Şimdi Ara

Otobüste yaşadığınız komik/ilginç anılar :) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
332
Cevap
81
Favori
19.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok güldüm ya senelerdir toplu taşıma kullanıyom bu kadar komik olaylar yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tanede ben anlatim son surat gidiyordu sofor kadinin biri musait bir yerde dedi dayi tabi basiyor sonra adam durdu kadin soylenmeye basladi falan adamdan guzel bi cevap geldi bacim sen musait bi yer demedin mi aha burasi musait burda durdum kadin bisey diyememisti zavalli :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Slender-

Geçenlerde belimde zona çıkmıştı ve ilaç yazdırmak için hastaneye bindik babamla, az bir şey kaldı inmemize 20'li yaşlarda elemanın teki önden 2.sıradaki koltuktan kalktı ön kapıya inmek için geliyordu. Tamda o sırada önümüzdeki araba birden yavaşladı adam öyle bir düşüşe geçti ki görmeniz lazım. Sanki o görüntü slovmoşın yaşanmıştı.
    Düşüşü izah etmek gerekirse elemanın içinde bir Michael Jackson olduğunu fark ettik.

Hastaneye nasıl bindiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Atilla35-1905

quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

quote:

Orijinalden alıntı: gohomeyanki

Her sabah metrobuse binerim ve bilen bilir ana baba gunudur. Neyse bende bi sabah uyandigim an giyinip ciktim ve metrobuse dogru yuruyodum icimdende gecirdim bu sabah ben uyandim o niye uyanmadi diye.. neyse metrobuse bindim onumde cok tehlikeli bir hatun, yaz ayi, mini etekli , askili giymis bacaklar sut beyazi , yuzunde hafif makyaf kirmizi ruj allahhh .... onuma gecti ve benim ereksiyon olmamis oglan bir uyandiki sormayin . Allah affetsin korktum pantolon yirtilacak zannetim .neyse bi kac durak boyle devam etti. kizda hic ses cikarmadi belki onunda hosuna gitti belkide kacacak biyeri olmadigi icindir. Sonra kiz indi benim inecegim durakta, ben utancimdan 2 durak sonra indim ve b tun gun kendime gelemedim

Bi metrobus anım vardır.Hayla etkisindeyim

benimde başıma geldi aynısı tıklım tıklım karşıya geçicez.şu metrobusun ortası plastik ya tam o tarafda :D en az bi 5 bin kişi vardı içerde.Şimdi ben plastige dayanmışım hatunda önümde askılı felan.Yani baksan her şey ortada.Bende bek bakmıyorum kızlara ahım şahım bişey olmadıgı sürece.Zaten kızda rahatsız olmuştu.Bi kere goz gıze geldik (kiz dibimde yüz yüzeyiz) sürekli sütyenini düzeltiyor.Ön tarafıyla oynuyor gözükmesin diye.Beni bakıcak sandı herhalde

Ulan ben inat ettim bakmıcam dedim.Tam yarım saat kafam sola dönük şekilde karşıya geçtik.Kafamı çevirsem her şey ortada ama bakmıyorum bende kıza gıcık oldum.Kızda kendi kendine diyor ulan ne oluyor.Kızda baktı ben bakmıyorum sütyeniyle giysisiyle oynamayı kesti.Mutlu mesut seyahat ettik derken

Şimdi millet geçicek inicek ortadan geçiyorlar.Ben plastige dayanmışım.Kız dibimde yüz yüzeyiz.Öpüşme pozisyonu yani.İnat ettim bakmıcam diye kafam 180 derece sola dönük gerizekalı gibi seyahat ediyorum.Önümüzde de aynı durumda 2 kisi var orta taraf boş millet ordan geçicek

