Şimdi Ara

Otomobil Almak İçin Hangi Ülkede 6 ay Kalmalı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Profil resmini otomobil yapan zihniyet, ucuza otomobil tedarik edenler çoğalır diye rahatsız olan zihniyet ,muhtemelen galericilik al-satçılık yapan zihniyet bir rahat bırak konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 29 Temmuz 2025; 18:14:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Söylediğin saçmalıklara bir tane destek veren üye yok daha da komik duruma düşmeden mümkünse konu dışına

ait olduğun yere alalım seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 29 Temmuz 2025; 18:53:1 >
  • Konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum.Konuyu baltalamaya çalışan,arkadaşın şevkini kırmak isteyenler de bana göre kıskançlıktan yapıyor.Eğer dünya üzerindeki 200 devlet icinde sadece bir tek bize haram edilmişse,arabası olana bu devlet zulmediyorsa,vatandaşının vergilerle kanını dmiyorsa ne yapsın insanlar da bir yolunu çalışmaya çalışacak.Bu oturum işinin forumca oturulup etraflıca düşünülüp tartışılması gerekir.

Karadağ oturum ayağına çok insanları dolandırdılar
    Trişkadan bi ülke , git 3 gün denize gir bir daha aramazsın
    2-3 kere gittim , bir dönem Ruslar basmıştı
    Şimdi ne durumda bilmiyorum
    Eşim zehirlenmişti en büyük turizm şehirlerinden budva da yemin ederim hastane sorduk gösterdikleri yerde sağlık ocağından bozma yerde 1 doktor 1 hemşire vardı yaz ortasında
    Hatta elemanın biri küfür kıyamet karısını getirmiş Türk
    Dedim bi sus , özür diledi başladı anlatmaya sağlık işi o dönem ciddi sıkıntıydı , Türkiye de ki alışkanlıkları unutun yani , Arnavutluk zaten saymıyorum
    Bulgaristan geçerken ..şin gelmese arabadan inmezsin
    Bulgar göçmenleri serbest dolaşımdan ötürü vatandaşlık kovalıyor yoksa kimsenin umurunda olmaz
    Bi Slovenya iyidir , bir de Hırvatistan’ın deniz kenarı şeridi o kadar , onlar da öyle kolay yerler değil
    Sırbistan zaten sıkışmış ab ye de alınmayan ülke olarak kalmış
    İşin özü sırf arabaya ucuz bineceğim diye Balkan ülkesi falan şahsen ben hayatta bulaşmam
    Hatta size şu kadarını söyleyeyim , Avusturya da bile şehir seç deseler Viyana yerine Salzburg seçerim
    Nedeni de vize serbestisinden ötürü Viyana civarında yakınlığından ötürü ciddi slav halkı var , slovak çek Romen Macar falan
    Sevemedim bu halkları bir türlü
    Yunan desen bizim İzmir Balıkesir den hallice ortalama bir yer , ben 10 sene önce en güzel yerlerini gezdim bitirdim , bir daha gel yarı fiyatı deseler gitme gereği duymam , bakmayın bizim aç gözlü turizmciden ötürü , devletin yanlış politikalarından ötürü millet keşfetti bir şey zannediyor da abartıldığı kadar değil , zaten asıl güzel yerleri yerine çoğu Türk yakın vasat yerlerine gidiyor , yine aralarında en iyidir ama inanın Türkiye’nin yanında şu ülkelerin hiç birinin lafı dahi olmaz
    Şu ülke adam akıllı ortalama yönetilse şu ülkelerin hiçbirinin Türkiye’nin yanında esamesi okunmaz
    Biraz gurbetçi ağzı olacak ama hakikaten aslında ülke cennet de canına okundu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Türkiye coğrafi olarak eşi benzeri olmayan bir cennet. Ancak üzerinde yaşayan halkın bir kısmı sıkıntılı olduğundan insanlar yurt dışına kaçıyorlar. Hele de turizm yerleri istila edilmiş. Biz de isteriz tatilimizi güzel ülkemizde yapalım ama imkanlar dahilinde yurt dışına kaçıyoruz. Yurt dışı dediğim de Bulgaristan, Yunanistan. Ama kafamız öyle rahat. Olay sadece maddiyat değil. Gideceğiniz yerleri bilirseniz ve kurallarına uyarsanız hiç bir yerde sıkıntı çekmezsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Konu tatile gidilecek veya uzun zaman kalınacak ülkeler değil 6-7 ay gibi ikamet edecek ülkeler. Ben Gürcistan Azerbaycan ve Kıbrıs düşündüm ilk başta ama Türkçe 'nin bazı belediyelerde resmi dil olduğu Makedonya ve kosova'yı yapay zeka önerdi diğer Balkan ülkelerini vs önermedi.. Ama yapay zeka birçok şeyi hatalı bilebiliyor olumlu seyler yazsan iyi olurdu ama zaten olumsuz şeyler yazmışsın . Makedonya , Kosova gibi yerler konusunda yaşayıp bilgi verecek olan olursa daha iyi olur

Arabadan sebep 6-7 ay da kalınmaz o ülkeler de

Yazdıklarım tam olarak konun ortası , zaten o konudan bahsettim

Yanlış anlama da işsiz ya da emekli falan mısın? Nasıl bir kafa bu? Almanya’dan iş teklifi aldım, düşündüm yine de gitmedim. 6 ay araba için gitmek nedir? Bu kadar mı çaresizsin? Bu kadar sıkıntıdaysan zaten araba alma. Daha büyük sıkıntıya girersin. Ha sıkıntın yoksa al bir tr plaka araç geç. Her türlü zarar edersin bu işten ve yorar adamı. Kardeşim almanya’da oturumu varken iki defa araç getirdi. Biri gümrükte kaldı. Diğerini de bıktı, çıkardı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Niye gümrükte kalmış ki sorun ne olmuş? Ülkenin %35i işsiz zaten ve çalışan kadar emekli var . İşsiz yada emekli olmak kadar doğal ne var ülkede .ücretli çalışan yada iş sahibi zaten ayda 150bin kira kazanan da pek yok 6-7 ay işyerini kapatabilir pekala

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.