Şimdi Ara

Otomobilin içinde önem verdiğiniz ilk şey ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç bir şekilde marka tartışması olmadan dürüst bir şekilde yazalım.

bir otomobil inceliyorsunuz dolayısıyla aracın içine giriyorsunuz. ve sizi aracın içinde etkiyebilecek en sofistike yada en önemli detay nedir ?

benim için en önemli detay aracın direksiyonunun çapı, yapısı ve kullanışlılığıdır.

• kapıyı açıp ne rahatlıkta girebildiğimdir.
  • ben aracın içerisine oturduğum ve kapısını kapadığım zaman kalite ve güven hissettirmesini isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferahlık ve hakimlik.

Arabaya gömülmeyi sevmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koltuğu kendime göre ayarlar arka diz mesafesine bakarım
  • Direksyon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • direksiyonunu bir kavrarım elimle koltuğun yan desteklerine bakarım birde aynaların görüş açılarına bakarım, a stünuda çok kalın değilse tamamdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlatılmaz yaşanır. Ben Vw kullanıcısı olarak başka bir marka araca binmiş isem bu araç hoşuma gitmiş ise eğer düşünürüm. Bana, ben de en iyisiyim diye yaşatacak o anı
  • direksiyon ve a sütnu
  • Direksiyonun sportifligi.

• koltuk fazla gömülü olmaması gerek.tabiiki kullanışlı düğmeler...
  • kullandığım arabadan ses gelmesi beni sinirlendirir. en çok buna dikkat ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Ferahlık ve hakimlik.

Arabaya gömülmeyi sevmem.

• Gostergeler kesinlikle

• Kapiyi kapadigim zaman dis dunyayla baglantimi kesecek.
  • Birincil olarak sessizlik benim için önemlidir çıt çıkmıcak aracın içinden.

Ondan sonra da sürüş esnasında direksiyonun verdiği hissiyat vites geçişleri ve konsolun estetiği benim için önemlidir.
  • şöför koltuğuna oturduğumda önce rahatlığına bakarım..sonra iç tasarımın güzelliğine ve kalitesine..ve daha sonra göstergelerin ışıklarına vede dizaynına..
    bunların hepsinden geçer not alırsa son olarak direksiyonun ve aracın fonksiyonlarına göz atarım.
    Şimdilerde yeni yeni artık almak istediğim araçlarda renkli ekranların boyut ve işlevselliğinede dikkat ediyorum..Yüksek çözünürlüklü ve en az 4 inch olmasına..
    vede navigasyon modülünün bulunmasına
  • Direksiyon, Vites kolu, Gösterge Paneli
  • şöför koltuğuna oturduğumda önce rahatlığına bakarım..sonra iç tasarımın güzelliğine ve kalitesine..ve daha sonra göstergelerin ışıklarına vede dizaynına..
    bunların hepsinden geçer not alırsa son olarak direksiyonun ve aracın fonksiyonlarına göz atarım.
    Şimdilerde yeni yeni artık almak istediğim araçlarda renkli ekranların boyut ve işlevselliğinede dikkat ediyorum..Yüksek çözünürlüklü ve en az 4 inch olmasına..
    vede navigasyon modülünün bulunmasına
  • Ön panel tasarımı.DS5 mesela tam istediğim gibi a dan z ye
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.