Şimdi Ara

Otobüste Koltuk Numara Seçimi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
1
Favori
11.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyle birsey degil:D

Orta bolumlerde olunca genelde ondeki arkadaki rahat durmuyor,muavin gecisi yok mis...
    Kamilkocun tekli koltugunda kendime kosemi yaratiyorum hafif yatiriyorum aciyorum filmimi mis gibi yol oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

Oyle birsey degil:D

Orta bolumlerde olunca genelde ondeki arkadaki rahat durmuyor,muavin gecisi yok mis...
    Kamilkocun tekli koltugunda kendime kosemi yaratiyorum hafif yatiriyorum aciyorum filmimi mis gibi yol oluyor.

Tamam üstad şimdi oldu.

Sende keyfine baya baya düşkünmüşsün.

Bilgi için de ayrıca teşekkürler.

Saygılar.
  • aslında çok da fark etmiyor ama cam kenarı daha iyi.canım sıkılıyor koridorda. tek koltuk varsa ger türlü rahat en önde yolu seyretmek de güzel oluyor.boşsa alırim önden. istanbul trafiğinde falan can sıkıntısını gideriyor.

kaza olur diye çok da şeyetmemek lazım.kaza olursa her şey şans.herhangi bir yerden darbe alabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: son feci adam

aslında çok da fark etmiyor ama cam kenarı daha iyi.canım sıkılıyor koridorda. tek koltuk varsa ger türlü rahat en önde yolu seyretmek de güzel oluyor.boşsa alırim önden. istanbul trafiğinde falan can sıkıntısını gideriyor.

kaza olur diye çok da şeyetmemek lazım.kaza olursa her şey şans.herhangi bir yerden darbe alabilir.

Renkler ve Zevkler tartışılmaz elbette.

Yorumunuz için teşekkürler.

• 16 numarayı almaya çalışıyorum. Hem ön kapıya hem orta kapıya yakın. Sag tarafta yolculuk etmeyi seviyorum. Cam kenarı oluyor ve cam direğine denk gelmiyor. (Neoplan ve Fortuna haric. Eğer bu otobusler gelirse 20 numara daha mantıklı olur ) Daha ön koltuklarda rahat edemiyorum. Şoför ile muavin genellikle konuşur, müzik dinler ve sofor sigara icebiliyor. Gece yolculuğunda rahatsız edici oluyor özellikle müzik sesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman 1453

16 numarayı almaya çalışıyorum. Hem ön kapıya hem orta kapıya yakın. Sag tarafta yolculuk etmeyi seviyorum. Cam kenarı oluyor ve cam direğine denk gelmiyor. (Neoplan ve Fortuna haric. Eğer bu otobusler gelirse 20 numara daha mantıklı olur ) Daha ön koltuklarda rahat edemiyorum. Şoför ile muavin genellikle konuşur, müzik dinler ve sofor sigara icebiliyor. Gece yolculuğunda rahatsız edici oluyor özellikle müzik sesi.

Müzik tamam da artık Sigara konusunda baya titizler. Eskisi gibi değil.

Şu ana kadar şahsen ben görmedim şahit olmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustizmir

quote:

16 numarayı almaya çalışıyorum. Hem ön kapıya hem orta kapıya yakın. Sag tarafta yolculuk etmeyi seviyorum. Cam kenarı oluyor ve cam direğine denk gelmiyor. (Neoplan ve Fortuna haric. Eğer bu otobusler gelirse 20 numara daha mantıklı olur ) Daha ön koltuklarda rahat edemiyorum. Şoför ile muavin genellikle konuşur, müzik dinler ve sofor sigara icebiliyor. Gece yolculuğunda rahatsız edici oluyor özellikle müzik sesi.

Sigara yasaklanali çok oldu ama halen denk geliyorum, özellikle gece. Titiz firmalarda var tabi ki hakkını yemeyelim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Sigara yasaklanali çok oldu ama halen denk geliyorum, özellikle gece. Titiz firmalarda var tabi ki hakkını yemeyelim :)

• Uçak varken otobüste neymiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Uçak varken otobüste neymiş?

uzun - kısa farketmez her yöne uçakla giderim diyorsun yani. !!

Ne diyelim yakışır üstad.

