Şimdi Ara

Otomobil alımı konusunda fikir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yeni bir otomobil almak istiyorum. Elimde 22.000 TL param var ve bu parayı en iyi şekilde değerlendirmek niyetindeyim. Şuan halihazırda almayı düşündüğüm bir araç var ve bilgileri şöyle:

Eski kasa Renault Symbol, Motor 1.4, 2007 model ve 28.000 km' de. İstenen fiyat 22.000 TL (Araçta ufak 1-2 çizik dışında herhangi bir sorun ve hasar kaydı yok)

Bu araca bu parayı vermek iyi mi olur kötü mü olur emin değilim. Niyetim sadece 2. el araç almak değil. 0 faizli araç kampanyalarından da faydalanarak bu parayla 0 araç almayı da düşünebilirim. Sizin fikriniz nedir? Bu parayı en iyi nasıl değerlendirebilirim?

• Şimdi hocam bir otomobilden beklentiniz nedir? A noktasından B noktasına götürsün, masraf açmasın, az yaksın da, konfor olmasa da olur, istediğimiz zaman elden çıksın diyorsanız Symbol'ü alın geçin. Tabii gerçekten orijinal KM ve kazasız ise.
    Beklenti eşiğiniz düşükse Symbol sizi yeterince tatmin eder. En azından işinizi görür. Bu dönemde sıfır araç almak bana pek makul gelmiyor. En azından düşük bütçe ile B sınıfı araçların boş donanımları, hadi bilemedin orta donanımları alınabiliyor.
    Eğer araçtan beklenti düşükse hiç bu sıfır araç işine girmeye gerek yok. Sonuçta 25 yaşında yüzbinlerce Km devirmiş araçlar bile gezinmeye devam edebiliyorlar.
  • o paraya temiz bir punto bulabilirsen al bence
  • Symbol alın satarken sorun yaşamazsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikirleriniz için teşekkürler. Öyle görünüyor ki bu fiyat belirttigim araç için normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç hakkında fikir ? SUZUKİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.