Duraga yaklastık.Ben kıza gram bakmadıgımdan mıdır nedir.Millet ortadan geçerken .Abi kız bana bi sarıldı kokuyla vucuduyla.Bildigin sevişme pozisyonu.En az 5 dakika sarıldı bana.Ben kendimi zor tutuyorum artık.Göğüsleri benim göğsüme deyiyor öyle söyliyeyim.Kollarıylada sırtımı tutmuş.Bildiginiz ön sevişme pozisyonu.Hayatımda ilk defa bir kızla bu kadar yakınlaştım :D yanımda ki adam bana bakıyor diyor ne oluyor lan ne ara ayarladın kızı dercesine

Neyse kalabalık azaldı.Son duraga yaklasıyoruz kız sarılmayı kesti.Gitti karşıdaki koltuga oturdu.Bende uzagında ki karşıdaki koltuga oturdum.Bu seferde göz göze geliyoruz :D kızı kapak etmenin mutlulugu ile ve aldıgım hediyenin mutlulugu ile otobusten ayrıldık çünkü kim benim yerimde olsa kızı rahatsız ederdi orda

İçimde kaldı tabi tam 1 ay boyunca ah vah çektim bunca yıl neden kız arkadaş yapmadım diye kendime gerçi haylada yok

bakarsın bir gün tekrar karşılışırız

Youtubeda aynı durum yaşanan bir video var. Isteyene pm atarim

Pm.

• quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Otobüse bindim, bastım akbili ama yetersiz bakiye dedi. Şoför yolculara sor fazlası olan var mı diye dedi. Utana sıkıla gözüm kapalı arkamı dondum "fazla akbili olan var mı" dedim açtım gözümü. Meğer otobüs boşmuş. Bir gülümseme geldi. Sonra şoföre donup abi kimse yokki diyecektim bir baktım şoförün ağzından kan geliyor. Direk direksiyonu tuttum eğilip. Sonra boğazımda bir sıcaklık hissettim. Bir baktım meğersem sofor vampirmiş.

blok
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Otobüse bindim, bastım akbili ama yetersiz bakiye dedi. Şoför yolculara sor fazlası olan var mı diye dedi. Utana sıkıla gözüm kapalı arkamı dondum "fazla akbili olan var mı" dedim açtım gözümü. Meğer otobüs boşmuş. Bir gülümseme geldi. Sonra şoföre donup abi kimse yokki diyecektim bir baktım şoförün ağzından kan geliyor. Direk direksiyonu tuttum eğilip. Sonra boğazımda bir sıcaklık hissettim. Bir baktım meğersem sofor vampirmiş.

blok

Alıntıları Göster
    Bir keresinde gencin biri arka kapıya yaslanmış parmaklığa tutunan arkadaşıyla konuşuyordu. Otobüs hareket halindeyken kapı bir açıldı az kaldı düşüyordu çocuk, ani bir refleksle arkadaşına ve bana tutundu.

Bir başka yolculuğumda da bir genç kızımız telefonuyla konuşuyordu. Arkadaşına aşk hayatını anlatıyordu bildiğin, otobüs de çok kalabalık değil; tüm otobüs onun konuşmasını dinliyorduk, yok bana bakış attı yok bilmem ne En son bir teyze dayanamadı, kızım ayıp artık insanda biraz terbiye olur falan filan başladı; kız da telefonu kapadı

Diğer bir hikaye de azim üstüne. Otobüs bir durakta durmadan geçiyordu, o durakta da biri erkek 3 liseli arkadaşımız bekliyordu. Erkek olan durması için bağırdı ama şoför tınlamadı. Çocuk bir koşmaya başladı peşinden, ama yetişemedi acıdım biraz. Neyse sonraki durakta indim. Bir baktım otobüsün arkasında siyah bir araba belirdi. Arabadan koşan çocuk indi, eyvallah abi dedi; gitti otobüse bindi Takdir ettim elemanı

Kendi hikayelerimi anlatmayayım Sapık damgası yediğim oldu, güya millete yaslanmışlığım oldu, bana yaslandıklarını düşündüklerim oldu falan filan Toplu taşıma pişmanlıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 5 Mart 2014; 16:32:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sigaram

