Şimdi Ara

Otobus ben ve o 2. Bolum geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun hava biraz bulutluydu. Sanirim kar yagacakti. Dun izledigim medyum memis oyle soyluyordu. Elimi yuzumu yikayip aynaya baktiktan sonra montumu alip disariya ciktim. Otobus duragina vardigimda birseyin anormal oldugunu anladim. Bugun durak oldukca sakindi. Nedeni ne olabilirdi ki ?
    Otobus geldi ve anormalligin devam ettigini anladim. Otobuse bindigimde insan yığının ustume dusecegini bekledim fakat oyle olmadi. Dedim ya anormal bir durumdu.
    Akbili bastim ve otobusun koridoruna dogru ilerledim ve o an gozlerime inanamadim. Aman tanrim bos bir koltuk. Hemen moonwalk yaparak koltuga yaklastim. İkili koltugun bir tanesinde bir bayan oturuyordu. İlk once kezbandir diyip suratina bakmadan oturabilir miyim diye sordum. O da suratini bana dogru kaldirip tabi dedi. Anlik gordugum o surat beni cok etkilemisti. Sanki biri bana citizenin yaninda calisma firsati vermis gibiydi. Biraz saskin, biraz mutlu ve biraz da endiseli. O guzelligin karsisinda nutkum tutuldu. Hemen oturdum. Biraz gectikten sonra kadinin cok uzgun oldugunu ve dokunsam aglayacak durumda oldugunu anladim. Yanlislikla kolum carpti ve kadin agladi.
    2. Bolum
    Bende neden agliyorsun diye sordum. O da uff snne be slk deyip beni basindan savdi. Taa ki onu gorene kadar. Cebimden o yesil gorunumuyle Dikkatleri ustune toplayan, bir baktikca bir daha bakilmasini saglayan binlerce dolar doktugum benim biricigim. Onun icin o kadar ugrastim ki. İste anlatilmaz yasanir denilen o durum. Yesil zontak'im benim. Elimdekini gorunce oyle bir sasirdi ki.  Hemen gozyaslarini silip bana bir bakis atti. Anladim o an istedigini. Ozur dilerim diyerek sicak bir tebessum yolladi. Ve fisildayarak onu nerden buldun dedi. Bende onun sicak tebessumune karsilik nuri alco gulumsemesi yolladim. Eger cok istiyorsan bir cafede oturup sana temin ettigim yeri soyleyebilirim dedim. O da kendine hakim olamayip evet evet cok isterim dedi. Yaptiklarina kendi de inanamiyordu. Otobusten indik ve cafeye dogru yuruduk. Kar baslamisti ve hava biraz daha sogumustu. Hemen bir mekan secip iceriye girdik. Kapiyi actigimda suratima vuran sicak hava cok hosuma gitmisti. Hemen bir masa secip oturduk. Kulaklarimi blok flut sesi dolduruyordu. Muzigin yonune dogru kafami cevirince inanamadim. Citizendi o.
    Devami gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.nutricula -- 22 Aralık 2012; 17:41:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• OKUMAYIN!!
  •  Otobus ben ve o 2. Bolum geldi

dinleyin:http://translate.google.com.tr/?hl=tr&tab=wT yazıyı buraya kopyalayıp dinleme butonuna tıklayın.
  • Bu artık çok klişe oldu otobüs kız işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olmuş kardeş devamını bekliyorum takipteyim

Okumadım beyler sağolun üzülmesin diye yazdım yazık ne diyo bu arada biri özetlesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 22 Aralık 2012; 16:57:38 >
  • ARADA SAÇMALAMIŞSIN AMA DEVAM GÜLDÜM BEN
  • 2. Bolum geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ten sonra ek iş ne yapilir ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OKUMAYIN BEYLERRRRRRRR
  • quote:

Orijinalden alıntı: HillHold

OKUMAYIN!!

tam başlamıştım son anda kurtardın teşekkürler karşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.