Şimdi Ara

oturum açma / karşılama seçenekleri sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bir sorunum var ve sizden yardım istiyorum bana yardım ederseniz sevinirim ben bir türlü sorunu çözemedim

blgsyarımda oturum açma seçeneğini değiştirmek istiyorum ama hızlı oturum açma yolunu kullanamıyorum

DENETİM MASASI/KULLANICI HESAPLARI giriyorum

kullanıcıların oturum açma ve kapama şekillerini değiştir die bir seçenek var oraya giriyorum ve bir uyarı geliyo ona iptal dediğimde seçenekleri görebiliyorum ama klasik karşılama ekranı aktif hızlı karşılama ekranı ise aktif değil değiştirmek istediğimde ise hızlı karşılama ekranı nı seçemiyorum yardım edebilecek biri varmııı

• Dostum cok iyi anlıyamadım heralde ama sen hızlı baslatsın istiyorsun ordaki iki tiki de kaldır o zaman karsılama ekranı gelmeyecktir windows klasik baslat menusu gelecektir bunu istemiyormusun sen yalnız iki tiki de kaldırman lazım kolay gelsin
  •  oturum açma / karşılama seçenekleri sorunu

arkdaşım bahsettiğim bu ben üstteki seçeneği kullanmak istiyorum :(
  • Guest hesabı ya da farklı bi hesap daha ekle pcye

Problem çözülecektir.
  • olmuyo onuda denedim 4 tane hesap açtım yok hala aynı
  • bu konuda bilgi sahibi olupta yardım edebilecek biri yokmu yaw
  • windows oturumunu açarken bilgisayar yöneticisi olarak açıp kulanıcı hesaplarından istediğiniz ayarları yapmayı denedinizmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olmuuyoo :( herşeyi denedim
  • kullanıcı hesaplarını açtığın zaman orada bir seçenek var
    kullanıcıların oturum açma ve kapatma şeklini değiştir diye
    ondan sonra orda bir seçenek daha var karşılama ekranını kullan diye
    orayı işaretle bide ordan dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icconn -- 12 Şubat 2007; 12:30:00 >
  • bendede aynı sorum var o iki kutuda tamamen iptal olmuş sizin dediklerinizin hepsini denedim hiçbiri olmuyo:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.