Şimdi Ara

oturum açılamadan kapanıyor(ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
8.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oturum açtım ve trojan remover tarama yaparken uyarı verdi. regedit ayarlarında nerde sorun oluştuğunu gösterdi.
    gösterdiği yer:
    HKLM\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS NT\CURRENTVERSION\WINLOGON\''Userinit''

bende içeriğini değişeceğime bu komutu sildim. ve artık oturum açamıyorum. oturum açılırken kendi kendine oturum kapatmaya geçiyor.
    güvenli modda açamadım, komut istemiyle güvenli modda açamadım, chkdsk yaptım düzelmedi, en son iyi yapılandırma ile açmayı denedim olmadı, onarmayı denedim yine olmadı, başka bilgisayarda harddiskin içini kontrol ettim; system32 içinde userinit.exe dosyası sağlam şekilde duruyordu, harddiski taktığım bilgisayarın userinit.exe dosyasını bozuk olana kopyaladım( ikiside xp sp2) yine olmadı. bir sitede userinit.exe nin ismini missAU.exe olarak değişin yazıyordu, denedim olmadı.

sizden ricam; format atmadan bu harddiskin regedit ayarlarını nasıl değiştireceğimi bana söylemenizdir. kesinlikle oturum açılmıyor. buna göre cevap vermenizi rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buz61 -- 20 Aralık 2011; 15:45:04 >

• valla dostum bu söylediklerinin hiç biri olmuyorsa, formattan başka çare yok gibi..
  • bu sorunu çözebilen kimse yok sanırım
  • var var
    ben geçen gün çözdüm :))

2dk sonra yazacağım format falan atmayın
  • şu an şehir dışındayım,kendi bilgisayarımda olmadığım için indirdiğim programı bulamadım şimdi :)
    ben size mantığı anlatayım büyük ihtimalle ondan sonra çözersiniz.

bu soruna genelde virüs yol açıyor.sebepleri de sırasıyla şöyle olabilir.
    userinit dosyasının bozulması ya da silinmesi
    registrydeki userinit anahtarının bozulması ya da silinmesi.
    onarma seçeneği olan xp sp2 li xp cdsinden boot edip userinit dosyasını system32nin içine atmışsınız herhalde. bu işe yaramadı ise yapabileceğiniz
    minixp yi cdden boot edeceksiniz. içinde registry ediyor olması lazım.eğer yoksa BARTPE isimli cdde boot edilebilen bir sistem var.O registry yi düzenleyebiliyor.

Bu anahtara gidip orada olup olmadığını kontrol edin.Userinit.exe den başka birşey varsa onu sileceksiniz. Eğer bu anahtar yoksa oluşturacaksınız.
    HKLM\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS NT\CURRENTVERSION\WINLOGON\''Userinit''

benim düzelttiğim pcde bırakın bu anahtarı WINLOGON bölümü tamamen yoktu :)
    Yine minixp cdsinde bulunan sistem geri yükleme aracını kullanarak sistemi geri yükledim ve sorunum çözüldü.
    bir deneyin derim.
    kolay gelsin.

• mesut verdiğin öneriler için teşekkürler ama dediklerini yapmama rağmen bir yerde takıldım kaldım.
    mini xp cd sinden boot ederek bilgisayarı açtım. registry ayarlarına girdim. sildiğim anahtara bakayım dedim ama ne göreyim. Usernit orada ama şu şekilde: X:\WXPE\system32\Userinit.exe,
    WXPE yerine Windows yazması gerekiyor. bir türlü kendi windows umun regeditine ulaşamadım. nasıl ulaşıpta o anahtarı oraya yazacağım.
    not: mini xp den sistem geri yükleme yapmak istedim ama olmadı.
  • Kardeş at formatı kurtul em bilgisayarın hızlanır iyi gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla telefondan şu programı bulmaya çalışayım olmadı bursaya vardığımda yazarım ama bakıyorum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecan50

Kardeş at formatı kurtul em bilgisayarın hızlanır iyi gelir.

herzaman formatla sorun çözülmesi yanlış mantık. Ve bunu genelde mahalle arasındaki bilgsayarcılar yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

valla telefondan şu programı bulmaya çalışayım olmadı bursaya vardığımda yazarım ama bakıyorum şimdi.

