Şimdi Ara

Otobüste uyku için tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar. Ailemin yanına gidiyorum yaklaşık 9 saatlik otobüs yolculuğum olacak. Otobüste uyuyamıyorum. Millet horul horul uyuyor nasıl başarıyorlar anlamıyorum. Tavsiyeleriniz var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Spotifydan sakin müzikler açın hocam koyun kafayı cama gerisini müziğe bırakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhatIsThis

Spotifydan sakin müzikler açın hocam koyun kafayı cama gerisini müziğe bırakın
    Müzikleri ayarladım hocam enstrümantal dinlendirici müzikler hepsi. Bir de işte kafayı koymak sıkıntı rahat pozisyon için koltuğu iyice yatırmak lazım. Arkadaki yolcuyu rahatsız etmeyelim sonra

• Valla bende uyuyamıyorum çok rahatsız oluyorum boynum agrıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de mersine gidiyorum saha 10 saatlik yolum var 11-12 gibi kafayı vurur uyurum. Uyumak için kafanı rahatlat kaza olur maza olur diye düşünme. Bir de dümdüz oturarak uyumaya çalışmaya pozisyon al yataktaki gibi ve üstüne mont falan örtt sonra dene uyumayı

• Bi tane unisom atıyosun sabaha kadar uyuyosun ondan sonra. Eczanede 7 lira bişey. Reçetesiz

• 40 dakikalık yolda bile uyurum. Nedeni beden yorgunluğu.
    Ancak zihin yorgunluğu varsa uyumaniz biraz zor. Önce bilinci boşalt deşarj ol sonra dene.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annem için saat tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.