Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

otomatik parlaklık ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ayarlar > parlaklık kısmındaki otomatik parlaklık ne işe yarıyor tam olark ?
    bende kapalı gözüküyor ekran parlaklığıda %90 larda. otomatik parlaklık nedir ? açık olması mı iyidir ? şarja etki eder mi ? sizler nasıl kullanıyorsunuz ?

• Ekran parlaklığını ortama göre ayarlıyor...

Şahsen ilk zamanlar kullanıp memnun kalmamıştım, karanlık geliyordu yapılan ayar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

Ekran parlaklığını ortama göre ayarlıyor...

Şahsen ilk zamanlar kullanıp memnun kalmamıştım, karanlık geliyordu yapılan ayar...

Bence hafife almayın aşırı yararlı birşey. fazla karanlık geliyorsa parlaklığı biraz arttırın otomatik parlaklığı sizin ayarladığınız baz alarak yapıyor çünkü.

Örnek vereyim Arabadayım mesela gün ışığı altında normal ayarlağım parlaklık az geliyor ve full açıyor parlaklığı, tünele girdiğim an gözümü alacak derecede parlak olan telefon birkaç sanıye içinde parlaklığı azaltıyor. Çok çok yararlı.

Pil tüketimi konusunda da pozitif etkisi var.
  • ortam karanlıksa ekranı da karartıyor aydınlıksa ekranın ışıını biraz daha açıyor.

şahsen ben sürekli %60 larda kullanıyorum
  • Ortama göre ayar yapıyor. En mantıklısı. Şarjdanda yemez. en makulu %60 dır. HTC de bulamazsın bunu
  • ışık sensörü diye bir şey var,heralde o bu işi yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHxor

Ortama göre ayar yapıyor. En mantıklısı. Şarjdanda yemez. en makulu %60 dır. HTC de bulamazsın bunu

htc de var. senin telefonuna yeni gelmiş olabilir ama htc de var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu tuşlar ne işe yarıyor???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ozaman açık kullanalım
  • kesinlikle çok yararlı birşey.
    ekranın kulaklık haporleri üstünde bi sensör var zaten beyazlarda burası siyah anlaşılıyor ama siyahlarda anlaşılmıyor pek.
    bu sensör sayesinde ortamın ışığına göre kendini ayarlıyor ve müthiş batarya tasarrufu, kolaylık ve göze uyumluluk sağlıyor.
    başta bende hiç sevmedim bu özelliği kullandım memnun kalmadım. çünkü gözüm sabit olana alışmıştı.
    daha sonra kullandım ve çok yararını gördüm herkese öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

Ekran parlaklığını ortama göre ayarlıyor...

bende
  • En azından gözünüz için daha yararlı.
  • Benim gibi üşengeçler açısından mükemmel yararlı bir özellik. Şarjı bitmesin diye %10'larda tutarsınız parlaklığı, otomatik parlaklığı da kapatırsınız, sonra körleri oynarsınız. Öyle yapmayın işte, açın adam gibi otomatik parlaklığı, verdiğiniz paraya değecek bir iş yapsın telefon.
  • quote:

Ortama göre ayar yapıyor. En mantıklısı. Şarjdanda yemez. en makulu %60 dır. HTC de bulamazsın bunu

300 tl lik çin malı android telefonlarda bile var
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

300 tl lik çin malı android telefonlarda bile var

tabi ki de var nokia vs. baya bi telefonlarda var bu özellik ama ne kadar sağlam çalıştığı önemli.
    iphone çok çok üstün çalışıyor demiyorum yanlış anlamayın ama iphone baya bi markayı geride bırakıyodur orası kesin.
    HTC hiç kullanmadığım için HİÇ eleştri yapma hakkına sahip değilim.
    teşekkürler...

• Pili cok harciyor
  • Manuel de alamadığınız parlaklığı otomatikte alabiliyorsunuz sadece pile de katkısı var ama bazen çok karartıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.