Şimdi Ara

OTOMOBİL SİGORTASI HAKKINDA ÖNEMLİ BİR SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu otomobil yardım ve sigorta bölümüne açtım ama pek bakan eden yok o yüzden buraya yazıyorum
    Diyelim ki bulunduğumuz şehrin dışında bir yerden araç aldık o aracı bulunduğumuz şehre getirmek için sigortasının olması gerekiyor,(sigortasız trafiğe çıkamama meselesi) bu da demek oluyor ki aldığımız yerde sigortasını yaptıracağız böyle bir durumda sigorta ile ilgili en ufak bir mesele bile olduğunda ille de aracı aldığımız şehre mi gideceğiz yoksa bulunduğumuz şehirde herhangi bir şubesi falan var mıdır sigorta acentesi'nin yani sigorta işlemlerimizi aracı aldığımız şehre gitmeden de halledebilir miyiz? Mesela sigorta ücretini ödeme veya sigorta iptali(aracı satacağımız zaman) vs gibi konularda diyorum. İnternetten de yapılabilir mi ya da yapılmasa bile elden halletme işlerinde falan bulunduğumuz yerden işlerimizi halletmemiz mümkün mü detaylı bilgilendirirseniz çok iyi olur sağolun.

• bu hiç bi önemli soru değil ama istediğiniz yerden sigortayı yaptırın farketmez ödeme dediğiniz banka eft havale kredi kartı yolu ile heryerden yaparsınız.
    sigorta ile ilgili bir sorun olduğunda da size en yakın bölge müdürlüğüne gidersiniz ki böyle bişey pek mümkün değil.
  • Aracı eskişehirden alırsın plakasını 26 olarak yaptırmak istersen orada trafik emniyet işlemlerini yaptırırsın adres verecen tabi..

eğer eskişehirden aldığın aracı yaşadığın şehir olan ankara da 6 plaka yapmak istersen trafik sig.nı esk de yaptırmana gerek yok

noter sözleşmen 10 gün geçerli ankaradan 06yk001 diye plakalı trafik kestirir ruhsatını çıkartırsın plakan belli oluncada zeyl yaptırırsın

ödeme ve iptal iade işlemlerin ise ödemeni kredi kartı ile yaparsan iade tutarın karta ödenir

ancak iptal etmek için satış sözleşmenin fotokopisi ve mevcut poliçenin aslını acenteye iletmen gerek
  • uyduruk bir firma ile anlaşma yapmadıysanız bir telefondan tüm işlemlerinizi halledersiniz
    örnek euroko sigorta tüm türkiyede tek bir telefonla hem sigortanızı yapar hem iptal eder hem hertürlü kaza belada olay yerine acil müdahalede bulunur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.