hocam link vereceksen adını söyle programın ben bulayım. Arada patronun makınaya sızma yaparımda
  • aslında ben bu kadar dayanamaz formatı çakardım ama engel var. sistemde yüklü olan programın kurulumu çok uzun sürüyor ve bunu istanbulla telefonda konuşarak halletmemiz gerekiyor. en önemliside bunu yapacak olan kişi ben değilim. yapacak kişiyi programı tekrar kurmaya ikna edebilsem çok fazla uğraşmazdım.

bu mini xp nin içinde regedit pe diye birşey var ama ben onu kullanamadım yada istediğim şeyi yapmadı.
    ah bi kendi windows umun regedit ayarlarını açabilsem her şeyi çözeceğim de açamıyorum işte.
  • hocam oralarda biryerlerde sürücü harfi seçebileceğin bir yerler olması lazım.x minixp nin sürücü harfi,bir karıştır cnin registrysi oralardadır. Kerem Adını hatırlasam söylicem de,hatırlayamıyorum. Ama minixp yanında, BARTpe Ve ultimate boot cd içindeki registry editör de kullanılabilir.
  • sürücü seçebileceğim bir seçenek bulamadım :(
    c içindeki registry kaydını notepad den açabilirmiyim acaba. açabiliyorsam dosya ismi ne? belki ordan düzeltebilirim olursa
  • yalovadayım bursaya az kaldı az sabır :) o dediğinize şu an yorum yapamayacağım.ultimate bootcd ve bartpe seçeneklerini düşünün.
  • http://windowsxp.mvps.org/peboot.htm

dostum suraya bakbi. ben pek anlamam ama mesut hocam konu içeriğini ekleyim.

Part PE, sistemi kurtarmak için bir felaket kullanılabilecek bir önyüklenebilir canlı Windows CD. Bazı durumlarda Windows'u Güvenli Mod veya Kurtarma Konsolu bile veremiyoruz dosya sistemi çevrimdışı bir kayıt defteri düzenleme ya da değişiklik yapmak gerekebilir. Bu gibi durumlarda, BartPE açılış CD'si bilet.

BartPE (Bart Çevre önceden yüklenmiş), orijinal Windows kurulum CD'sinden oluşturulan bir bootable Windows XP / Server 2003 CD-ROM,. BartPE sistem bakım ve kurtarma için son derece yararlı bir araçtır. Derhal gerek olmayabilir rağmen, sizin için bir tane oluşturun ve güvenli bir şekilde saklayın. Kesinlikle bazı gün veya diğer gerekir.

Başlatılabilir bir CD-ROM oluşturma
    BartPE bir bootable CD oluşturmak için, makale check out , PE Builder kullanarak BartPE Bootable CD Oluşturmak için ekran görüntüleri ile tam talimatları vardır . Ayrıca BartPE CD ile birlikte ek eklentileri (örneğin anti-virüs, anti-spyware, disk görüntüleme araçları vb. Olanlar gibi) ekleyebilirsiniz.

Senaryo - Windows XP'de kullanıcı hesabı için oturum engelleyen hatalı kayıt defteri değerini?
    Bu örnekte, herhangi bir Plugins olmadan temel BartPE CD, gösterim amaçlı kullanılmıştır. Istediğiniz gibi, sizin ihtiyaçlarınıza bağlı olarak birçok Plugins ekleyebilirsiniz.

Doğrulama ve kayıt defterinde Userinit değeri sabitleme
    Eğer bilgisayarınızda bu tartışılan Malware kurbanı makale , Profil giriş yapamaz, o zaman orada anlatıldığı gibi kayıt düzeltme gerekir. Giriş yapmak için veremiyoruz, kayıt defterinde değişiklik sadece uzak bir sistem, ya da çevrimdışı kayıt defteri düzenleme ile yapılabilir . Bu makale, çevrimdışı kayıt defteri düzenleme hakkında tartışır.

