Şimdi Ara

Otobüsteki Kız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2-3 günlüğüne dedemlerin yanına gelmiş ve pazar gününede dönüş biletimi almıştım. Pazar günü geldi çattı otobüs geldi otogara, bu 2+1 otobüsler varmış bir sıranın koltuklarını çıkartmışlar diğer koltukları genişletmişler sağ tarafda 2 li koltuklar sol taraftada tekli koltuklar var, bende bu tekli sırada 27 numaralı koltuğu almıştım.

Hiç de sevmem otobüs yolculuğunu, birde 8 saat olunca söve söve bindim otobüse, binerken sağımdaki solumdaki kimseyede bakmadım direk koltuğumu bulup, kulaklıkları takayım da vurup kafayı yatim diye hızlı hızlı hareket ettim. 27 numarada orta kapının hemen yanıymış neyse bari çok arka değilmiş diye kendimi avutuyorum.

Biner binmez muavin kek, içecek dağıtımı yaptı, kahveyle kekimi bitirdikten sonra, yavaş yavaş uykuya dalmaya başladım. Aradan 1,5-2 saat geçti geçmedi muavin gelip omzuma dokunarak uyandırdı beni. 3 sıra arkada 2 li koltuklarda hasta bir teyze var yanındaki koltukda da kadının biri var, teyze hasta haliyle hapşurdukça yanındaki kadın da iyice sinirlenmiş, hasta teyze ile yer değiştirsende yanındaki kadının çenesinden kurtulsak diye rica etti benden muavin. Ben o hafif uyku sersemliği haliyle uyandırılınca iyice sinir oldum, bu otobüste tek ben mi varım gidin başkasına sorun tekli koltukda oturan dedim. En genç sensin kardeşim, anlarsın halimizden diye düşündüm dedi muavin. Adamın derdi başından aşkın birde ben azarladım diye biraz üzüldüm açıkcası muavine. Neyse tamam geçeyim bari dedim ama saydırıyorum bir yandan. Hasta teyze geldi geçti benim yerime bende arkaya doğru ilerlemeye başladım. Bakıyorum bir boş koltuk var o koltuğun yanında da dünyalar güzeli sarışın 19 yaşlarında tap taze, çıtır çıtır, sütun gibi bir kız var. Bahsettikleri kadın bu olamaz diye düşündüm yani kadın diyince 30-35 yaşında yaşlı veya buruşuk biri düşündüm hep, böyle taş bir hatun görünce duraksadım neyse ki muavin buyrun geçin yerinize niye duraksadınız dedi. Bende kızın gözlere kilitlenmiş halde yavaşca geçtim yerime oturdum. Başladı beni ateş basmaya, asosyalin tekiyim böyle model gibi hatuna bu kadar yakın olunca altdan hafiften hareketlendim ama zorluyorum kendimi pantolunun içinde büyüyüp rezil etmesin beni diye. Sonra başımı hafif eğdim utanır gibi oldum ama ne görim kız bir tayt giymiş vücuda yapışık aha bittim ben dedim bu yolculuk çok riskli geçecek diyorum kendime.

Ben bu düşünceler içinde boğulurlen kız elini uzatıp merhaba ben Hayal dedi ama ben saf saf etrafa bakıyorum benimle mi konuştu acaba diye. Bende elini sıkıp merhaba ben kefelon dedim. Nerelisin, nerden geliyon falan muabbet sardı bizi, hangi ünidesin, bölüm ne derken gülüşmeler başladı aramızda, kız gözünü süzüyor benimle konuşurken birde eliyle sürekli koluma omzuma, bacaklarıma falan dokunuyor ben iyice mafoluyorum. Neyse ankara aştide durdu otobüs 3-5 yolcu indirmek için bende indim bir sigara yakayım dedim bari. Neyse geri geldim kız yok yerinde. Nerde bu diye gözümle etrafı tararken otobüs harekete başladı, muavini çağırdım yanıma bu kız nereye gitti diye Ankara'da inmiş meğerse. Bunu duyunca dünyalar üzerime yıkıldı. Taktım kulaklığı ağlayacağım neredeyse, numarasını bile alamamıştım. Otobüs mola yerine geldi 2-3 saat sonra bir tuvalete giriyimde elimi yüzümü yıkayayım bari dedim neyse girdim yüzüme bir su çarptım aynaya bakmamla kızı arkamda görmem bir oldu. Bir anda görünce korktum tabi neyse yanaştı bana ben iyice korktum ne oluyor napıyorsun dememe zaman kalmadan kız ben me rcan dedenin ruhuyum seni zi ndana götürmeye geldim o sefil ölümlü ruhunu bana teslim et ve ze banilerimle yüzleş dedi. Ben korkudan hemen kapı önündeki uzun fırçaya sarılıp kızın kafasına yapıştırdım. Yere düşmesiyle cebinden telefonu fırladı açtım baktım telefona donanimhaber çıktı karşıma kız meğerse bizim forumdanmış şaka yapmak istemiş bana, şuan oturdum ağlıyorum ne yapacağımı şaşırdım, umarım yakın zamanda iyileşir yoksa çok üzülürüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mercan dede dedetced

• Gözüm zebaniyi aradı.

• Okumayın donanım forumunda takılan taş kız

• İşsizin tekisin bıkmadan yazmışsın helal olsun.

• okumayın zi ndana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paragraf sorularını da sondan okuyorum artık.

• Sonuna baktım okumadan önce ve bunu gördüm
    ze banilerimle
    Ayrı yazmak kurtarmadı.
  • Mr Reese kullanıcısına yanıt

• serin hikaye bilader

• Güzeldi bence

• Merhaba Ben Köstebek

Lan o kadar okudum, okuyana saygı yav sonunu bari düzgün bitirseydin

• Valla elime popcornu mu alıp heycan içerinde okudum
  • İnterresante mercan dede

• Bende ciddi ciddi okuyordum

• Adam ctrl+f taktiğine karşı ze bani ve zi ndan yazmış

• sondan okuma + postlara bakma kuralini unutmusum

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.