Şimdi Ara

Otomatik Saat Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    öncelikle saatler hakkında fazla bilgi sahibi değilim ve yardımınızı isteyeceğim.
    bende şu şekil enerjisini kendi kendisine üreten bir saat var
     Otomatik Saat Problemi

bu resim internette bulduğum mekanizmasını göstermek için bir örnek, herneyse geçen kalktığımda saatin yarım saat kadar geri kaldığını gördüm ama güç kısmına baktığımda daha 30 saat kadar daha vardı bitmesine, sonra dedim ki neyse heralde olmuştur bi sıkıntı saati doğru saate ayarladım aradan 2 saat geçti bir baktım gene yarım saat geri kalmış. saat durmuyor dönüyor.enerjisi var.kronometresini çalıştırdım hatta dedim ki bakalım sıkıntı nerde diye saniye tam sıfırın üstündeyken kronometreyi çalıştırdım ikiside aynı senkronda gidiyordu yani birisi saat 3 yönündeyken öbürü de aynı yerdeydi.aradan 2 saat geçti senkron bozulmamıştı ama saat gene yarım saat geri kalmayı başarmıştı.. nasıl bir sıkıntıdır bu nasıl düzeltebilirim?

• Saatçi yolu gözükmüş size. Basit bir ayara ihtiyacı var. Marka-model nedir?
  •  Otomatik Saat Problemi

cimier seven seas sextant modeli diye geçiyor.
  • Merhaba,
    saatinizin garanti süresi devam ediyorsa servise,süresi bitti ise bir saatçiye göstermeniz de fayda var.

Saatinizin takvim fonksiyonunu yakın zaman da akrep-yelkovanı ilerleterek ayarladınız mı?
  • Saati yurtdışından aldığım için garanti belgesi var ama burda servis yok sanırım.
    Dediğiniz saati ileri sararak takvimi değiştirme olayını yapmadım şu an saatin gücünün tükenmesini bekliyorum 5-6 saati kaldı tükendikten sonra tekrar doldurup kurucam ama dediğiniz yolu da deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynx*

Saati yurtdışından aldığım için garanti belgesi var ama burda servis yok sanırım.
    Dediğiniz saati ileri sararak takvimi değiştirme olayını yapmadım şu an saatin gücünün tükenmesini bekliyorum 5-6 saati kaldı tükendikten sonra tekrar doldurup kurucam ama dediğiniz yolu da deneyeceğim

Saatin takvimini akrep-yelkovanını ilerleterek ayarlamak yanlış bir yöntemdir bu şekilde yaptıysanız saatin karanfil çarkı gevşemiş olabilir o yüzden bu durumu sormuştum.

Sorun hala devam ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valjoux

quote:

Orijinalden alıntı: Lynx*

Saati yurtdışından aldığım için garanti belgesi var ama burda servis yok sanırım.

Saatin takvimini akrep-yelkovanını ilerleterek ayarlamak yanlış bir yöntemdir bu şekilde yaptıysanız saatin karanfil çarkı gevşemiş olabilir o yüzden bu durumu sormuştum.

Sorun hala devam ediyor mu?

Yok öyle birşey yapmamıştım..
    Evet problem devam ediyor bugün kadıköyde işin piri bir saatçiye gösterdim detaylı bir incelemeden sonra mekanizmanın bakıma ihtiyacı var yağlanıp temizlenmesi gerekli dedi ve 200TL fiyat söyledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios Saat ve Tarih Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.