Şimdi Ara

OTOGARLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben merak ediyorum acaba ülkemizde en güzel,en donanımlı,en büyük,en aktif,en popüler otogarları,en iyiden kötüye doğru sıralayabilir misiniz gördükelriniz kadarıyla?

Mesela ben aşti,izmit,esenler,harem,bursa otogarlarını gördfüm,en çok ta izmit,aşti,bursa,esenler ve harem olarak sıralayabilirim,ama içlerinde en hareketlisi esenler tabi..
    İstanbul'da oturmaktayım,yorumlarınız bekliyorum:))

• Gördüğüm ve beğendiğim otogarları size sıralayayım.

Aşti-Ankara
    Konya Otogarı
    Esenler Otogarı
    İzmir Otogarı
  • gordugum begendıgım otogarlar esenler ilk sırada yoğunluk olarak.. aştı 2.sırada çok sıkı denetımler oldugu için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piskopat19 -- 13 Kasım 2009; 11:33:18 >
  • arkadaşlar ben b.belediyelerinden,

esenler,
    harem,
    bursa,
    aşti,
    eskişehir,
    kayseri,
    konya otogarlarını gördüm..

evet otogarların kalabalıklığı şehrin ana hatların üstünde olmasıyla alakalı ama en güzel, modern olanı şu an Kayseri otogarı...: )

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepinsky -- 16 Kasım 2009; 23:55:55 >
  • Aşti - Esenler - İzmir - Bursa - Adana

En büyük otogarlar bunlar diye biliyorm
  • Ankara büyükşehir
  • Aşti-Esenler-Kayseri-Adana-Niğde-Mersin-İskenderun-Harem-Hatay-Çerkezköy-Osmaniye bunları gördüm eng güzeli AŞTİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • izmir otgr ve aşti çok güzel
  • Esenler otogarı kendi içinde bir şehir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerakin34

Esenler otogarı kendi içinde bir şehir :)

ayne katılıyorum
  • gaziantep otogarını gören yokmu yahu? kimse yazmıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: casagrande

gaziantep otogarını gören yokmu yahu? kimse yazmıyor..

Küçük bir yer
  • Aşti ve izmir otogarları çok düzenli, esenler otogarı ise tamamen yanlış tasarlanmış.
  • Aşti'de önceden çok dağınıktı. Yeni yeni çığırtkanlara önlem almaya başladılar.Ankaray çıkışından çıkınca hemen koluna yapışıyorlardı abi İstanbul mu Diyarbakır'a hemen. Urfa kalkmak üzere. Hatay otobüsü kalktı ama uçakla gönderiyoruz gibi bırakmıyorlarda adamı. Güvenlik gördüğü yerde hemen bırak bakıyım diye lafı sokmaya başladı firmalara.
  • esenler izotaş aşti bursa balıkesir antalya bodrum marmaris didim v.s birçok otogarı görmüşlüğüm var

antalya otogarında işleyen sistem çok başarılı

araçların hareket saatleri geldi mi tozoluyorlar

yoksa cezayı yerler

marmaris otogarı ise doğayla iç içe
  • en düzenli otogar aşti ve sonrasında kayseri otogarı gelmektedir.kayseri otogarı yeni açıldığı için düzenli...
    ankarada çığırkanlara düzenleme geldi belli noktalarda çalışmıyolar
    ama ankara otogarındaki güzevnlikler kendilerini korumakta acizler bırakın ki personeli veya yolcuyu korusunlar...
  • İstanbul'da oturuyorum. Gittiğim, gördüğüm otogarları sayacağım.

En düzenli otogarlar. Sırasıyla:

1. AŞTİ
    2. Konya
    3. Eskişehir

En fazla iş yapan otogarlar.

1. Esenler
    2. AŞTİ
    3. İzmit
    4. Konya
    5. Eskişehir

Yerleşimi yanlış olan otogarlar

1. Adapazarı
    2. Harem
    3. AŞTİ

Otogar demeye bin şahit isteyen otogarlar

1. Adapazarı otogarı
    2. Bilecik otogarı
    3. Kütahya otogarı
  • Manisa nın garajı da berbat hiç yakışmıyor ...
  • Otogarların eski hallerini hatırlamayan arkadaşlar bugünkü durumu mukayese edemezler gayet doğal.Ankara'nın eski otogarı Aşot merkez tren garına çok yakındı.Şu anki Aşti mevki olarak da dizayn olarak da çok çok iyi.Ankara'da üst kat giden yolcudur alt kat gelen yolcudur.İzmir'in eski otogarı Mersinli'deydi.Şu anki ismi İzotaş ve bence kötü bir yerde.Çünkü Işıkkent dediğimiz bu mevki toz toprak alabiliyor.Çevresi hep çimento fabrikaları.Eski otogar limandan gelen tırların çıkış yaptığı noktaya yakın olduğu için trafik sıkışıyordu.İzmir otogarında üst kalan gelen yolcu,çevre ilçelere giden araçlara aittir.Alt kat giden yolcudur.İzmir otogarının ana bağlantı yolları şehir trafiği ile kesişmektedir.Bu konudaki sıkıntının bence derhal çözümlenmesi lazım.İzmir otogarından kalkan otobüs hiç şehir trafiğine girmeden otoyoldan direk bağlantıyla şehri terkedebilmesi lazım.Bu arada otogarlardan merkeze servis aracı sıkıntısı,havaalanı bağlantıları da önemlidir.Ankara'da şehiriçi servisler kaldırıldı.
    Ben Eskişehir otogarını çok beğeniyorum.Otobüs içeri girdiğinde 3-4 vites değiştirebilmekte son derece büyük belki de şehrin 50 sene sonrasına kadar ihtiyacını karşılayacak düzeydedir.Bir tarafta transtit otobüsler diğer tarafta ilçe otobüsleri vardır.Adana otogarının yenilenmesi gerektiği kanaatindeyim.Daha modern bir otogar Adana gibi bir b.şehrimize daha çok yakışacaktır.Afyonkarahisar otogarı yakın zamanda taşındı.Eski haline göre çok düzeldi.Ben şu anki halini beğeniyorum gerçi şehir merkezinden epey uzakta ama.Konya otogarı da gayet güzeldir düzenlidir.Uşak otogarı da derhal düzenlenmesi gereken bir otogar yenilenmesi şarttır.Ben en iyi İzmir,Ankara,E.Şehir,Konya,A.Karahisar diyorum.
    Bir diğer söyleyeceğim eleştiri otogarlarda belediyelerin yüksek kar amaçlı kira uygulamalarının vatandaşı aşırı pahalı ürün almak zorunda bıraktığını görüyorum.Bu konuda artık gerekli düzenlemeler derhal yapılmalıdır.Otogarlara giren çıkan otobüslerden de yüksek ücret tahsil edilmektedir.Değnekçilik olayı eskiye göre zayıfladı pekçok otogarımızda ama yine de zaman zaman görülebilmektedir.

• mesela eski balıkesir otogarını hatırlayanlar vardır

berbattı..otobüsler arkadaki peronlara en az 2 manevra ile yanaşıyorlardı

ama ben öğrenciyken orda vakit geçirmeyi seviyordum..bursauludağın son model 403 leri göz kamaştırıcıydı nerdeyse her yarım saat istanbula araç kaldırırdı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.