Şimdi Ara

otomatik güncelleştirmelerr....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar, sormak istediğim bişey var. benim otomatik güncelleştirmelerim açıkken 3 tane güncelleştirme buldu diyo ve bunları yükle diyo pc. bende yüklüyom sonra yüklenemedi diyo ve pc yi yeniden başlatmayı öneriyo. bende yeniden başlatıyorum. sonra aynı şey yeniden geliyo yine 3 tane günclleştirme var diyo yükle diyo ve aynı şeyler tekrar ediyo bu durumu nasıl çözecem bilmiyorum resmen bi döngünün içine girdim????

• o güncelleştirmeleri yükleyemeyivereğer dediğimi yapacaksan;
    güncelleştirmelerin indirilmesi tamamlandıktan sonra karşına çıkan listede o 3 güncelleştirmenin başındaki işaretleri sil.devam de.sonra da evet de.bidaha onlar seni rahatsız etmez.başka seçenek gelmiyo aklıma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-34CEA14D9 -- 18 Kasım 2007; 14:02:23 >
  • Güncelleştimelerin indirilmesi tamamlanıyo sonra karşıma bi liste çıkıyo dediğin gibi ama o güncelleştirmelerin başında tik koyabileceğim herhangi bi kutu gözükmüyo bu yüzden de onları silemiyom....
  • quote:

Orjinalden alıntı: __jade__
    Güncelleştimelerin indirilmesi tamamlanıyo sonra karşıma bi liste çıkıyo dediğin gibi ama o güncelleştirmelerin başında tik koyabileceğim herhangi bi kutu gözükmüyo bu yüzden de onları silemiyom....

automatic update ayarlarini notify me die degistir, bi restart yap, windows otomatik update taramasini bi daha yapsin, sonra sag alt kosedeki sari ikona (bi sure sonra, sen o sirada ie ile gez filan falan) tiklayip aç, biraz menuyu kurcala, tikleri gorursun, gerekli ayari yaptiktan sonra automatic update ayarini kullandigin sekilde degistirirsin yine.

aynilarini internet gezgini ile update siteine baglanip ordaki menulerden ben bi deha uyarma dierekten yapabilirsin.
  • otomatik güncelleştirme ayarlarini nerden degistiriyoruzz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: __jade__
    otomatik güncelleştirme ayarlarini nerden degistiriyoruzz???

windowsun aptal programlari oldugundan aptal cozumler getirmek gerekiyor

araba bozuldugunda arabadan inip, kapilari kitleyip, sonra kapilar bi daha açip, kontagi çeviriyormusun????? ama windows ta sıklıkla yapiyorsundur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.