BartPE ekran Kayıt Defteri Düzenleyicisi Yığını Yükle seçeneği Hive seçin Adı Kovan kovan bir tuşa Tespit Unload

BartPE CD sürücüye yerleştirin ve sistemi CD'den önyükleme. Bart PE masaüstü dosya yükleme aşaması bittikten sonra, şekilde görüldüğü gibi, görünür olacaktır Şekil 1 .
    Istemi ve basın regedit.exe yazın girin. HKEY_USERS kovanı seçin
    File (Dosya) menüsünde, Yığını Yükle'yi seçeneği seçin . Örneğin aşağıdaki konumda, Windows yükleme sürücüye göz atın:
    C: \ Windows \ System32 \ Config \

Adlı dosya YAZILIM (herhangi bir uzantıları olmadan dosya) seçin ve açın
    Şimdi yüklenmiş olduğunuz kovanı için bir ad yazın. (Örnek: MyXPHive )
    Şimdi YAZILIM kovanı yüklü ve HKEY_USERS baz kovanı altına mevcut.
    Yüklenen kovanı Userinit değeri çözmek için, aşağıdaki konuma gidin:
    HKEY_USERS \ MyXPHive \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon

Çift tıklayın Userinit ve doğru değeri ayarlayın. Örnek: veri aşağıdaki gibi ayarlayın:
    C: \ Windows \ System32 \ Userinit.exe

(Sondaki virgül dahil Yukarıdaki C, Windows yüklü olduğunu varsayar: \ Windows ve Userinit.exe dosya aslında System32 klasöründe mevcut olduğunu bunun yanı doğrulamak isteyebilirsiniz)

Doğru veri girdikten sonra, ZORUNLU Hive boşaltın. Bunu yapmak için, MyXPHive dalı seçin ve sonra Dosya menüsünde Yığını Kaldır'ı seçin . Boşaltma önce ilk MyXPHive dalı seçmek gerekir dikkat etmek önemlidir.
    Windows BartPE ve yeniden başlatın çıkın. Profil oturum mümkün olmadığını görün.

• minixp de iken başlat/çalıştır kısmında regedit yazarsanız minixp nin regeditine girersiniz.
    C\windows'un regeditine dışarıdan müdahale edebileceğiniz bir program var mı ben de bilmiyorum ama konuyu merakla takip ediyorum.
    yarın benim başıma gelmeyeceği ne malum?
  • bart pe için biraz uğraştım ama sp2 yüklü XP cd si evde olduğu için bu da yarıda kaldı. mini xp cd sinden devam :(

KEREM04283 bu arada verdiğin site ingilizce. çevirisinden de bişey anlamak için çok uğraşıyorum. başım çok fena ağrımaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buz61 -- 20 Aralık 2011; 12:44:35 >
  • arkadaşlar sorun ÇÖZÜLMÜŞTÜR.
    mesut a yol gösterdiği için,
    kerem e de kaynak gösterdiği için çok teşekkür ederim.
    bu arada mini xp zaten bartPE barındırıyor. aynı şey yani.
    aslında olay çok basit. ama kavramlar yabancıydı ve ingilizce çeviri beni çok zorladı.
    birazdan anlatacağım.
  • bende işteyim çalışıyorum. Konuyu tam inceleyemedim birde site yabancı. Anlatırsan iyi olur
  • Şimdi hocam
    BARTPE açıldığı zaman komut isteminde regedit.exe yazıyorsunuz ve registry açılıyor.bu BARTPE nin registrysi.Sorun yok.
    Sonra HKEY_USERS 'ı seçili hale getiriyorsunuz..Sonra FILE menüsünden Load Hive seçeneğine tıklıyorsunuz.
    C:\Windows\System32\Config\ klasörüne kadar geliyorsunuz.

Orada birsürü dosya olması lazım.Software olanını seçin (sonunda bir uzantısı olmayanı sadece software yazacak)
    Altta OPEN tuşu var ona basacaksınız.
    Kafanıza göre bir isim verin (türkçe karakter olmasın)örneğin DOSYA olsun.
    Şimdi software anahtarının registry ağacına yüklenmesi gerekiyor.
    HKEY_USERS \ DOSYA\ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon
    anahtarına gidin..Sağda userinit.exe ye çift tıklayın.
    Değerini
    C:\Windows\System32\Userinit.exe, yapın. (sondaki virgül dahil.)

Sonra çıkın ve pc yi hddden açmayı deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 20 Aralık 2011; 14:50:13 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.