Şimdi Ara

Otobüs ile avrupa turuna çıkmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 810 euro ya bir tur buldum arkadaş rehberliğini yapıyor gel eğleniriz diyor. bu kış almanya ya gitme durumum vardı schengen vizesi almaya uğraşıcaktım davetiye falan amerika öncesi. zaten gidiş dönüş bileti 5-6 bin i buluyor. 4500 tl para ödeyip tur ile gitmem çok daha mantıklı değil mi? vize almakta daha kolay

• En iyisi tek basina hocam. Ben oyle dolastim 28 ulkeyi. Turlarda hep gruba baglisin. Igrenc bir durum bana gore.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

En iyisi tek basina hocam. Ben oyle dolastim 28 ulkeyi. Turlarda hep gruba baglisin. Igrenc bir durum bana gore.
    Onun dışında vize alma şansım yok
  • Aynı rotayı tek başına giderek çok daha uyguna ve eğlenceliye getirebilirsin. istersen yolda bi arkadaş bile edinirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Aynı rotayı tek başına giderek çok daha uyguna ve eğlenceliye getirebilirsin. istersen yolda bi arkadaş bile edinirsin
    Nasıl vize alabilirim ki
  • Bence bir deneyim yaşamak için gidebilirsiniz. Eşyalarınıza sahip çıkın yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Nasıl vize alabilirim ki

Alıntıları Göster
    hocam tüm belgeleri toplayıp başvuruyorsunuz. Herkes alıyor alanların %95inin akrabası davetiyesi yok. İnternetten araştırın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARABA İLE TÜRKİYE TURU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

hocam tüm belgeleri toplayıp başvuruyorsunuz. Herkes alıyor alanların %95inin akrabası davetiyesi yok. İnternetten araştırın

Alıntıları Göster
    kalacak yer uçak bileti falan sormuyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

kalacak yer uçak bileti falan sormuyor mu

Alıntıları Göster
    Ee ayarlıyorsun

Kalıcağın yerlerde hostellerde rezervasyon yapıyorsun(orada kalmak zorunda değilsin gösteriş amaçlı ücretsiz yapabiliyorsun)

Nereye gideceksende uçak bileti ücretsiz rezervasyonu yapıyorsun.ayrıca otobüsle çıkmaktansa atıyorum budapeşteye uçup oradan tren-otobüs geze geze Trye dönebilirsin daha mantıklı olur Biraz araştırırsan hepsinin çok kolay işler olduğunu öğrenirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.