kitabını okuyunca daha da etkileyici oluyor film ki antony burgeesin butun kitaplarını okuyasın geliyor zaten hayat hikayeside oldukca ilginc ben ilk once filmi izleyip sonrada kitabını okuyup tekrar filmini izledim farkında olmadan en iyisini yapmısım cok guzel ikiside tavsiye ederim ama keske stanley kuibrick yapmasaydıda demiyor değilim filmi gereksiz yorumları var bence bazı yerlerde...
bence iyi bir film
quote:
Orjinalden alıntı: cbaykam
kitabını okuyunca daha da etkileyici oluyor film ki antony burgeesin butun kitaplarını okuyasın geliyor zaten hayat hikayeside oldukca ilginc ben ilk once filmi izleyip sonrada kitabını okuyup tekrar filmini izledim farkında olmadan en iyisini yapmısım cok guzel ikiside tavsiye ederim ama keske stanley kuibrick yapmasaydıda demiyor değilim filmi gereksiz yorumları var bence bazı yerlerde...
Hmm teşekkürler dostum
insan ve suçlu psikolojisi üzerine adeta süperötesi bir tez yazan film. sütbarı sahneleri ilginç.
sütbarı?
evet süt barı. süt içen kötü adamlar var filmde...deeeerrrmişim.
Filmin orijinal adı nedir arkadaşlar?
A Clockwork Orange
quote:
Orjinalden alıntı: rezilvezir
evet süt barı. süt içen kötü adamlar var filmde...deeeerrrmişim.
Ehueh seyredelim bakalım
otomatik greyfurtu izleyen varmı
izlenmesi gereken bir film, hatta sinemayı sanat olarak algılıyorsan kesinlikle izlemelisin,kurguya,kompozisyona dikkate ederek...
hatta başlamışken kubrick'in tüm filmlerini izle... Full Metal Jacket'i tavsye ederim!...
{PeGaSuS},
eyvallah... sende anlıyormuşsun..
stanley kurick bir ba_yap1t1. s1radi_i ve insani deisik duygulara iten sert bi film. kesinlikle izlenmeli