Şimdi Ara

Otopark.com'un Tarafsız Olmadığının Kanıtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçbir yumuşak malzemesi olmayan, ufacık ekranlı ceed'e 90 bin eder demesinin nedeni buymuş. İşte kurumsal Otopark.com

https://instagram.com/p/BD0kJK_pHTY/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saçmalama Ayten

• Bu yumuşak malzeme merakı nerdir cidden anlam veremiyorum. Buna ek olarak ne yapsın adamlar daş mı yesin ? he ?
  • Ayni konuyu ben actim linc ettiler.Burada Otoparka laf etme 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=115629059&p=1

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=115883499
    Ayni konu burda tartisilmis. Bir cumle kuracaksiniz diye konu acmanin mantigi ne ?.. Bunun gibi bir dunya sacma sapan konularla kirlanmis durumda bu forum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 6 Nisan 2016; 16:34:39 >
  • Yıllarca tarafsız yorum yaptılar beğeni topladılar fakat gelir elde edemediler.
    Şimdi gelir elde ediyorlar fakat güvenlerini satıyorlar.

Yapacak bir şey yok.
  • orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Görmedim kusura bakmayın. Mobilde de arama çalışmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya halktan yana olacaklardı yada paradan yana....ikisinin ortası yok....halktan yana oldular hit oldular ceplerı dolmadı şimdi tam tersini deniyorlar....hiç olacaklar....
  • Ceedin arka kapı plastiği bile yumuşak hem And'a hemde size katılmıyorum.
  • piyasa şartları, testteki aracın segmentindeki rakiplerinin ''aynı dolulukta'' fiyatları belli iken ne deseydi? hangi rakibinin tüm opsiyon paketleri alınmış dizel-otomatik versiyonları 100 bin liranın altında?
  • Ekrana, bi-halojen farlara rağmen 90 bin eder çünkü sınıfında hiçbir dizel-otm araç 100 bin liranın altında değil bu kadar donanımla yukarıda dendiği gibi. Ayrıca bunun indirimi de olur alacak olsanız, aptal değil herhalde Kia Türkiye de ciddi alıcıya 90 bin lirada diretecek kadar.
  • TurkishDrifter kullanıcısına yanıt
    Ben de yumuşak diye hatırlıyorum, fuarda incelemiştim ama And sert deyince öyle yazdım ben de.
  • FtMM kullanıcısına yanıt
    100 binin altı bir sürü araba var dizel otomatik 90 binin altına da var
  • RitueL R kullanıcısına yanıt
    E Ş D E Ğ E R D O N A N I M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FtMM -- 7 Nisan 2016; 13:49:52 >
  • sırf yalıtımı kötü diye sattığım aracın yalıtımına övgüler yağdırması garibime gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

Hiçbir yumuşak malzemesi olmayan, ufacık ekranlı ceed'e 90 bin eder demesinin nedeni buymuş. İşte kurumsal Otopark.com

https://instagram.com/p/BD0kJK_pHTY/

konsol ile arka ve ön kapılar yumuşak malzeme.
    ama ön konsol öyle bir malzemeden yapılmış ki
    normal mikrofiber bezle silerseniz göğüs resmen çizikler içinde kalıyor.
  • Bu adamların her araba incelemesini izliyorum.Ekipteki herkeside seviyorum ama dediğiniz doğru.Adamlarada hak vermek lazım.Ben bu youtube işlerinden anlamam nasıl kazanç elde ettiklerinide bilmiyorum ama sırf para için bir markayı yüceltiyorlarsa bırakın yüceltsinler hakları bence ortada emek var..
  • Arkadaşlar bu adamlar ilah değil.Dedikleri her lafı da çok ciddiye almayın.Arkadaş bu araç 90 bin lira eder dedi diye o aracın ederi 90 bin liradır diye bir şey yok.Çok ilginizi çekerse ki şu kurumsallık olayından sonra pek izlemek isteyeceğinizi sanmıyorum ama teste kısa bir göz gezdirirsiniz olur biter.Neticede onları da anlamak lazım.Uzun süredir emek verdiler karşılığını alsınlar biraz sıkıntı yok.
  • ne var yani bide ondan dinle diyo ? Testini izle diyo. Ben bir anormallik görmedim + ceed güzel araba zaten beğenmediği noktaları da söylemiş. Ne yapsın adamlar ne istiyorsunuz çözemedim.
  • İzledim taraf maraf yok. Beğenmezseniz izlemezsiniz. Hayır kurumu değiller neticede...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.