Şimdi Ara

OTOBÜSTE BİRİ KAFAMA KUSTU!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler bir adam otobüste bildiğiniz kafama kustu!

Olay şöyle oldu; Akşam misafirliğe gidicez bende evden cıktım otobüse bindim gidiyorum.Neyse yol baya uzun otobüstede oturucak yer yok tıklım tıklım dolu bir adım bile atamıyorsun sonra otobüse binenler oldu inenler oldu ne olduysa o an oldu arka tarafıma bi tane adam geçti yolda ilerledik biraz sonra otobüs durkalk yapmaya başladı trafik yüzünden bir hareket ediyordu bir duruyordu bir hareket ediyordu bir duruyordu,sanırım arka tarafımdaki adamda buna dayanamayıp kafamın tam ortasına KUSTU! bende direk hay ben senin diye sövmeye başladım ama bunu bağırarak değil biraz kısık sesle söyledim.
    Hemen otobüsü durdurdum benle birlikte 2-3 kişi indi çünkü onlarında bazılarının kafasında üstünde kusmuk vardı,sonra ne yapıcam nereye gidicem diye düşünüken ceketimin şapkonu vardı hemen onu giydim üstüne kafamdaki kusmuk gözükmüyordu şimdi,yavaşca camiye gittim oranın lavobosundaki musluğu açıp saçımı yıkadım sonra temizlenince hemen eve gittim koşa koşa 3km yol koştum eve girip birdaha duş aldım.

Ama kokusu geçmiyorArtık ne yediyse üstüme yeşil yeşil şeyler döküldü bide domates kabuğu çıktı saçımdanŞimdi saçımı 3.kez yıkıycam inş kokusu geçer

Hayır adama birşeyde diyemiyorsunki 35-40 yaşları arasında kocaman adam

NOT!Kesinlikle csb değildir çok sinirliyim bu konuda herkesin içinde kafama kustu

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castamere -- 9 Ekim 2013; 22:43:41 >
  • OKUMAYIN KUSMUK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozet var mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bari kafana mıçmamış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAMYARAN

İyi bari kafana mıçmamış.

• dostum ilk önce ev sirkesiyle bir güzel yıkan sonrada 1 saat filan güzelcene sabunlan sirke önemli bunu ihmal etme
  • Of kötü bir durum sabaha kadar yıka kafayı

• vitamini kabuğunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı

dostum ilk önce ev sirkesiyle bir güzel yıkan sonrada 1 saat filan güzelcene sabunlan sirke önemli bunu ihmal etme

Hocam söylediğiniz için teşekkür ederim bu sirkenin oranı nasıl olsun yani bana kalsa direk dökücem yeterki geçsin şu koku
  • ben olsam o adamı pıçaklardım oracıkta.
  • Hamama git

• birazdan ''OTOBÜSTE BİRİNİN KAFASINA KUSTUM'' diye konu açılırsa hiç şaşırmam..
  • ben şu sirke olayını deneyeyim en iyisi o geçirir heralde internettende biraz baktım onları uyglıyıcam şimdi bi admaın kusmuğu yüzünden uğraştığımız şeylere bak
  • pipetle em

şaka bi yana geçmiş olsun trajikomik bi durum
  • Kafayi kes bence o kafayla yaşanmaz artik öğğk

• Bu ney la böyle

• Adamin kucagina kadin dusuyor‚ bunun kafasina kusuyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChetaaH -- 9 Ekim 2013; 23:13:50 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.