Şimdi Ara

otogaz 2 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar istanbul maltepeki bp de gaz 2.00 tl bence kaçırmayın ben az evvel fulledim not: maltepe başıbüyük yolu üstündeki bp de

• bağcılar petrol ofisi 2.08 tl
  • arkadaşlar gantep nizip yolu 1.9 tl...nargaz mı ne sanırım...kadoil 2.09
  • Bizim burdada 1.99 lira.Lpg eski cazibesini geri kazandı şükür.Bir ara 2.60 liraydı bir mantığı kalmamıştı.
  • İndirim Türkiye çapında yapıldı, o yüzden fırsat olamıyor ne yazık ki. 2 Haziran Cumartesi'den itibaren 20-25 kuruş aralığında bir indirim yapıldı.
  • Ankara Shell de 1.97
  • Hafta başında 25 kuruş indirim geldi lpg ye...Çoğu yerde buna yakın fiyatlara indi zaten...Hatta burda (Adapazarı) Alpette 1,88 e satıyorlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysa1992

Ankara Shell de 1.97

shell indirim yapmiyordu prensip olarak. nasil kandirmislar genel müdürlüğü acaba.
  • Shell'den Shell'e değişiyordur, bizim yol üzerindekilerde cumratesi 2,03'ü 2,05'e çektiler.
  • quote:

Ankara Shell de 1.97

HANGİ SHELL HOCAM TARİF EDERMİSİN
  • "İSTANBUL" Esenyurt belediyenin önündeki caddede bulunan bir kaç benzinlikte 1.96 fiyat.Full dahil bunlara...Ayırca beykent full2.02 beykentten e5 e çıkan köşedeki PO 2.00 yani hemen hemen hepsi 2 civarında...
  • dün 2.09 dan aytemizden aldım pendik velibabadan

yarında %15e varan indirim yapacaklarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm

İndirim Türkiye çapında yapıldı, o yüzden fırsat olamıyor ne yazık ki. 2 Haziran Cumartesi'den itibaren 20-25 kuruş aralığında bir indirim yapıldı.

genel indirim yapılıyor ama,
    benzinci sanki kendisi yapmış gibi her tarafa afiş asıyor, sultangazi kaptanlarda da durum aynı
    1.99 fiyat,
    bunları şikayet etmek lazım
  • Afiş asanlar genelde çevreden 1-2 kuruş ucuza satanlar. Şok indirim, sizleri düşündük 1 kuruş indirim yaptık. Biriktirin biriktirin harcayın :)
  • En ucuz ankaraydi şimdi her Ankara gibi olmuş ne güzel :) Yaz bitene kadar zam gelmez inşallah :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenzturk

quote:

Ankara Shell de 1.97

HANGİ SHELL HOCAM TARİF EDERMİSİN

istanbul yolundan göksu parkına doğru giderken göksu parkı girişine 400 - 500 metre kala shell istasyonu var tabii yolun diğer tarafında kalıyo bugünde aynı fiyattan aldım
  • Eskişehir'de bu tarz uygun fiyatlı ve hile-hurda olmayan lpg satan bir yer biliyor musunuz acaba?
  • Sakarya Alpet 1.88

muhahaha.. var mı daha azı?
  • Kozyatağı carreforu karşısı Aytemiz Petrol de Aygaz 2,09
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat_çavuş

Kozyatağı carreforu karşısı Aytemiz Petrol de Aygaz 2,09

Ben her seferinde 50 TL lik alıyorum.Zamdan da indirimden de etkilenmiyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.