Şimdi Ara

OTOBÜSTE TERCİH ETTİĞİNİZ KOLTUK YERLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
143.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

1-2-3-4 numara tercihimizdir. Sırf o koltuktan almak için 1 ay öncesinden yer ayırtırız

aynen bende o koltuklardan birini almak için 15 gün ya 1 ay önceden bileti rezerve ettiriyorum eğer 2+1 koltuklu otobüs varsa 1 numara tekli koltukta otururum

Aynısını ben yapıyorum kararı verdimmi gitmeye hemen bileti kestiriyorum.. Sırf o koltuklardan birini alabilmek icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 15 Mayıs 2012; 11:27:09 >

• en arka koridor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

quote:

1-2-3-4 numara tercihimizdir. Sırf o koltuktan almak için 1 ay öncesinden yer ayırtırız

aynen bende o koltuklardan birini almak için 15 gün ya 1 ay önceden bileti rezerve ettiriyorum eğer 2+1 koltuklu otobüs varsa 1 numara tekli koltukta otururum

Aynısını ben yapıyorum kararı verdimmi gitmeye hemen bileti kestiriyorum..

ben genelde 2+1 koltuklu otobüsleri tercih ediyorum tekli koltuk rahat oluyor normal koltuklardaki gibi otururken birbirine değmiyorsun

• quote:

Aynen öyle, aynen

Şöför arkası cam kenarını kimseye vermem
  • şehirler arası otobüslerde ön koltuklar tercihim
    ama şehir içi iett otobüslerinde en arka sağ köşe
    iett otobüslerinde en arkaya yaşlı teyzeler gelip dikilmiyor en azından
  • Numara önemli değil güneş almayan biyer olsun yeter.
  • Otobüsün gideceği yoldaki dönüşleri de hesaba katarak güneşe en az maruz kalacak bölgeyi hesaplar, otururum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege_kip

benim tercihim 4 numara yolu izlemek çok zevkli

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege_kip

benim tercihim 4 numara yolu izlemek çok zevkli

• Uçağa binerim
  • 13 numaralı koltuk
  • ortalardan cam kenari. zaten kim cam kenari istemez ki
  • en arka orta korıdoru goren koltuk rahattır
  • En arka koridor tarafı favorimdir, ısrarla oradan alırım. Arkanda birisi olmadığı için kolyuğu yatır yatırabildiğin kadar
  • BENDE ALIŞKANLIK OLDU 1 NUMARA OLMAZSA OLMAZ ŞİMDİ 2+1 KOLTUKLU OTOBÜSLER VAR EĞER GİDECEĞİM ŞEHİRDE 2+1 KOLTUKLU OTOBÜS VARSA HEMEN 1 NUMARA ALIRIM TEKLİ KOLTUK RAHATCA GİDERİM PAMUKKALENİN PAMUKYOL OTOBÜSÜNDE PRİZDE VAR LAPTOPU TAK SABAH KADAR İNTERNETTE DOLAŞ 30 AĞUSTOSTA PAMUKYOL İLE İSTANBUL İZMİR YOLCULUGU YAPACAM OTOBÜSTEN SİZE MESAJ YAZARIM
  • En önden alırdık genelde bir şöföre denk geldik 12 saat boyunca arabesk açtı radyodan.Sabah acılar içinde indik.
  • kamil koç rahat soldaki teklilerden biri
  • 25 numara orta kapının hemen dibi istediğim gibi su alabiliyorum muavin bekleme derdi yok
  • Ortalarda sol taraf.
  • 5 sene sürekli edirneye git gel yaptım değişmeyen tek yerim en arka koridor kenarı koltuk en arkaya kadar çekilir ve bacaklar koridora uzatılır ohhh
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.