Bildirim
Otomobilin içinde önem verdiğiniz ilk şey ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kapıyı açıp ne rahatlıkta girebildiğimdir. -
ben aracın içerisine oturduğum ve kapısını kapadığım zaman kalite ve güven hissettirmesini isterim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ferahlık ve hakimlik.
Arabaya gömülmeyi sevmem.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Koltuğu kendime göre ayarlar arka diz mesafesine bakarım -
Direksyon
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
direksiyonunu bir kavrarım elimle koltuğun yan desteklerine bakarım birde aynaların görüş açılarına bakarım, a stünuda çok kalın değilse tamamdır. -
Anlatılmaz yaşanır. Ben Vw kullanıcısı olarak başka bir marka araca binmiş isem bu araç hoşuma gitmiş ise eğer düşünürüm. Bana, ben de en iyisiyim diye yaşatacak o anı -
direksiyon ve a sütnu -
Direksiyonun sportifligi.
koltuk fazla gömülü olmaması gerek.tabiiki kullanışlı düğmeler... -
kullandığım arabadan ses gelmesi beni sinirlendirir. en çok buna dikkat ediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: bal974
Ferahlık ve hakimlik.
Arabaya gömülmeyi sevmem.
-
Gostergeler kesinlikle
Kapiyi kapadigim zaman dis dunyayla baglantimi kesecek. -
Birincil olarak sessizlik benim için önemlidir çıt çıkmıcak aracın içinden.
Ondan sonra da sürüş esnasında direksiyonun verdiği hissiyat vites geçişleri ve konsolun estetiği benim için önemlidir. -
şöför koltuğuna oturduğumda önce rahatlığına bakarım..sonra iç tasarımın güzelliğine ve kalitesine..ve daha sonra göstergelerin ışıklarına vede dizaynına..
bunların hepsinden geçer not alırsa son olarak direksiyonun ve aracın fonksiyonlarına göz atarım.
Şimdilerde yeni yeni artık almak istediğim araçlarda renkli ekranların boyut ve işlevselliğinede dikkat ediyorum..Yüksek çözünürlüklü ve en az 4 inch olmasına..
vede navigasyon modülünün bulunmasına -
Direksiyon, Vites kolu, Gösterge Paneli -
şöför koltuğuna oturduğumda önce rahatlığına bakarım..sonra iç tasarımın güzelliğine ve kalitesine..ve daha sonra göstergelerin ışıklarına vede dizaynına..
bunların hepsinden geçer not alırsa son olarak direksiyonun ve aracın fonksiyonlarına göz atarım.
Şimdilerde yeni yeni artık almak istediğim araçlarda renkli ekranların boyut ve işlevselliğinede dikkat ediyorum..Yüksek çözünürlüklü ve en az 4 inch olmasına..
vede navigasyon modülünün bulunmasına -
Ön panel tasarımı.DS5 mesela tam istediğim gibi a dan z ye
Benzer içerikler
- porsche cayenne kronik sorunları
- lpg gaz kesici arızası
- oto yedek parça dükkanı açmak için gerekenler
- kia cerato yorum
- citroen c3 1.2 puretech yorum
- kia ev3 menzil
- togg renk
- gr corolla
- togg şarj süresi
- reeder fancy
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X