Şimdi Ara

otomobilde yolda sola cekme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
29.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende yeni 4 lastik ald8m.kis lastikleri hatali b7ndan sola çekiyordiye.ancak durum yine ayni.tekrar rot balans yapildi ancak.sola çekiyor araba.sol rot basini değiştirmiştim hundan olabilirmi? arabadan sogudum.ustada bulamadı. rot basini söküp bakacakmis yarin😕

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    FREN MERKEZLERİNİ kontrol ettirin, ayrıca lastikleri yeni mi aldınız? yoksa depoda sakladığınız yaz lastiklerini mi taktırdnız? eğer oyle ise bu lastikleri kış boyunca nerede ve ne şekilde muhafaza ettiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anyhill -- 20 Nisan 2017; 16:24:53 >
    95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
  • lastik takma balans rot ayarında en iyi işçilik bizde var ya düzelir yada sorunun çözümünü buluruz. yer profilde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aslanoto

lastik takma balans rot ayarında en iyi işçilik bizde var ya düzelir yada sorunun çözümünü buluruz. yer profilde

Hocam rot balans yapıldıktan sonra bile direksiyondaki yamukluğu tam anlamıyla ayarlayamıyor ustalar , ben her seferinde rot ayarından sonra teste çıkıp direksiyon tam düz iken sola ya da sağa çekme var mı diye kontrol ediyorum ve her defasında da direksiyon düzlüğünü ayarlayamıyor ustalar bu direksiyon düzlüğünü ip gibi tam olarak nasıl ayarlatabilirim ? deli olacağım her rot ayarından sonra direksiyon ayarı için 4-5 defa yol testine çıkıp düz olana kadar alttan rot ayarı harici birşey ile o direksiyon düzlüğünü ayarlıyor ama kafasına göre ayarlıyor onu makine niye ayarlayamıyor da deneme yanılma ile direksiyonu düzlemeye çalışıyorlar ?

• helsloot kullanıcısına yanıt
    ölçümlerin kalitesi makinesine yerine göre değişir, rot ayarında en iyi ölçüm ve işçilik bizde var ya düzelir yada sorunun çözümünü buluruz. başka bir sorun varsa o konudada bilgi rapor veririz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aslanoto

ölçümlerin kalitesi makinesine yerine göre değişir, rot ayarında en iyi ölçüm ve işçilik bizde var ya düzelir yada sorunun çözümünü buluruz. başka bir sorun varsa o konudada bilgi rapor veririz

Ankara'da olsaydınız gelirdim ancak istanbuldaymışsınız :(
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.