Şimdi Ara

OTOPARK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
5.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • And Mehmet Cetin ve Sinan Koc. Sanirim en sevdigim ikili.
    Bunlar kimdir? Ne is yaparlar? Psikopat gibi her detayi inceliyorlar. Bu isin gurusu olmuslar resmen. Arabayi canli bir varlik gibi goruyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AND İnşaat Mühendisi ama özel ders veriyor.
    Arabaların hammaddesi yazmış birisi.
    Sinan ise daha önce ralli pilotu olan ama şimdi özel bir şirkette çalışan birisi.
    Otopark kesinlikle Hem AND hem sinan olsun tarafsız test yapan tek grup.
    Sinan'a bilmiyor demiyorum namıdeģer yancı hatatatat :):):))

• Izlenesi videolar yapiyorlar en azindan diger otomobil programlarindan daha eglenceli skcı deyil

• hepsi mühendis çocuklar

hehe meslektaşlarım sonuçta. destek verilesi adamlar. top gear'ın türkiye versiyonunu yapabilecek kapasitedeler ama ülkemizde dürüstlük kasar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themonsterlive

AND İnşaat Mühendisi ama özel ders veriyor.
    Arabaların hammaddesi yazmış birisi.
    Sinan ise daha önce ralli pilotu olan ama şimdi özel bir şirkette çalışan birisi.
    Otopark kesinlikle Hem AND hem sinan olsun tarafsız test yapan tek grup.
    Sinan'a bilmiyor demiyorum namıdeģer yancı hatatatat :):):))

Ya tarafsizliktan çok her şeyi dikkate almaları zevkli oluyor. Bir incelemede Sinan: "Al artık götür eve şu torpidoyu And" mesela. And torpidonun kapağını bile yorumluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

hepsi mühendis çocuklar

hehe meslektaşlarım sonuçta. destek verilesi adamlar. top gear'ın türkiye versiyonunu yapabilecek kapasitedeler ama ülkemizde dürüstlük kasar.

Sinan Koç > Richard Hammond

• İçten yorum yapıyorlar. Geyik muhabbeti yapıyorlar diyen tipler var, broşürden okuma test videolarını çok seviyorlar herhalde. O tarz testleri izlemenize bile gerek yok. Aracın teknik özelliklerini ve donanımlarını okuyun. Zaten onu anlatıyor. Ancak otopark, bundan fazlasını veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otopark Projesi
    14 yıl önce açıldı
    Engellinin Otopark sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Otopark Bariyeri
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • And bir videoda neden arabayı zorladıklarını anlatmıştı. Artık her arabanın normal şartlar altında iyi olduğunu, fakat extrem durumlarda nasıl tepki vereceğine baktıklarını söylemişti. Bazen uyumak için videolarını açar yatarım sıkıcı olduklarından değil, çok samimi üsluplarının olduğundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: j4cksp4row58

And bir videoda neden arabayı zorladıklarını anlatmıştı. Artık her arabanın normal şartlar altında iyi olduğunu, fakat extrem durumlarda nasıl tepki vereceğine baktıklarını söylemişti. Bazen uyumak için videolarını açar yatarım sıkıcı olduklarından değil, çok samimi üsluplarının olduğundan.

Ha evet hatirladim. Maalesef istemeyerek de olsa basıyoruz demişti. O sözle de kazandılar sempatimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: unibodydesignn

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

hepsi mühendis çocuklar

Sinan Koç > Richard Hammond

muhip'i de captain slow yaptık mı tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 23 Şubat 2015; 14:12:38 >

• Açıkcası diğer kullanıcılar kusuruma bakmasın belki okuyorlardır And veya Sinan'ın olmadığı videoları izlemiyorum . Elif videosunu izlemedim mesela sadece araba değil ben muhabbet arıyorum . Araba videosu zilyon tane var zaten .

