Şimdi Ara

Otomatik Sms Gönderme...!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
12.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: *GameOver*

kötü n70'de bile vardı o, yatmadan kuruyordum, eski sözlüme sabaha kadar mesaj atıyordu, kızda zannediyordu, sabaha kadar uyuyamamış

hocam supersin

• Hocam iyi hoşta yine de tedbiri elden bırakmamak lazım. Hani biz tilki geçiniyoruz otomatik mesaj her sabah günaydın sevgilim diye ama unutmayın ki iş uyanıklığa geldi mi kadınlarla yarışmamız mümkün değil. 3 bilemediniz 4üncü otomatik mesajdan sonra kıllanacak ve size soracaktır. "Canım ya ne bu böyle her sabah tam 7:45 te mesaj atıyosun kurulu saat gibi" diye sonra sizde şaka yollu "heheh.. telefonu ayarladım otomatik mesaja... o atıyor diyeceksiniz".. Tam sevgiliniz "Aşkım ya inanmıyorum çok kötüsün" tribine girecekken, siz "şaka bebeğim şaka telefonun saatini yatmadan kuruyorum. Sonra uyanıp sana mesaj atıyorum" diyecek ve durumu toparlayacaksınız. Ama sevgiliniz kıllanacak ve google amcaya "iphone otomatik mesaj gönderme yazacak"..Muhtemelen arama sonucunda ilk link bu konu olacak..
    E hadi size geçmiş olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARDANADAM34

Hocam iyi hoşta yine de tedbiri elden bırakmamak lazım. Hani biz tilki geçiniyoruz otomatik mesaj her sabah günaydın sevgilim diye ama unutmayın ki iş uyanıklığa geldi mi kadınlarla yarışmamız mümkün değil. 3 bilemediniz 4üncü otomatik mesajdan sonra kıllanacak ve size soracaktır. "Canım ya ne bu böyle her sabah tam 7:45 te mesaj atıyosun kurulu saat gibi" diye sonra sizde şaka yollu "heheh.. telefonu ayarladım otomatik mesaja... o atıyor diyeceksiniz".. Tam sevgiliniz "Aşkım ya inanmıyorum çok kötüsün" tribine girecekken, siz "şaka bebeğim şaka telefonun saatini yatmadan kuruyorum. Sonra uyanıp sana mesaj atıyorum" diyecek ve durumu toparlayacaksınız. Ama sevgiliniz kıllanacak ve google amcaya "iphone otomatik mesaj gönderme yazacak"..Muhtemelen arama sonucunda ilk link bu konu olacak..
    E hadi size geçmiş olsun :)

senaryo tamam pazartesi çekimlere başlıyoruz

• Her sabah 07:45 e ayarlayan zaten bu işe girmesin
  • :)
  • Peki bir numaraya veya gruba otomatik olarak her 10 saniyede veya her 1 dakikada 1 otomatik olarak kendisi atan bir program var mı? iTimeSms diye bir program var ancak her 1 dakikada at diye ayarlayınca atacağı zaman soruyor.ben sormadan hatta görmeden kendisi atsın istiyorum.Böyle bir app var mı?
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

kötü n70'de bile vardı o, yatmadan kuruyordum, eski sözlüme sabaha kadar mesaj atıyordu, kızda zannediyordu, sabaha kadar uyuyamamış

seslı haykırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu güncelleyelim arkadaşlar. Jailbreak kullanmadan bunu yapmanın yolu var mı?
  • Arkadaşlar tekrar güncelledim konuyu yardım bekliyorum bu konuda.
  • Millet konuyu hortlatmış yaw...
  • böyle bir program var.ücretli. simpler contacts pro
  • simpler pro. grup gönderme var biraz inceleyin ben 6 aydır kullanıyorum aynı anda 65 kişiye yolladım. güzel bir program.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.