Şimdi Ara

Otobüste Yer Vermediğim İçin 2 Kişiyle Kavga Ettik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 27T otobüsüne bindim ve orta kapının hemen arkasında cam kenarına oturdum. 3 durak sonra otobüsün içi bayağı bir doldu ve arkalara doğru orta yaş grubu ve yaşlılar geldi. Yanımdaki genç, yaşlı birine yer verip kalktı. Onu gören bir eleman da "Kardeş, sen de kalksana ya ne oturuyorsun?" dedi.
    "Sanane dayı aynı durakta inelim de beraber oturalım mı?" deyip sinirli sinirli baktım. Yanında da kızı vardı, "Terbiyesiz." deyince yandakinden müsaade isteyip yanlarına gittim. "Aynı durakta inmezsek kızına haddini gözünün önünde bildiririm." dedim. Araya girenler oldu ama adama tokatı patlattım. Kız da başladı ağlayıp zırlamaya. Benden önce hemen durakta indiler ve hiçbir şey yapamadılar.
    Ulan arkada kaç tane genç kız var. Onların yer verme zorunluluğu yok da bizim mi var? Onlara laf edemeyenler böyle genç erkeklere laf ederler anca. Yanda da bir tane kezban kızı vardı. Ağızlarının payını alıp gittiler. Ben kimseye tahammül edemiyorum daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohol Oula -- 28 Ağustos 2018; 18:6:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2ebani okumayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.