Şimdi Ara

otorapor uzaktan ekpertiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • var mı şehir dışından bu şekilde araç alan?? vereyim parasını adam yapsın ekspertizi, çekici ile evin öününe getirsin, çeksin evin önüne.

• otorapor rezalet bir firmadır sadece bu işi yapan firmalar var onları tercih edin

• gezenadam yapıyor bu uygulamayı. İstediginiz ekspere götürüyor, vekalet verirseniz satışı alıyor, anlaşmaya göre cekiciye yüklüyor veya sürerek getiriyor. Sadece gitmeden ekspertiz olsun, iyiyse gidip alayım derseniz çoğu eksper yapar, parayı yollarsınız, raporu yollar.

Yapılır mı derseniz uzaktan eksper belki ama tüm işlemler uzaktan riskli bence. Parayı verip ruhsatı almadan önce kendi gözünüzle görün aracı. Vekalet demek ben bu kişiye güveniyorum, yaptığı işlemin sorumluluğu bana ait demek. Bir sorunla karşılaştığınızda hak iddaa etme şansınız yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda gezenadam tek firma diye biliyorum. Verdiği hizmeti arkadaş söylemiş ama riskli bi durum vekalet noktasında bence yok. Günlük ve sadece adıma araç almaya yetkilidir diye bi vekalet verirseniz, vekalet konusunda kafanız ağrımaz. Fakat aracın bedeli güvenli bi şekilde nasıl ödenir ona ben de bi yol bulamadım. Bu firmada sözde bu şekilde alan kişi sayısı oldukça fazla. Sözde diyorum çünkü kendim yada bi yakınım bu şekilde bu firmadan araç almadı yine de çok tedbirli olunmalı. Belki bu firmaya araç baktırtılıp onun peşinden en hızlı şekilde gidip aracı almak en doğrusu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto Ekspertiz Rezilliği
    8 yıl önce açıldı
    Honda Yetkili Servis Soygunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.