Şimdi Ara

Otostop Yüzünden Karakolluk Olduk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • orta sondayım her okul cıkışı 5 arkadaş macera olsun diye kırmızı ışıktaki arabanın camına tıklayıp otostop cekiyoz bugün arkadaşım arabadakine ''çarşıya gidiyormusun abey'' demeden öteki arkadaşlarım arka koltuğa yerleştiler.adam ne olduğunu şaşırdı.ufacık vosvosun arkasına 5 kişi sıkıştık üst üste oturanda vardı .adam bişey demedi ama.nereye gidiyorsunuz dedi.bizde cuma namazına dedik sonra biz kıpır kıpır etmeye başladık araba küçük arkadaşımın dirseyi adamın gözüne carpmasıyla araba elektrik direne tosladı arkadanda polis geliyomuş biz tam kaçıçaktık polis enseledi. karakola götürdü veli falan cağırdı tutanak tuttu arabanın masrafları bize bindi

• Cool story ortaokullu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ılkokula göre cok carpıcı, yıllar sonra lıseye geçınce guzel bır cool story yazarı olabılırsın
  • Bundan komik olan ney ? Ben olsam o adamın yerinde döverdim hepinizi...

Ha bu arada

• öyle cam tıklatma ile otostop çekilmez daha önce hiç mi otostop çeken görmedin ilkokullu kardeş
    cool story
  • orta sondayım dan sonrası okumadım diyen niye yok lan? hep klasik bir tane yorum atan olurdu hadi bekliyom. adam olun yoldan şaşmayın, biri yapsın şu yorumu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.