Bildirim
otorapor uzaktan ekpertiz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
otorapor rezalet bir firmadır sadece bu işi yapan firmalar var onları tercih edin
-
gezenadam yapıyor bu uygulamayı. İstediginiz ekspere götürüyor, vekalet verirseniz satışı alıyor, anlaşmaya göre cekiciye yüklüyor veya sürerek getiriyor. Sadece gitmeden ekspertiz olsun, iyiyse gidip alayım derseniz çoğu eksper yapar, parayı yollarsınız, raporu yollar.
Yapılır mı derseniz uzaktan eksper belki ama tüm işlemler uzaktan riskli bence. Parayı verip ruhsatı almadan önce kendi gözünüzle görün aracı. Vekalet demek ben bu kişiye güveniyorum, yaptığı işlemin sorumluluğu bana ait demek. Bir sorunla karşılaştığınızda hak iddaa etme şansınız yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuda gezenadam tek firma diye biliyorum. Verdiği hizmeti arkadaş söylemiş ama riskli bi durum vekalet noktasında bence yok. Günlük ve sadece adıma araç almaya yetkilidir diye bi vekalet verirseniz, vekalet konusunda kafanız ağrımaz. Fakat aracın bedeli güvenli bi şekilde nasıl ödenir ona ben de bi yol bulamadım. Bu firmada sözde bu şekilde alan kişi sayısı oldukça fazla. Sözde diyorum çünkü kendim yada bi yakınım bu şekilde bu firmadan araç almadı yine de çok tedbirli olunmalı. Belki bu firmaya araç baktırtılıp onun peşinden en hızlı şekilde gidip aracı almak en doğrusu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X