Şimdi Ara

OTOMOBİLLERE ZAM ! ARTIK YUH DİYORUM !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iç aksamdaki arızalar beni bıktırmıştı,motor olsa kolay alırsın parçayı değiştirisin,iç kapı döşemesi değişmiyorki bulsan bile aşırı pahalı bir tanesi 750 tl civarında mesela,arabayla uğraşmayı sevmiyorsan böle şeyleri kafaya takyosan bıktırır hocam
  • Ağır silah ve mühimmatlarla dalmadıkça düzelmez burada işler...

ABD İran'a askeri müdahalede bulunurken buralarada 400-500 bin piyade çıkarmalı... Başka türlü iç sömürüden kurtulamayacağız...

Bu zam, Haziran, temmuz, ağustos'taki büyük indirimlerin ön hazırlığı.. Zaten şu an normaller dışında araç yenileyen yok... Umurunda değil adamların hiçbişi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCRSO

renoya bidaha dönmem lagunam çok canımı açıtmışdı zırt bırt salk sulak arızalarıyla,en basitinden d sınıfı 4 yaşındaki bir arabanın arka kapı döşemeleri kalkarmı,ilallah etrimişti rahmetli

uzuuuunca reno kullanmış biri olarak beni de renodan soğutan hatta bir daha hiç bir şekilde bulaşmamaya yemin ettiren araçtı (d sınıfı 4 yaşındaki laguna )
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

quote:

Orijinalden alıntı: JCRSO

renoya bidaha dönmem lagunam çok canımı açıtmışdı zırt bırt salk sulak arızalarıyla,en basitinden d sınıfı 4 yaşındaki bir arabanın arka kapı döşemeleri kalkarmı,ilallah etrimişti rahmetli

uzuuuunca reno kullanmış biri olarak beni de renodan soğutan hatta bir daha hiç bir şekilde bulaşmamaya yemin ettiren araçtı (d sınıfı 4 yaşındaki laguna )

Beim komşuda nefret etti. Gerçi 100.000 basmış ama olsun, bir daha asla reno almam diyo. BMW 3 alcakmış artık... (daima Sıfır km oto tüketir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAST_DRIVER -- 6 Haziran 2010; 23:46:24 >

• isterse 10 bin zam yapsın renö almayacağım için sorun yok yeterki benize zam gelmesin
  • La tamda megane 3 siparişi verdik acaba beni etkiler mi zam
  • millet devam ederse C segment Megane lara bu kadar para vermeye adamlarda yapar zammı, gerçi diğer markalar da durum pek farklı sayılmaz...benim gibi bkleyeceksin inatla fiyatlar kırılana kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibekir

millet devam ederse C segment Megane lara bu kadar para vermeye adamlarda yapar zammı, gerçi diğer markalar da durum pek farklı sayılmaz...benim gibi bkleyeceksin inatla fiyatlar kırılana kadar...

otomatik megane III ile easytronic opel astra clasic III arasında seçişm yapamıyordum ama şuandanm itibaren reno benim için bitmiştire eger fiyatında 2-3 bin indirim yaparsa belki tekrar düşünürüm ama bu halde asla düşünmem
  • reno 10 bin lira daha zam yapabilir sorun değil
  • reno 20 bin yapsa neyazar

• Otomobil firmalari ortak fiyat belirliyorlar rejabet kurulu ve devletimiz hala bu duzenin farkinda degil. Bilmiyorum dikkatinizi cekiyormu bur firmanin getirdigi modelin rakibini digeri getirmiyor, birinde dizel varken oburunde olmuyor. Kesinlikle tam rekabeti engelleyici ortak fiyat politikasi var otomobil firmalari arasinda. Fiyatlar 40 milyara cikti en dandik arabalarda. Ne soran var ne itiraz eden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cossolina

La tamda megane 3 siparişi verdik acaba beni etkiler mi zam

Fiyatta anlaştıysan zam seni niye etkilesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

quote:

Orijinalden alıntı: cossolina

La tamda megane 3 siparişi verdik acaba beni etkiler mi zam

Fiyatta anlaştıysan zam seni niye etkilesin

araba teslim alınmadıysa gelecek zamlar yansıtılır diye bi madde koyyolar sözleşmeye en azından hyundai bize öyle demişti araba 21,000 lira ama 2 ay sonra teslim ederiz ve bu srede gelen zamları aynen yansıtırız dedi bayii yani 21.000 liralık araba kaça maal olacagı belli değildi

• ne zaman adam oluruz bilmiyorum . yürüyen çöp tenekelerine dünyanın parasını ödüyoruz ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kujo

Otomobil firmalari ortak fiyat belirliyorlar rejabet kurulu ve devletimiz hala bu duzenin farkinda degil. Bilmiyorum dikkatinizi cekiyormu bur firmanin getirdigi modelin rakibini digeri getirmiyor, birinde dizel varken oburunde olmuyor. Kesinlikle tam rekabeti engelleyici ortak fiyat politikasi var otomobil firmalari arasinda. Fiyatlar 40 milyara cikti en dandik arabalarda. Ne soran var ne itiraz eden.

Güzel noktadan yakalamışsınız. Reno için değil diğer markalarda da çok farklı değil. Zamanında kuş serisini ve torosları milletimize bastırdılar diye her konu da lafı geçiyor,şimdi de çok farklı değil.Başlangıç fiyatları 40bine yaklaşmış durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviilii

ne zaman adam oluruz bilmiyorum . yürüyen çöp tenekelerine dünyanın parasını ödüyoruz ....

Aynen Türkiyede 1 arabaya ödediğimiz parayla diğer ülkelerde iki araba alınıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ruf

honda da jazz a yapmış 1 milyar,benim farkettiğim.

Civic HB'e de zam yapmış .....sizler..
    Tam Otm. olan 56010'du birara 56100'e çıkardılar. (O 90 lirayı ne yapacaklarsa..) Şimdide 57200 olmuş.. Yuh yani..

Fiyatlarından kesin emin değilim ama Civic Sedan değişmemiş galiba.. Zaten adamların HB'e bir garezi var da nedir anlayamadım. Geçen yıl da Civic sedan'da ÖTV indirimini yıl sonuna kadar uzatmışlardı, HB'e birşey yoktu..

• klasik satış taktiği, satışlar artınca zammı yapıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

bir an benzine zam geldi sandım...

ohhhh

ay bende içim bi hoş oldu birden
  • Geçen haftalarda arkadaş araba bakıoruz.1.2 en boş olan corsa 29 dan başlıyor.Fiyatların niye böyle olduğunu sordum.Eskiden, çok eskide değil ha...Bu fiyatlara boş c sınıfı alınabiliyordu.
    Kadının cevabı, araç satılıyor zam geliyor.Bak arab yok gelicek tırda hepsi satıldı yetişemioruz...Bu gidişle bi zam daha gelir.Bizde yemeye devam.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.