Şimdi Ara

OTOMATİK PORTAKAL GÜZELMİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Zamanını harcadığına değmez bence... böğğ bi film...

(no smoke)
  • ilginç bir film, kendi dünyasını yaratmış karakterler var.. filmin asıl amacı sistemi yargılamak... bence izlenmesi gereken bir film...
  • benim de hoşuma gitmişti eger dublajsız orjinal haliyle izlersen hoşuna gider diye düşünüyorum
  • İğrenç falan değil inanma sen ertech'e .
    İlginç bir filmdir. İzlemeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cLk

ilginç bir film, kendi dünyasını yaratmış karakterler var.. filmin asıl amacı sistemi yargılamak... bence izlenmesi gereken bir film...

@Clk

harbiden şu forumda gerçekten sinemadan anlayan tek sen warsın...HElal olsun
  • Peki kitabını da okuyan var mı? Önce kitabı okuyup sonra filmi izlemek daha mı iyi olur acaba? Malum baya tanınmış bir kitap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu ton balığı bozuk mu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kitabını okuyunca daha da etkileyici oluyor film ki antony burgeesin butun kitaplarını okuyasın geliyor zaten hayat hikayeside oldukca ilginc ben ilk once filmi izleyip sonrada kitabını okuyup tekrar filmini izledim farkında olmadan en iyisini yapmısım cok guzel ikiside tavsiye ederim ama keske stanley kuibrick yapmasaydıda demiyor değilim filmi gereksiz yorumları var bence bazı yerlerde...
  • bence iyi bir film
  • quote:

Orjinalden alıntı: cbaykam

kitabını okuyunca daha da etkileyici oluyor film ki antony burgeesin butun kitaplarını okuyasın geliyor zaten hayat hikayeside oldukca ilginc ben ilk once filmi izleyip sonrada kitabını okuyup tekrar filmini izledim farkında olmadan en iyisini yapmısım cok guzel ikiside tavsiye ederim ama keske stanley kuibrick yapmasaydıda demiyor değilim filmi gereksiz yorumları var bence bazı yerlerde...

Hmm teşekkürler dostum
  • insan ve suçlu psikolojisi üzerine adeta süperötesi bir tez yazan film. sütbarı sahneleri ilginç.
  • sütbarı?
  • evet süt barı. süt içen kötü adamlar var filmde...deeeerrrmişim.
  • Filmin orijinal adı nedir arkadaşlar?
  • A Clockwork Orange
  • quote:

Orjinalden alıntı: rezilvezir

evet süt barı. süt içen kötü adamlar var filmde...deeeerrrmişim.

Ehueh seyredelim bakalım
  • otomatik greyfurtu izleyen varmı
  • izlenmesi gereken bir film,
    hatta sinemayı sanat olarak algılıyorsan kesinlikle izlemelisin,kurguya,kompozisyona dikkate ederek...

hatta başlamışken kubrick'in tüm filmlerini izle...
    Full Metal Jacket'i tavsye ederim!...
  • {PeGaSuS},

eyvallah... sende anlıyormuşsun..
  • stanley kurick bir ba_yap1t1. s1radi_i ve insani deisik duygulara iten sert bi film. kesinlikle izlenmeli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.