Şimdi Ara

Otterbox Symmetry iPhone 6 inceleme [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önce Spigen Tough Armor'ü incelemiştim, Otterbox'un yeni serisi olan Symmetry kılıfını incelemek istedim.

Kılıfı kaba bulduğunu söyleyecek arkadaşlara belirteyim, zaten "hard case" diye tabir edilen kategori ile ilgileniyorum. Bu kategoride zarif veya kabalığı bozmayacak kılıf yok. Bu yorumlardan kaçınmanızı rica ediyorum.

Fiyat: 89.00 TL

Malzeme: Tek parça polikarbon.

İnce tasarımdan ödün verdikten sonra günlük kullanımda en iyi korumayı isteyen kişilere söyleyebilirim ki Türkiye'de ulaşabileceğiniz en iyi kılıf budur.

Yüksekten düşmelerde ve darbe emme konusunda daha başarılı ve Türkiye'de ulaşılabilir kılıflar arasında rahatça en iyisi diyebilirim.

Bu sınıfın en iyileri sırayla Otterbox Symmetry, Speck Candy Shell ve Spigen Tough Armor S'dir. Otterbox Commuter'da var ama o şu an için Türkiye'de yok.

Tabi bunu ötesinde faceplate dediğimiz malzemeden bulunduran kılıflarda var. Bunlardada Otterbox Preserver ve Speck Candy Shell + Faceplate ürünleri başarılıdır. Tabi bunlarda şimdilik Türkiye'de yok.

Kılıfı Otterbox'un distribütör'ü olan trendbi.com'dan aldım. Cuma sparişi günü 14.30'da sparişi geçtim, cumartesi kılıf elimdeydi. Zaten hepsiburada, gittigidiyor gibi sitelerden alsanızda satıcı aynı şirket.

Daha fazla uzatmadan resimleri ekleyeyim;

Buda firmanın tanıtım videosu.

Sormak istediğiniz sorular olursa müsait oldukça cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 23 Kasım 2014; 0:33:12 >

• çok kaba değil mi?
    hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: version53

çok kaba değil mi?
    hayırlı olsun

Daha 3. satırı okumadan direk resimlere indin dimi.
  • ø kullanıcısına yanıt
    evet bakayım ne yazıyomuş

edit:okudum ben spigen neo metal kullanıyorum yeterli bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi version53 -- 23 Kasım 2014; 0:34:16 >
  • Kaba olması dogal ama tarz olarak bence spigen armor serisi vs daha hoş duruyor tabi zevk meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: In-Time

Kaba olması dogal ama tarz olarak bence spigen armor serisi vs daha hoş duruyor tabi zevk meselesi

Evet spigen yakışıklı ürünler yapıyor ama ekran üzerine düşmede başarılı değil. Yani telefonun zarafetinden ödün vermeye değecek kadar iyi korumuyor.
  • ap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de buna benzer kılıf var ve telefonu çok kaba gösteriyor. kullanmaktan vazgeçtim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.