Sonuçta para var huzur var ..
  • ben her türlü tekli koltuk seçerim. çünkü ben = kral

obilet diye bir site var. orada hangisinde tekli koltuk olduğu yazıyor direk buluyorum oradan
  • Boy 1.97 olunca mecbur niluferin 2+1 koltuklu otobuslerini kullaniyorum.her zaman da 1 numarali koltugu almaya calisirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Skofield

ben her türlü tekli koltuk seçerim. çünkü ben = kral

obilet diye bir site var. orada hangisinde tekli koltuk olduğu yazıyor direk buluyorum oradan

Farklı sitelere girip aramana gerek yok üstadım.

Şimdi her otobüs firmasının Web sitesi mevcut zaten.

Hangi gün hangi saattte hangi tip otobüsün hareket edeceğini sitesinden görebiliyor , koltuk seçimi yapabiliyorsun.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hogcada

Boy 1.97 olunca mecbur niluferin 2+1 koltuklu otobuslerini kullaniyorum.her zaman da 1 numarali koltugu almaya calisirim

2+1 koltuk sistemine geçildikten sonra deneme amaçlı her firmayla yolculuk ettim ve test etme şansı buldum.

Benim boyum da 1.96 bu arada.

En geniş en rahat firma olarak Pamukkalede karar kıldım.

Aynı gibi gözüksede koltuk aralık uzunlukları , yatış dereceleri , konforu çok farklı.

1 numara ile 25 numara arasında konfor farkı yok emin olabilirsin.

• mustizmir kullanıcısına yanıt
    Pamukkaleyi de denerim bir dahaki sefere.1 numara almamdaki amac onumde kimsenin olmamasi ve yolu guzelce izlemek istedigimden :) Ne zaman ortalardan alsam cogu zaman onumdeki vatandas sonuna kadar arkaya uzandigi icin rahatsiz ediyor

• Yalnız yolculuk yapmadım. 2-3 numara diyorum.En önde uyumak zor izlemek zevkli.
  • quote:

Pamukkaleyi de denerim bir dahaki sefere.1 numara almamdaki amac onumde kimsenin olmamasi ve yolu guzelce izlemek istedigimden :) Ne zaman ortalardan alsam cogu zaman onumdeki vatandas sonuna kadar arkaya uzandigi icin rahatsiz ediyor

İşte demek istediğim buydu tam olarak.

Son bölüme kadar koltuğu yatırsada öndeki eleman etkilenmiyorsun bahsettiğim firma otobüslerinde.

Tercihler farklı elbette saygı duyarım.

Benim tercihim de 25 veya 29 olmuştur. Orta kapıya , ikramlara , host'ta yakın olmak her zaman avantajlıdır.

Yolu fazla izlemem , çünkü bedava internet , TV , müzik + kitap insanın alıp götürüyor yolculuk sırasında. Mola için durulduğunda kendine geliyor insan.

• quote:

quote:

Son bölüme kadar koltuğu yatırsada öndeki eleman etkilenmiyorsun bahsettiğim firma otobüslerinde.

Benim tercihim de 25 veya 29 olmuştur. Orta kapıya , ikramlara , host'ta yakın olmak her zaman avantajlıdır.

Yolu fazla izlemem , çünkü bedava internet , TV , müzik + kitap insanın alıp götürüyor yolculuk sırasında. Mola için durulduğunda kendine geliyor insan.

Hazır otobüs konusu açılmışken temsa'nın samimi reklamını atayım.

http://youtu.be/VEDGj7yI_Hc

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Laz

Yalnız yolculuk yapmadım. 2-3 numara diyorum.En önde uyumak zor izlemek zevkli.

Haklısınız. Saygı duyarım.

Ancak gece yolculuğunda diğer yedek sürücü + Host'unda gelmesiyle yaptıkları sohbete tanık olursunuz her zaman. Bu da sıkıcı olabilir.

İlaveten ; (Allah göstermesin) kaza esnasında ön sıralar her zaman risk teşkil etmekte. Eskiler ve büyüklerimizde her zaman bunu kulağımıza fısıldamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Laz

quote:

quote:

Hazır otobüs konusu açılmışken temsa'nın samimi reklamını atayım.

http://youtu.be/VEDGj7yI_Hc

Teşekkürler paylaşım için.

Daha önce izlemiştim. Sayenizde tekrar hatırlamak güzel oldu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.