Şimdi Ara

Otoya üçlü zam yağmuru geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yüksek kur, ÖTV ve çip krizinin sıfır araçta ayrı ayrı yeni zamlar yaratması bekleniyor. Döviz kurundaki yeni rekorlar 1 Kasım'dan itibaren otomobil fiyatlarını en az yüzde 5 artıracak. ÖTV matrahına takılacak araçlarla birlikte fiyatların bir anda 60 bin TL birden artabileceği belirtiliyor. Şimdiye kadar yüzde 10'luk zamma yol açan çip krizi ise 2022 sonuna kadar toplam yüzde 35'lik zam yaratabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kurun bu daha iyi günleri bence, bugün yok ama misal diyelim 200.000tl lik sıfır araba minimum olacak 300.000tl çünkü malın girdi fiyatı zamlanırsa ötv oranı da üste geçmiş olacak..

Ekonomi uçacak dendi çakıldı , 1960 lı yıllara geri dönüyor ülke, ailelere ihtiyaç olan otomobil artık sadece zenginlerde olacak gibi.. Şu bahsettikleri klişe yağ kuyruğunu görmedim ama tanzim satış adı altında meyve sebze kuyruğunu gördü bu gözler.. Ülke tarihinde ilk defa bebek mamasına alarm takıldı , 3 çocuğu geçtim hiç çocuğum yok diye şükrediyorum şu an

• Seçim yılında iyi şeyler olması gerekmiyor muydu ya!!!

• Yazacak birşey yok maalesef. Artık eldeki arabaya çok çok iyi bakacağız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kurun bu daha iyi günleri bence, bugün yok ama misal diyelim 200.000tl lik sıfır araba minimum olacak 300.000tl çünkü malın girdi fiyatı zamlanırsa ötv oranı da üste geçmiş olacak..

Ekonomi uçacak dendi çakıldı , 1960 lı yıllara geri dönüyor ülke, ailelere ihtiyaç olan otomobil artık sadece zenginlerde olacak gibi.. Şu bahsettikleri klişe yağ kuyruğunu görmedim ama tanzim satış adı altında meyve sebze kuyruğunu gördü bu gözler.. Ülke tarihinde ilk defa bebek mamasına alarm takıldı , 3 çocuğu geçtim hiç çocuğum yok diye şükrediyorum şu an

Otoya üçlü zam yağmuru geliyor

• Bu zamlar belkide kırılma noktası olacak. Gelsin, gelsin. Başka türlü bu millete dank etmeyecek.

• Nasıl eğleniyor muyuz akp liler? Akp gelmeden önce ÖTV yanılmıyorsam 27idi. Şu an 80 diyebiliriz.

Bir parti vergi zammı yapıyorsa bir şeyleri beceremiyordur. Cari açık vs hikaye, bahane.

• medyum gazetesi yine küreye bakmış.

ülke batmış bitmiş daha da batacak diye felaket tellallığı yapıyorlar siz de buraya taşıyorsunuz. bu HABER DEĞİL, bu tahmin. haber değeri yok, buraya taşımanın da gereği yok. isteyen o amerikan gazetesinden okuyor zaten. reklama milyonlarca lira para dökmüş zaten o gazete; aramalarda üst sırada, bilgisayardan anlamayan ne kadar personel varsa bakım için açtığımızda chrome direkt bu gazete sayfası ile açılıyor, virüs gibi yayılmış zaten.

haber olan bişey varsa taşıyın buraya, okuyalım. her aklınıza eseni de yazabilirsiniz ama doğru olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Ooo bu ne sözcü düşmanlığı gerçekler niye hoşuna gitmedi bu kadar... Aynı haberi sizin sevdiğiniz gazetelerde yazıyor yalnız Otoya üçlü zam yağmuru geliyor 

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Siz Sabah okuyun, Atv + A haber seyredin. Oralarda ülke mükemmel durumda.

• Olur mu hiç öyle şey... Eskiden olan kuyruklar yokluktandı, şimdikiler bolluktan oluyorrr bolluktaaannnnn... Otoya üçlü zam yağmuru geliyor 

• mathematician_01 kullanıcısına yanıt

Bir de o var, madem yokluktan o zaman bu insanlar neyin kuyruğuna giriyordu ki Otoya üçlü zam yağmuru geliyor  Yok olan bir şey için ne kuyruğu yani demek ki varmış, bunu adaletli bölüştürmelerinde ne var ki.. Geçen ki mazot zammında doblolu dayı damacana damacana mazot taşıyordu, yani stokçular için karaborsayı engellemek için yapmışlardır bu yağ kuyruğunu ama tanzim öyle değil gübre ve mazot fiyatları fırlayınca her şey el yakmaya başladı :((

• 3'lü zam vatandaşlarımızı tam mest ederOtoya üçlü zam yağmuru geliyor 

• Din ve cahillik sebep:fakirlik sonuç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.