And veya Sinan ikilisi olunca Tofaş - Şahin olsa 30 dakika panpalar videosu izlerim .
  • Türkiye`de bu işi en iyi, tarafsız bir şekilde yapan ekip ama ne yazık ki ülkemizde hak ettikleri değeri bulamadıklarını düşünüyorum.
  • Otomobil dediğimizde ülkede noktayı koyan insanlar desek az bile kalır.
  • Severek takip ediyoruz. Sinan'ın hatatatatat ve And'ın gülmesi efsanelerdendir. Videoları sıkılmadan izleniyor.
  • Efsane adamlar gerçekten. Acaip eğlenceli videoları var yukarıda bir arkadaş demiş bazen uyumak için açıp videolarını izliyorum valla ben de aynısını yapıyorum ara sıra :)

Çok samimiler çok bilgili ve objektifler. Ne arabalar incelediler "oha heralde bu arabada da kusur bulamazlar efsana araba" diyip "ne eksi yönleri varmış gerçekten" dediğim.

Umarım hakettikleri yerlere gelirler bizim ülkede zor ama
  • Muhabbetleri çok sağlam And çok fazla inceliyor çok fazla takılıyor herşeye gerçekten adam tam bir incelemeci Sinan ise tam efsane bir tip.Hathathat'çı bir arkadaşımız .beğenerek izliyoruz.
  • And'ın diksiyonu güzel ve bilgili, Sinan'ın ise muhabbeti müthiş. Muhteşem uyumlu bir ikili, en sevmediğim araç dahi olsa videolarını izlerim, yeni test geldiği zaman yüzümde istemsiz bir gülümseme oluşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stocker -- 23 Şubat 2015; 2:36:34 >
  • And

1984'te doğdum, 1998'de direksiyona oturdum ve 2008'den bu yana onları test ediyorum. Saint Benoît ve Boğaziçi Üniversitesi inşaat mühendisliğinden mezun olup auto motor & sport'ta sigortasız çalışmayı seçtim. O sıralar Modifiyem.com'a içerik sağladım, ardından e-motoring'in test editörlüğünü yaptım. Prokart'ta yarıştım, Nürburgring ve Monza gibi pistlere (ve pistlerden) çıktım. Kullandığım tüm otomobillerden ayrı keyif aldım ve arkadaşlarımla beraber amacımız, aynı keyfi şimdi size yaşatmak.

Sinan

1986 doğumluyum, makine mühendisiyim, And'ın da bunda payı büyük zira lisede özel öğretmenimdi :)) Körfez olsun İstanbul Park olsun her fırsatta pist günlerine katılmaya çalışıyorum. Bir nevi 'track junky'im :) 2010-2013 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda sınıf 3 klasmanında co-pilotluk yaptım. Prokart şampiyonasında yarıştım. Motoru olan her şeye ilgi duyuyorum. Ayrıca gerçek bir Alfa Romeo ve OTOPARK tutkunuyum!

Muhip

1988 Adana doğumluyum, Adana Fen Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi gemi inşaatı mezunuyum. OTOPARK'la tanışmam 2011'de test videoları ve bizzat arabamın çekildiği Citroen DS4 testiyle gerçekleşti.

Murat

1987 Ankara doğumluyum. 7 yaşımda otomobil dergileri okuyarak başlayan tutkum, büyük bir çabayla girdiğim tıp fakültesini bırakmama neden oldu. Şu an Gazi Üniversitesi’nde otomotiv mühendisliği okuyorum. En büyük favorim arkadan itişli arabalar, İtalya’da birçok süperspor modeli test etme şansı buldum. 2 aylık bir Koluman (Mercedes-Benz) staj deneyimim oldu. Bu hayatta sıkılmadığım ve vazgeçemeyeceğim tek şey otomobiller.

biri boğaz içi saint benoit biri makine mühendisi biri fen lisesi-itü
    çok şaşırmıştım ilk okuduğumda :D

• Obaaaaaaa! Adamlardan zeka fışkırıyormuş da haberimiz yokmuş. 😄 Biri Fen Liseli öteki Tıp Fakültesi kaçkını beriki Boğaziçi'li. 😂

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir çok otomobil inceleme kanalı takip ediyorum youtubedan ve en sevdigim otopark diyebilirim.çünkü hem tarafsız davranıp gerçek veri ve görüşlerinden bahsediyorlar,hem de samimi muhabbetleri insanın gerçekten hoşuna gidiyor ve sıkmadan izletiyor.farkları da bu samimiyet zaten.andın kahkaları ve sinanın o yancı ruhu vazgecilmez
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.