Şimdi Ara

otomatik isitici yapimi ( dereceli anahtar gerek )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar heat mat lar ile egzotik hayvanlar icin bi isitici sistemi yapmam gerek 28 derecede sabit kalmasi gerek heat mat lar fise takilarak calisiyor amac heat mat iceriyi 30 dereceye getirince duracak 20 dereceye gelince calismaya basliyacak nasil yaparim bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KuzuKuzuMee K kullanıcısına yanıt
    Çözümünü tam bilmiyorum ama dikkatimi çekmişti musluklu çay makinelerinde dereceyi ayarlıyorsun çay soğuyunca otomatik çalışıyor çok ısınınca otomatik kapanıyor şöyle bir şey işine yarayacak olursa bir de bunlar 30 dan aşağısını yapmıyor galiba fiyatları da pahalı fikir olsun diye yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Çözümünü tam bilmiyorum ama dikkatimi çekmişti musluklu çay makinelerinde dereceyi ayarlıyorsun çay soğuyunca otomatik çalışıyor çok ısınınca otomatik kapanıyor şöyle bir şey işine yarayacak olursa bir de bunlar 30 dan aşağısını yapmıyor galiba fiyatları da pahalı fikir olsun diye yazdım

Burada elektronikciler carsisi var odev icin proje hazirlayanlarda var halledermi sizce onlar

• KuzuKuzuMee K kullanıcısına yanıt
    Projenizi onlara söyleyin bir konuşun büyük ihtimal yaparlar.
  • hazır elektronik termostatlar var bu tarz işler için, uygun bi termocouple ile birlikte istediğiniz sıcaklığa set edip, histerisiz ayarını (artı eksi oynama miktarını) yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nowanda

http://www.next.gr/other-circuits/triac-circuits/Electronic-Thermostat-l8005.html

malesef elektronik bilgim hic yok profosyonel anlamda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bol çeşitli malzeme satan elektrikçilerde rezistans da vardır aradığın özellikte termostat da, oda termostatı alacqksın sen 20 tl civarı olur fiyatları sıcaklığı da 5 derecelik aralıkta çok rahat korurlar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.