çok eski bir fotoğraf ama görünce gülmekten yarıldım hocam
    minibüste dışarıya baka baka dershaneye gidiyodum.öndede bi genç kadın vardı sonra inerken yere koyduğu çiçekti galiba alırken önümde birden bi eğildi neye uğradığımı şaşırdım
  • @Atilla35-1905 pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tupacin Bandanasi -- 5 Mart 2014; 19:25:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sigaram

çok eski bir fotoğraf ama görünce gülmekten yarıldım hocam
    Birgün otobüsle evime doğru seyahat ediyorum. Duraktan bir teyze elinde baklava tepsisiyle bindi. Hava soğuk ve kar yağışlıydı. Kalktım teyzeye yer verdim. Oturdu. Tepsi boştu , oturmadan dönüyordu anlaşılan. 20 dakika kadar yolculuktan sonra teyze ayağa kalktı ve orta kapı tarafına benim bulunduğum yere geldi.Düğmeye bastı , inecektı. Otobüs durakta durdu ve kapıyı açtı. Teyze merdivenden inerken tepsiyi tutmam için bana verdi. tam o sırada kayacak gibi oldu , düşeceğini hissettim ve çevik bir hareketle tepsiyi altına koydum. Teyze tepsinin üzerine hızlıca oturdu ve metal tepsiyle kaymaya başladı. Düşüp biryerini sakatlamamış üzerine de tepsi yardımıyla evine kadar kaya kaya zahmetsizce ulaşmıştı. O anda otobüste bir alkış tufanı kopmuştu.Herkes şuursuzca bağırıyor , beni tebrik ediyor ve elleri kızarana kadar beni alkışlıyordu. herkes adeta coşmuştu. Şoför amca vitesi sökmüş vitesle tavana vurarak ilginç sesler çıkarmaya çalışıyordu.Sonra beni bu davranışımdan ötürü eve kadar sırtlarında getirdiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Airbus-

Birgün otobüsle evime doğru seyahat ediyorum. Duraktan bir teyze elinde baklava tepsisiyle bindi. Hava soğuk ve kar yağışlıydı. Kalktım teyzeye yer verdim. Oturdu. Tepsi boştu , oturmadan dönüyordu anlaşılan. 20 dakika kadar yolculuktan sonra teyze ayağa kalktı ve orta kapı tarafına benim bulunduğum yere geldi.Düğmeye bastı , inecektı. Otobüs durakta durdu ve kapıyı açtı. Teyze merdivenden inerken tepsiyi tutmam için bana verdi. tam o sırada kayacak gibi oldu , düşeceğini hissettim ve çevik bir hareketle tepsiyi altına koydum. Teyze tepsinin üzerine hızlıca oturdu ve metal tepsiyle kaymaya başladı. Düşüp biryerini sakatlamamış üzerine de tepsi yardımıyla evine kadar kaya kaya zahmetsizce ulaşmıştı. O anda otobüste bir alkış tufanı kopmuştu.Herkes şuursuzca bağırıyor , beni tebrik ediyor ve elleri kızarana kadar beni alkışlıyordu. herkes adeta coşmuştu. Şoför amca vitesi sökmüş vitesle tavana vurarak ilginç sesler çıkarmaya çalışıyordu.Sonra beni bu davranışımdan ötürü eve kadar sırtlarında getirdiler.

Alıntıları Göster
    Genelde bayan yolcular ayakta durmakta zorlanıyor. Bir tanesi elinde kitaplar olduğu için dengesini kurmakta zorlanıyordu, arabaya biner binmez kucağıma düştü. Kızardı, pardon falan dedi. 1-2 dakika sonra yine aynı şekilde üzerime düştü Ben de "bi sıkıntı çıkmadan sen geç otur şöyle" dedim. Kızın suratını görmeliydiniz, acıdım da baya

• quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

Genelde bayan yolcular ayakta durmakta zorlanıyor. Bir tanesi elinde kitaplar olduğu için dengesini kurmakta zorlanıyordu, arabaya biner binmez kucağıma düştü. Kızardı, pardon falan dedi. 1-2 dakika sonra yine aynı şekilde üzerime düştü Ben de "bi sıkıntı çıkmadan sen geç otur şöyle" dedim. Kızın suratını görmeliydiniz, acıdım da baya

