Şimdi Ara

otomatik şanzıman konusu hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bildiğiniz gibi bir süredir otomatik şanzıman konusu ile ilgili çeşitli soruları cevaplıyorum.ama bir süredir bu forumda bazı kişilerin benden hoşlanmadığını ve de bu otomatik şanzıman konusunun gördüğü ilgi nedeni ile karalamaya çalışıyorlar beni.. ben artık yoruldum ve de sıkıldım.. kimsenin hakaretini veya karalamalarını dinlemek zorunda değilim.. burada cevapladığım sorular için kimseden bir talebim olmadı ama hakaret ve karalamalara da tahammül etmek zorunda da değilim.şimdi içinizde bu konuyu devralıp cevap yazmak isteyen varsa lütfen bu konuya yazsın.. zaten çok zamanımı alan bir iş bu..

    teşekkürler..



  • Son yıllarda forumda; ustaların çok değerli katkılarıyla oluşturdukları konulara ve bilgi paylaşımlarına düzenli olarak zarar veren, bu isimlerin birer birer forumdan kopmasına neden olan bir kitlenin varlığı malum..
    Bu nedenle, alacağınız her türlü karara kendi adıma saygı duyuyor ve teşekkür ediyorum.
  • biz burada bir çeşit akıl hocalığı yapıyoruz.tabii anlayana.. bazıları bizim gibileri hazmedemiyor ve karalama yolunu seçiyor.volvo ile ilgili açtığım bir konu da bir kişiliksiz yüzünden kilitlenmek zorunda kaldı.olan sorusu olanlara oldu ama şahsiyetsize olmadı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meteg

    biz burada bir çeşit akıl hocalığı yapıyoruz.tabii anlayana.. bazıları bizim gibileri hazmedemiyor ve karalama yolunu seçiyor.volvo ile ilgili açtığım bir konu da bir kişiliksiz yüzünden kilitlenmek zorunda kaldı.olan sorusu olanlara oldu ama şahsiyetsize olmadı..


    Mete Üstadım,

    Sizi sıkıntıya düşüren konuyu kaçırdım, dolayısı ile genel birşeyler yazacağım.

    Volvo forumundaki problem çıktığında yazmış olduğum düşüncelerimi hatırlatmak isterim öncelikle.http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=37106671.

    Sonuçta burası herkese açık bir forum, ve maalesef her türlü tavra ve görüşe maruz kalınabiliyor. Zaten, hayatta herkesin sizi beğenmesi veya söylediklerinizi kabul etmesi gibi bir durum da söz konusu olamaz. Ama siz, çatlak sesleri ciddiye alıp konularınızı kilitlettiğinizde, ne yazık ki olan sadece sizin emeğinize oluyor esasında. Ve tabiki de size taş atanların ekmeğine de yağ sürülmüş oluyor.

    Bence ciddiye almayın. İnsan bu tür forumlarda başkaları istediği veya izin verdiği için değil, kendi istediği için olmalı ve kalmalı.




  • mete bey mrh yeni bir arac aldım volvo s40 4t otomomatik yanlız arac şanzıman kendini korumaya almış dediler sadece 3 fiteste gidiyor kalkarken cok zorlanıyor başkada fitese gecmiyor geri kaydırma veya r de sorun yok sorunum nedir acaba acill cevap verirseniz cok sevinirim ustası olduğunuzu okudum söktürüp yollasak ne kadara malolur tşk edrm..
  • selam meteg usta size bir sorum olacak benim şansımandan vites geçişlerinde küt diye ses geliyor pek çok yeri okudum ama net bi çözüm bulamadım servise götürdüm normal dediler ama bana normal gelmiyor. araçla normal seyrinde giderken vites geçişlerinde küt küt ses geliyor hem artırırken hem de düşürürken bu ses geliyor sizce normalmi bilemedim lütfen cevap verebilirseniz sevinirim.
  • Adam en son 2 yıl önce foruma girmiş.
  • günecl mi konu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.