Şimdi Ara

Otomatik aracın istop etmesi ve fren tutmaması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otomatik 2003 peugeot 206 aracım bugün inanılmaz tuhaf bir şekilde dik bir yokuşta yukarı yönlü vaziyette çalıştırmak istediğimde istop etti sonra tekrar çalıştırdım u dönüşü yapıp yokuş aşağı istikamete gidicekken bir arabaya yanaştığım için tekrar geri manevra yapmak istedim ancak frene bastım yavaşlamadı bile daha sert bastım ancak vurmasına engel olamadım ama şöyle bişey var fren boşalmamış yani sonrasında geriye aldım freni denedim durdu ben hayatımda böyle bişey görmedim o an frene bastığım anda durması lazımdı acaba frenlerde ne gibi bir sorun olabilir ? Otomatik araç neden istop eder?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auckland -- 10 Temmuz 2019; 16:2:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• 1. stop ederken klima açıkmıydı
    2. fren emiş hortumunda çatlak olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

1. stop ederken klima açıkmıydı
    2. fren emiş hortumunda çatlak olabilir
    Açıktı aynı zamanda araç lpg li

• quote:

Orijinalden alıntı: Auckland

Açıktı aynı zamanda araç lpg li

Alıntıları Göster
    rölanti motoru, kelebeği veya sensörü bozuk olabilir, kirli olabilir; bakılıp temizlenerek veya yenisi ile giderilebilir.

frenler için; hava filtresi, emme manifoldu ve hidrovak arasında vakum görevini yapan bağlantı hortumunda sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

rölanti motoru, kelebeği veya sensörü bozuk olabilir, kirli olabilir; bakılıp temizlenerek veya yenisi ile giderilebilir.

frenler için; hava filtresi, emme manifoldu ve hidrovak arasında vakum görevini yapan bağlantı hortumunda sorun olabilir.

Alıntıları Göster
    Hocam teşekkür ederim cevabınız için bu konuda bilgili gördüm sizi en kötü ihtimalleri göze alırsak maliyet ne olur bu konu hakkında yorum yapabilir misiniz

• Gaz kelebeğinin orada vakum hortumu yerinden çıkmıştır, veya çatlamıştır. Kontrol ederseniz sizin iş çözülür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç Seyir Halinde Stop Etti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.M.K

Gaz kelebeğinin orada vakum hortumu yerinden çıkmıştır, veya çatlamıştır. Kontrol ederseniz sizin iş çözülür.
    Fren konusunda bir yorumunuz olur mu hocam

• Up

• Auckland kullanıcısına yanıt
    Zaten çıkan hortum vakum hortumu olduğundan freni şişirir taş gibi eder tutmaz, motor rölantide durmaz. Aynısı başıma geldi çünkü. Sizden ricam birisi direksiyona geçsin, araba duruyorken çalıştırıp gaza bassın biraz. Gaz kelebeğinin ordan Elektrikli süpürge gibi ses geliyorsa bilin ki hortum ya çıkmıştır ya çatlamıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.