Şimdi Ara

Otobüs durağıyım dünkü yaşadığım olayı anlatıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Her zamanki gibi yerimde duruyorum. Baktım bir çocuk etrafta insanlardan para dileniyor. neyse bu çocuk Yakındaki büfeye gitti sigara alacak belli. Büfeci kadın olmaz 2 tl eksik diyor. Çocuk diretiyor nolur sonra veririm falan, çocuk etrafina baktı uzaktan gelen mavi gözlü kaslı bir adamı gözüne kestirdi ve otobüs kartını cebinden çıkartarak adamında duyacağı sesle Abla 3 tl yukleyebilir misin dedi. Büfeci kadın kızarak olmaz buna en az 5 tl yüklenebilir. Dedi. Bunu duyan adam çocuğa 2 tl uzatıp: 'al burdan yükle yiğenim' diyerek cool bir hareket yaptı. Çocuk sevinmiş gibi yapıp teşekkür etti. Çocuk adamın gitmesini bekledi. Ve büfeciye dönüp sigarasını aldı. Bunu farkeden adam süper güçlü yapışkan balgamıyla çocuğu oracıkta 2 metre uzaktaki taksi durağına uçurdu. Ordan geçen sakallı mercan dede 'Sen nasıl küçücük çocuğa böyle davranırsın hiç utanman yok mu senin ha diyerek bastonuyla adamı yere yığdı. Kaç yaşındasın sen ha kaç yaşındasın bana yaşını söyle diye bağırıyordu Insanlar dedeyi sakinleştirmeye calışıyordu ki. Duruun diye yüksek sesle bağıran biri kalabalığı şaşkına ugratmıştı. Bu kişi kimdi? Ne curetle bağırabilirdi. Mercan dede bi hışımla sesin geldiği yöne dönmüstü ki, bir den yüzü kaskatı kesildi. Gördüğü kişi uçan bir bastondu ve konusuyordu. Bu baston onun bastonuydu nasıl konuşabilirdi. Bu baston nasıl uçuyordu? Herkesin aklında tek bir soru. Bu baston kısık sesle fısıldayarak şu sihirli sözcükleri kullandı: 'Meraba yada selamun aleykümmü demeliyim ehe.' Halk artık mutluydu. Artık halk bundan böyle otobüs kartına 3 tl yükletebilecekti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Otobüs durağı...

2018 şubat-mart otobüs konuları geldi aklıma. Zor günlerdi herkes otobüs konusu açıyordu acılan konuların %90 ı otobüs konusuydu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.