Şimdi Ara

Otomobil Bebek/Çocuk Koltukları [İlk Sayfa Güncel] (13.03.2017) (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.205
Cevap
272
Favori
617.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,

    Ben de axissfix plus aldim, dondugu icin cok kullanisli…

    Fakat 13-14-15kg dan sonra yeni koltuga gecis kacinilmaz.. Evet cocuklar oturmak istemiyor ama oturacagi uzun yolculuklar da olacak mutlaka diye ben bir tane 15-36 bulmayi da aklimin bir kenarina yazdim… 18kg degil de 25kg olan bir sey olsa belki tek koltuk rahat rahat cikarir… Ama boyle boyut cok nadir var sanirim ve pek kullanisli mi bilmiyorum. Aslinda kullanislilik acisindan bir tane 0-18 veya 9-18, bir tane de 15-36 almak en guzeli fakat hem 2 koltuga para odeme olunca maliyet artiyor, hem 2 ayri koltugu depolamis olma durumu olacak, 2 kez kafa yorma-fiyat takip etme durumu var… Bunu yasamak istemeyenlere 9-36 oneriyorlar genelde

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt

    Bizim aradığımız kriterlerde adac geçer puanı olması şart fakat hem dönebilen hem de 9-36, 0-36, 9-25 gibi aralıklarda böyle bir koltuk bulamadım. Bu yüzden dönebilme özelliğinden feragat edip 9-36 kg, adac lı römer koltuk alacağız galiba.

  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, koltugun oyle 360* donebilmesi icin boyutunun kucuk olmasi lazim cunku, o yuzden 25-36kg vs. olup da donen oldugunu sanmiyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt

    Hocam bu koltuğu alın pişman olmazsınız, çok kalite ve tok bir duruşu var. Biraz yer kaplıyor. Ben aldım arabaya monte ettim ama yatış pozisyonunda dönerken kapıya sürtüyordu. Ondan dolayı iade ettim. Sonra bir sürü oto koltuğu denedim arabada, en az sürten buydu tekrardan bunu alıcam heralde. Aracım 3008


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bedrettin123 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Bizde de aynı koltuk var kapıya sürtme yalnızca benim araçta oldu sanıyordum nitekim nette hiç yorum yoktu. Aracım seat leon suv alayım belki rahat ederiz diyordum ama çare değilmiş demekki 😄 Bu arada koltuk en dik konuma getirince sürtmüyor. Koltuğun kafa kısmındaki kumaşı sürekli çıkıyor aynı sorunu yaşayan varsa cevaplayabilir mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar baktığım 3 koltuk var:


    BeSade iZi Flex Fix i-Size

    Maxi Cosi Kore i-Size

    Britax KIDFIX III M


    Bunlardan tecrübe edenler varsa 3-7 yaş aralığında kullanmak için en uygun hangisidir acaba?

    Çocuk 96-99 cm arasında ama bu koltuklar 105cmden itibaren uyumlu genelde. O yüzden nispeten küçük çocuklar için en uygununu seçmem gerekiyor. Fikir verebilecek olan var mıdır?

  • Maxi-Cosi Rodi Air Protect 1500 liraya düşmüş. Adac testi iyi sanırım. Alınır mı sizce?

    https://www.hepsiburada.com/maxi-cosi-rodi-air-protect-15-36kg-cocuk-oto-koltugu-authentic-black-p-HBCV000022J644?magaza=Hepsiburada

  • GizliÖzne35 kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Bu koltuğu aldım, gayet hafif ve rahat görünüyor, çocuk da sevdi. Yalnız şöyle bir durum var, orta koltuğa taktım isofix olmadığı için sabitleyemedim virajlarda kayıyor. Yanlış bir şey mi yapıyorum acaba bu kadar kolay sağa sola hareket etmemeli diye düşünüyorum. Allah korusun kaza anında daha farklı durumlar oluşabilir. Bu konuda tecrübeli ya da önerisi olan arkadaşların görüşlerini merak ediyorum. Herkese selamlar.

