Bildirim
Otobüste Koltuğu Yatırmak Bir Haktır
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Öndekide sana dogru yatirdimi kizmak yok ama
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Doğrudur haktır, ama bu hakkını empati yaparak kullanmalısın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
En son bir kız izinsiz yatırmaya kalktı koltuğunu kazık gibi gitti yolu.Önumdeki izin ister koltuk mesafem çok ise uygun bir şekilde yatırabilir öyle lank diye yatırıp gitmeye çalışanları genelde uyarınca yol boyu kazık gibi gidiyor.Bu arada en sondaki koltuk yatmıyor en azından bazı firmalarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Judoo -- 31 Temmuz 2018; 0:0:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Seni ne zaman görsem aklıma kayranın 35 kat daha iğrenç daha kilolu sivilceli, 31 çekmekten sağ kolunda kas yapmış biri geliyor aklıma. Hatta ergensin yine bu özelliklerin var ailenden dayak yiyip burda saçma sapan şeyler yapan biri olarak hayal ediyorum seni. Ki %99.99 doğru %0.01 şansla daha kötüsün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ MELT, EVERYTHING MUST MELT ! -
nick mesaj uyumuquote:
Orijinalden alıntı: General Tao
Seni ne zaman görsem aklıma kayranın 35 kat daha iğrenç daha kilolu sivilceli, 31 çekmekten sağ kolunda kas yapmış biri geliyor aklıma. Hatta ergensin yine bu özelliklerin var ailenden dayak yiyip burda saçma sapan şeyler yapan biri olarak hayal ediyorum seni. Ki %99.99 doğru %0.01 şansla daha kötüsün._____________________________ -
Dikkat et ben yatirirsam dirsegini dayar oyle gidersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Prolar sup oynamaz ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X