Şimdi Ara

Ötv'den etkilenmeyen araçların zam yemesi(firma kurnazlıkları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fiyatlara ufak bir göz attım.Net fiyatı 40.000 TL Altında kalan yani ötv'den etkilenmeyen bazı araçlara ötv ayağına zam yapılmışBu çakal firmaları kendiniz tespit edebilirsiniz.Benim gözüme takılanlar ilk olarak 1.2 Tsı düz Vites toledo ve leon oldu.

1.2 Tsi style manuel toledo kasım ayı başlangıcında ve ortasında 56 küsür fiyata sahip idi.Şuan 59.400 tl

1.2 Tsi style manuel leon aynı şekilde kasım ayı içerisinde 59.700 iken şuan 62.200 tl

Yorum sizde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 30 Kasım 2016; 21:59:59 >

• bunlara döviz kur farkı zammı gelmış olmasın
  • Dolar kuru etkilemiş olamaz mı bir ayda epey arttı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet vatandasa git gel yaparsa bayi ne yapar adli calisma

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Dolar kuru etkilemiş olamaz mı bir ayda epey arttı

Geçen haftaya kadar verdiğim fiyatlar geçerliydi.Kur ve ötv aynı zamana denk geldiyse bilemeyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Dolar kuru etkilemiş olamaz mı bir ayda epey arttı

Geçen haftaya kadar verdiğim fiyatlar geçerliydi.Kur ve ötv aynı zamana denk geldiyse bilemeyeceğim

Kur farkını beklettiler ondandır. 3.10'dan 3.43'e zıpladı dolar. Yüzde 10'dan bile fazla, dua edin 62 bin yapmamışlar normalde o kadar olması lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yapsinlar helal olsun.

tam sinira kadar zamlandirip biraksinlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şirketler de zam ...
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tespit ettin ne yapacaksın veya büyük çoğunluk ne yapacak? Gidip Mitsubishi gibi daha uygun fiyatlı araçları mı alacak? Ben olsam ben de yaparım babamın hayrına mı ticaret yapıyorum? Alan olduğu müddetçe maksimum karı hedeflemeyen mahalle bakkalı bile yoktur sanırım.

Fakat bunlar o zamanlar değil tabi,daha kur zamları tam olarak bile yansıtılmadı.Yavaş yavaş kur zamlarını yansıtıyorlar.
  • Ustelik yil sonu benim bildigim firmalar indirim yapar zam değil

• Lüks alan araçlar ödesin diyenler vardı. Ucuz araç alanlarda öder böyle düşünmeyin dedik ama anlaşılmadı. Siz talep böyle devam etsin 2017 yılında görün asıl zamları.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.