Şimdi Ara

Otobuste yasadigim inanilmaz olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah erkenden ciktim isim vardi bindim otobuse neyse oturdum bos koltuga bir tane teyze bindi.Arkada o kadar bos yer varken bana kalksana olum dedi.Haliyle kizdim kadina arkadan adamin biri arkadasina simdiki gencler ne kadar terbiyesiz dedi.Dedim sanane lan osuruk bombasi oda dedi sen gel bakayim soyle tam kavga edecekken teyze zebaniye donustu ve bizi zindana atti su an zindandan yaziyorum beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naber Patron -- 19 Ekim 2013; 12:06:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zebaniye dönüşen teyze alert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRunner -- 19 Ekim 2013; 12:06:20 >
  • Okuyun

• okumayın zebani
  • Okumayın osuruk bombası

• quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

Okumayın osuruk bombası

• quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

Sabah erkenden ciktim isim vardi bindim otobuse neyse oturdum bos koltuga bir tane teyze bindi.Arkada o kadar bos yer varken bana kalksana olum dedi.Haliyle kizdim kadina arkadan adamin biri arkadasina simdiki gencler ne kadar terbiyesiz dedi.Dedim sanane lan osuruk bombasi oda dedi sen gel bakayim soyle tam kavga edecekken teyze zebaniye donustu ve bizi zindana atti su an zindandan yaziyorum beyler.

Amerikan rüyana ne oldu? Bayrağı kaldırmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evlad-ı Osmanlı

quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

Sabah erkenden ciktim isim vardi bindim otobuse neyse oturdum bos koltuga bir tane teyze bindi.Arkada o kadar bos yer varken bana kalksana olum dedi.Haliyle kizdim kadina arkadan adamin biri arkadasina simdiki gencler ne kadar terbiyesiz dedi.Dedim sanane lan osuruk bombasi oda dedi sen gel bakayim soyle tam kavga edecekken teyze zebaniye donustu ve bizi zindana atti su an zindandan yaziyorum beyler.

Amerikan rüyana ne oldu? Bayrağı kaldırmışsın.

Vay eskilerden birisi...

Rahat birakmadinizki her yerde ozenti diyip alintilamaktan...

• quote:

Orijinalden alıntı: ard26tr

quote:

Orijinalden alıntı: Elitforce

Okumayın osuruk bombası

Saygılar

• Hayırlısı be patron
    @Naber Patron
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.