  • 2artı8 2 kullanıcısına yanıt

    Aşağıdaki üründen alıp takın, hem kaymaz hem daha sağlam durur.

    trendyol.com
    Wellgo Wellgro 150 Cm Isofix Kemeri, Isofix Bağlantı Aparatı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/wellgo/wellgro-150-cm-isofix-kemeri-isofix-baglanti-aparati-p-36355878
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler, deneyeceğim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Aparatı aldım ve koltuktaki alttaki emniyet kemeri yerlerinden geçirip sıktım. Oturma yerinde kılıfın altından geçirdiğim için biraz potluk yaptı. Bu şekilde bağlandığımda yatış pozisyonuna alamıyorum hâliyle. Engellemeyecek şekilde daha farklı bağlayabilir miyim bakacağım. Tekrar teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2artı8 2 kullanıcısına yanıt

    Rica ederim, bir arkadaşımda görmüştüm ilk olarak, memnundu. Ama dediğiniz gibi bu kemer ile sabitleyince yatıramıyorsunuz haliyle. Yinede yatmasın ama sağlam olsun diyenler ve koltuğunda isofix özelliği olmayanlar için ideal ürün.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 kilo olan çocuğum için yeni oto koltuğu almak istiyorum. 36 kg kadar olan en iyi yatış pozisyonuna sahip koltuk hangisidir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GizliÖzne35 kullanıcısına yanıt
    Evet şuanda o fiyatlarda fiyatı uygun adac testi mevcut olması sebebiyle bende çocuklara almayo düşünüyorum fakat iso fix olmaması kafama takılıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar allah nasip ederse eylül ayında bebeğimiz dünyaya gelecek. Anakucağı ve bebek arabası bakıyoruz. Malum fiyatlar sürekli artıyor şimdiden almak mantıklı mı?

    360 dönebilen koltuklar seyir esnasında dönebiliyormu?
    Doona marka bebek arabasını baya inceledim oto koltuğu olabilmesi baya avantajlı duruyor. Bu konuda tecrübe vs paylaşabilecek olan varmı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Semih Baki S kullanıcısına yanıt

    18-36 koltukta yatış pozisyonu olmaz. amaç çocuğu uyutmak değil korumak

  • b4s4y3v kullanıcısına yanıt

    Dooana çok tavsiye etmem, uzun soluklu bir kullanımı yok. Yani çocuğunuz 1 yaşını biraz geçsin içinde çok rahat edemiyor. İlla alıcam derseniz 2.el bakın.

    Onun dışında;

    besafe x3 çocuk koltuğu alabilirsiniz. Dönmüyor ama çok sağlam ve kullanışlı. Özellikle yüksek olduğu için çocugunuz içinde sıkılmıyor. 2.5 yılı geçti şuan 15kg kızım ve rahatlıkla kullanıyoruz.

    bebek arabası olarak maclaren öneririm. Hem kaliteli hem dayanıklı hemde çok az yer kaplıyor.

    İlla travel sistem derseniz inglesina trilogy- çok pahalı.

    Travel sistem alternatif kabin boy olanlara bakabilirsiniz. Ben mesela kraft pocket travel almıştım çok memnunum. Şuan piyasada yok. Haziran doğumlu olduğu için travel almıştık ama bence maclaren bebek arabaları tam yatar pozisyonda oluyor onlar da yeterli gelecektir.



    edit: şimdiden sağlıcakla kucağınıza alın inşallah, sağlıklı günler dilerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightblueist -- 28 Şubat 2023; 23:29:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,

    Isofix olmayan bir oto koltuğu önerisi rica edeceğim.


    20 aylık erkek


    BeSafe Izi Comfort X3 Oto ikinci el aldım ancak içindeki köpüklerin ömrü var gibi birşey duydum internette, kafamı karıştırdı bu durum.

  • celtic_frost kullanıcısına yanıt

    Aynisini kullaniyorum, ustteki kumas katman cikabiliyor. Cikarip kopukleri inceleyin, sonme vs yoksa bence kullanilabilir. Koltugun arka kisminda uretim tarihi var ona da bi bakin. Alt tarafi kopuk bu, kirilmadiysa ve cok deforme olmadiysa bence kafa karistiracak bir durum olmaz. Kopuklerin amaci darbeyi sonumlemek sonucta. Sozde 5sene omru var diye okumustum bende biyerlerde..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightblueist kullanıcısına yanıt

    Hocam teşekkürler cevap için, genel olarak çok iyi durumda ancak kumaşı yıkadıktan sonra takarken soldaki köpük bağlantı yerinden kırıdı malesef.

  • 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.