• Ben Otobüse binmiştim. Her yer doluydu. Her neyse bir kaç durak gittik. baktım herkes iniyor. Bende yorgundum zaten oturdum bir ohhh çektim. Sonra bir ses geldi "SON DURAK" diye yıkılmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patada Voladora

2 sene önce dershaneye gitmek için otobüse binmiştim. Baya kalabalıktı bende kapı önündeydim. Arkalardan 20-25 yaş arası bir kız inmeye çalışırken tam kapının orda benimkine kendi arkasını öyle bi dayamıştıki bastırdı resmen baya fena olmuştum.
    Bir günde otobüste ayakta gidiyorum önüme doğru bir baktım kadın baya dekolte giymiş ve öne doğru eğilmiş mal beyanında bulunuyor hemde tamamını. Otobüste 130a tuzladan kadıköye kadar dikizlemiştim
    Bir gün yine dershaneye gidicem durakta bizim okulun en kaşar kızıyla karşılaştım sohbet ediyorduk işte bindik otobüse yanyana oturduk bu bağcıklarını bağlamaya çalışıyordu ama resmen bacakları benim kucağımdaydı
    Yine lise zamanları okuldan eve otobüsle dönüyorum sınıftan güzel bir kızla ayaktaydık kız çok yorgunum valla dedi tutacakları bıraktı ve bana sarılarak göğüsümün üstüne kafasını koyup yatmıştı. Bütün yolu sarmaş dolaş gitmiştik

Kalktı

• Growlithe kullanıcısına yanıt
    yazım hatası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Airbus-

Güldürdün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

Çok çok çok küçükken belden aşağısını sadece işemek için kullandığım zamanlarda annem ile pazara gitmiştim.Dönerken de pazar çıkışından annemi zar zor ikna edip 2 tane civciv almıştım.Otobüs bekledik.Ben elimde kutuyla bekliyorum.Kutu içinde 2 civciv nasıl güzel güzel bakıyorum.yavaş yürüyorum bişey olmasın diye.Çoğu minibüs dolu diye binmedik,dedim ayakta tutamam bu şirin şeyleri.Neyse boş geldi oturduk.Tam en arkaya-arkayı beşliyelim diye tabir edilen yerin orası- oturdurum.Minibüs yine ağzına kadar doldu.Biyerde bi fren yaptı önümdeki kadın bi öne gitti bi geri hop kucağıma oturdu.Bayağı şişman bi kadındıda.Oracıkta 2 civcivim ölmüştü.Kadında çok üzüldü,parasını falan vereyim demişti anneme.Hatırlamıyorum aldık mı almadık mı ama eve gidince bütün gün ağlamıştım.Hala aklıma geldikçe hüzünlenirim.

puhahahahahahaha

• birgün dershaneye gidiyordum otobüs durakda durdu arkadan bi adam arka kapıyı açarmısınız dedi.Şöförde düğmeye bas dedi adamda bassam açarsın tabi dedi ve indi

• Iyi eğlendim Ha

• Bir amca otobüse bindi. Otobüs seyir halindeyken şoföre '' yavrum şurada durda alışveriş yapıp geleyim'' dedi. Sonra bütün otobüs güldük

• quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Otobus degilde dolmusta taciz edilmistim Ortaokula gidiyordum dolmusa bindik arkadasla en arkaya gectik. Yanimiza bir teyze oturdu ama kiloluydu sigamadi bir turlu beni sıkıstırmaya basladı. Sonra bir baktım elini arkamdan yavas yavas belime doluyo en son malum yere kadar geldi. Napıyosun sen dedim gel seni eve gotureyim dedi. Arkadasim gulme krizine girdi bende ufagim tecavuze ugrayacak gibi hissettim. Baktim dolmus eve yaklasti hemen indim kadinda pesimden indi kovaladi. Pesimden kosan ilk kadin o teyzeydi anlayacaginiz

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.