Şimdi Ara

OTOMOBİLLERE ZAM ! ARTIK YUH DİYORUM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yuh diyyorum bu kadar olmaz arkadaşlar bu gun renaultun web sayfasını gezerken farkettim fiyatlara 1 milyar zammı yapıştırmış yani hayret ediyorum Euro düşerken dolar yerinde sayarken hangi mantıkla zam yapılr merak diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filozof_32 -- 8 Haziran 2010; 16:06:59 >

• zam bunlarda alışkanlık yapmış . zam yapmasalar uyuyamazlar
  • bir an benzine zam geldi sandım...

ohhhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.
    bir an benzine zam geldi sandım...

ohhhh

aynen
    Boşversene onu renault alacaklar düşünsün..
  • Benzine zam yoksa problem yok. Araç almazsın renaulttan olur biter ama benzin mecburiyet almak zorundasın.
  • Çok basit arkadaşlar almayacaksınız!Adamlar satıyor demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

bir an benzine zam geldi sandım...

ohhhh

aynen.. depo boş yakalandık dedim
    zam varsa var iskonto yaparlar çok önemli değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şirketler de zam ...
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Renault 10bin tl indirim yapsa yine dönüp arkama bakmam açıkçası. Alacak olanlar düşünsün.
  • fluence in satışları artmış ya biraz ondandır
  • Gümrüğe giren 2.el oto ötv+kdv sıfırlanmadığı sürece bize 50,000 Ytl'ye çok satarlar fluenceyi, bunun tek çözümü bu. İçerdekilere at koşturtmayacaksın,full arabayı 30 satabilecekmi görürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tween25 -- 6 Haziran 2010; 20:14:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helisel

Renault 10bin tl indirim yapsa yine dönüp arkama bakmam açıkçası. Alacak olanlar düşünsün.

Güzel yorum aynı fikirdeyim.
  • Çıldırmış olmalılar fiyatlar çok uçuk seviyede. Her markada böyle B sınıfı dizel araç bile 35000 TL bu nedir böyle. Kimde var bu kadar para da piyasayı bu kadar yükseltiyor.
  • Normaldir Aldığım galerideki satış temsilcisi:''Abi fluence ile megane yetiştiremiyoruz zam yakındır.''demişti.İçimden sallıyo kesin dedim ama doğru söylüyormuş.
  • ++++++ 1
    quote:

Renault 10bin tl indirim yapsa yine dönüp arkama bakmam açıkçası. Alacak olanlar düşünsün.

quote:

• bende almayı planlıyordum megane hb ama fiyatları faiş cidden, tüm markaların hemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: laprace

Normaldir Aldığım galerideki satış temsilcisi:''Abi fluence ile megane yetiştiremiyoruz zam yakındır.''demişti.İçimden sallıyo kesin dedim ama doğru söylüyormuş.

yetistiremiyorlar(miy)mis !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

Orijinalden alıntı: laprace

Normaldir Aldığım galerideki satış temsilcisi:''Abi fluence ile megane yetiştiremiyoruz zam yakındır.''demişti.İçimden sallıyo kesin dedim ama doğru söylüyormuş.

yetistiremiyorlar(miy)mis !!!!

Bursa yı yeni megane ve fluance bastı.Balkondan bakıyorum 2 tane peş peşe geçiyor.Karşılıklı aynı araç geldiği olduğu oluyorFabrikanın bahçesine bakıyorum binlerce araç park etmişler 2 gün sonra bi daha bakıyorum 20-25 tane kalmış oluyor.iyi satıyor araç.Neyse 2-3 seneye ucuz ucuz alırız merak etmeyin

• honda da jazz a yapmış 1 milyar,benim farkettiğim.
  • renoya bidaha dönmem lagunam çok canımı açıtmışdı zırt bırt salk sulak arızalarıyla,en basitinden d sınıfı 4 yaşındaki bir arabanın arka kapı döşemeleri kalkarmı,ilallah etrimişti rahmetli
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCRSO

renoya bidaha dönmem lagunam çok canımı açıtmışdı zırt bırt salk sulak arızalarıyla,en basitinden d sınıfı 4 yaşındaki bir arabanın arka kapı döşemeleri kalkarmı,ilallah etrimişti rahmetli

hocam ne diyosun yani, 99-00-01 model civarı rxt ler iş yapmaz mı?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.