Şimdi Ara

OTOHABER Aylık Otomobil Dergisi Olarak Yoluna Devam Ediyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
2
Favori
3.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://m.haberturk.com/is-yasam/haber/905346-sabah-atvde-flas-gelisme

Sabah Gazetesi ve ATV ile birlikte Kalyon Grubu şirketlerinden Zirve Holding A.Ş.'ne devri gerçekleştirilen 7 dergiden haftalik yayın yapan OTO HABER dergisi kapatılıyormuş. Çok yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum, haftalık bilgi akışı, daha geniş test incelemeleri ve karşılaştırmalar kesin bilgi olmasa da hepimize fikir veriyordu...
    Umarım hatalı bu karardan bir an evvel vazgecilir...

Edit : OTOHABER Dergisi haftalık otomobil dergisi olarak yayın hayatına nokta koyarken AYLIK otomobil dergisi olarak yayın hayatına devam etmeye başladı. Auto Motor Und Sport Dergisi ise yayın hayatını noktaladi. Bu değişimde en önemli etken derginin yeni sahibi olan Sermaye Grubu'nun tercihi olduğu gibi Alman ortak da AUTO ZEITUNG olarak değişti. Almanya'da 14 günde bir yayınlanan bu dergi desteğiyle OTOHABER yayın hayatına devam etmektedir. Sevenlerin yakından takip ettiği ONNO USTA köşesi de aylık dergimizde yerini almaya devam etmektedir.

Aylık basımın Mart 2014 olarak yayımlanan ilk sayısının kapağı ;

OTOHABER Aylık Otomobil Dergisi Olarak Yoluna Devam Ediyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 8 Mart 2014; 16:09:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üzüldüm valla.

Ülkemizin ilk haftalık otomobil dergisi(ydi).

Belki ve inşallah başka bir grup devralır.
  • Bir nesil AutoShow ve OTOHABER gibi iki dergiyle otomobilleri sevdi bilgi edindi. OTOHABER yayın hayatına başladığı dönemde Türkiye'de test edilecek çeşitlilikte otomobil dahi yoktu. Çok üzücü bir haber. Sadece isim hakkını bile satarak devretse yeni sahibi bizler için bir tarihi kapatmamış olurlar...

• Ne biriktirmiştim OTO HABER dergisini. Resmen ilk çıktığında bir 10 yıl aldım ama sonra bıraktım. Evde yakın zamana kadar duruyordu hepsi ama annem sağolsun attı hepsini.
  • Bu tarz periyodik yayin kulturu yok ulkede maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Ne biriktirmiştim OTO HABER dergisini. Resmen ilk çıktığında bir 10 yıl aldım ama sonra bıraktım. Evde yakın zamana kadar duruyordu hepsi ama annem sağolsun attı hepsini.

Elimde en az bir dolap dolusu bu dergiden mevcut hala. Şahin S modelinin testini gerçekleştirdikleri dergi dahi mevcut. Tempra ve Tipo'lar. Honda Civic'in Türkiye'de üretilen ilk versiyonu, Toyota'nın Corolla modeli ile üretime başlaması.

Otomotiv sektörünün büyüyerek binlerce kişiye ekmek, kazanç kapısı olmasında haftalık dergilerin çok büyük payı vardır.

• Onlarin tarafindanda bakmak lazim internet gibibir rakibi var acaba satisi kac demekki hammadde matbaa nakliye editorler falan derken karsilamiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vay be, bir devrin sonu demek.. 94 yılı miydi 95 miydi araba tasarımları yayımlarlardi. Kendi tasarımımı göndermiştim, yayımlamışlar mıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahraman202 -- 20 Aralık 2013; 18:11:42 >
  • Ülkeninin sosyo-ekonomik durumu ile yakından alakalı.
  • İnsanlar haftalık dergiyi ellerine alıp yattıkları yerde farklı marka ve modeldeki araçların resimlerine bakarak, okuyarak ve belki de hiç sahip olamayacakları araçların hayalini kurarak stres atamayacaklar mı? Bu kadar mı çok görülüyor bize bu keyif?

• 10yıldan uzun süredir otohaber dergisi alırım.salı günü otohaber okumayınca kendimi kötü hissederim.otohaber sayesinde otomobiller konusunda çok faydalı bilgilere sahip oldum.otohaber herkes için çok faydalı bir dergi

• Son yıllarda eski verdiği tadı vermiyordu. Yüzlerce dergilik koleksiyonum halen durmakta evde. Halen arada sırada okurum. 2005 yılından itibaren dergi almayı bıraktım, eskisi gibi zevk vermiyordu.

Günümüz koşullarında daha birçok şey tarih olacak. İnternet sağolsun.
  • Fazla sevmezdim zaten .
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Ne biriktirmiştim OTO HABER dergisini. Resmen ilk çıktığında bir 10 yıl aldım ama sonra bıraktım. Evde yakın zamana kadar duruyordu hepsi ama annem sağolsun attı hepsini.

Elimde en az bir dolap dolusu bu dergiden mevcut hala. Şahin S modelinin testini gerçekleştirdikleri dergi dahi mevcut. Tempra ve Tipo'lar. Honda Civic'in Türkiye'de üretilen ilk versiyonu, Toyota'nın Corolla modeli ile üretime başlaması.

Otomotiv sektörünün büyüyerek binlerce kişiye ekmek, kazanç kapısı olmasında haftalık dergilerin çok büyük payı vardır.

Salı günlerini iple çekerdim. AUTOSHOW ve OTOHABER. İkisini alırdım daima ama en fazla OTOHABER.

• Zamanında ya bu dergi ya autoshow da olması w 140 kasa mercedes ile seat marbella kıyaslaması vardı ne gülmüştüm ya. Bende de bu iki derginin arşivi mevcuttu sonra hepsi geri dönüşüme gitti, bu dergileri beğenmeyenlerin, o yıllarda hiç bir kaynak olmamasını hatırlaması lazım.
  • İlk çıktığı günden bu yana alır saklardım, birkaç kez ev değişimi yüzünden annem ve eşim tarafından stoklar eritilse de halen daha epey sayısı mevcuttur.

Artık daha detaylı ve geniş kapsamlı test - haber yapanlar olsa da ülkemiz adına benim adıma otomobil dergiciliği anlamında bir ilk olması yüzünden üzücü bir haber oldu.
  • bence geride kalmis bi dergiydi! 90 lardaki halini bilemiyorum. 2007 de takip etmeye basladim testlerdeki veriler olcumler cok yetersiz. iyice reklamlarla dolmaya baslamisti bana internette bulamayacagim bir sey vermeliki ben o dergiyi alayim demi?

• İnternet ile rekabet etmesi çok zor zaten.
  • Açıkcası üzüldüm, hele ki bir süredir devam eden nostalji bölümü (en arka sayfa) çok keyifliydi, hatırladıklarım bile vardı.

Onno Usta(Ohannes Tatonyan) yı takip ettiğim için o hangi dergiye geçerse ben de oradan devam edeceğim.
  • Aylık olarak devam edeceği söyleniyor..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.