Şimdi Ara

~~ Otobüs Anılarınız ~~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç unutmam üniversitedeyim son finale girmişim 48 saatlik uykusuzluk var aynı gün istanbula dönüyorum. Eşofmanlarla bindim otobüse tabi hemen uyuyakaldım. Benim mal ben uyurken kalkmış hiç farkında değilim. Yan sıradaki kızlar manzarayı görüp kahkahalarla gülmüş resmen krize girmişler. Sarsıcı bir dürtmeyle uyandım eleman parmak işaretiyle benim malı gösterdi toplandım ama saklasam nasıl saklayacağım eşofman var üzerimde. Kolumu koydum falan. Uyku sersemi kızlarla bakışmam ve kahkahalara anlam veremeyişim de ayrı bir hikaye. Sonra molada herşeyi anlattı. Hayatımda hiç bukadar utanmamıştım.

• Sınavlarım bittiğinde memlekete Rize Ses ile dönüyordum arabanın çoğu Rizeli ve Trabzonluydu sanırsam. Tam Fenerbahçe -Trabzon maçına denk gelmişim herkes heyecanlı arka sıradan küfür sesi geliyor adam ana bacı dümdüz gidiyor kulağında kulaklik çok tepki çekmişti muavin uyarmasına rağmen 90 dk küfür etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otobüslerin olmazsa olmazı tabii ki
    BEBEK
    http://deerinadam.blogspot.fr/2012/07/bebek.html
  • Yön hissim aşırı zayıf. 30 yıldır fatihte oturuyorum hala millet caddesinde aksaray yönüne gideceğim yerde topkapı yönüne gidip eve gideyim derken evden uzaklaştığım saçma sapan yerlere gittiğim olmuştur.

Otobüslerde ise gidilen yönü şaşırırım sık sık ters istikamete binerim gideceğim yer yerine tam aksi istikametteki yere giderim. Daha dün bile üsküdara gideyim derken ümraniye de buldum kendimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Yön hissim aşırı zayıf. 30 yıldır fatihte oturuyorum hala millet caddesinde aksaray yönüne gideceğim yerde topkapı yönüne gidip eve gideyim derken evden uzaklaştığım saçma sapan yerlere gittiğim olmuştur.

Otobüslerde ise gidilen yönü şaşırırım sık sık ters istikamete binerim gideceğim yer yerine tam aksi istikametteki yere giderim. Daha dün bile üsküdara gideyim derken ümraniye de buldum kendimi

yok artık

• quote:

Yön hissim aşırı zayıf. 30 yıldır fatihte oturuyorum hala millet caddesinde aksaray yönüne gideceğim yerde topkapı yönüne gidip eve gideyim derken evden uzaklaştığım saçma sapan yerlere gittiğim olmuştur.

kafada 50 tane tilki dolaşınca insanın bunları yapması normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Liseden mezun olduktan sonraki yıl eğer bir şeyler düşünerek yola çıktıysam kendimi okulun önünde buluyordum alışkanlık olmuş sanırım. Kafamda yoğun düşünceler varsa en çok gittiğim yer neresi ise direk oraya gidiyordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otobüs & KAMYON@ Haberleri
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  ~~ Otobüs Anılarınız ~~
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Liseden mezun olduktan sonraki yıl eğer bir şeyler düşünerek yola çıktıysam kendimi okulun önünde buluyordum alışkanlık olmuş sanırım. Kafamda yoğun düşünceler varsa en çok gittiğim yer neresi ise direk oraya gidiyordum

Ayrıldığım sevgilimin evine gittim kendi evime gideceğime, annesine anne açsana kapıyı benim yaa oğlun diyorum kadın bi açtı kız da arkada bir kahkaha atıyo görmen lazım

Banada çok oluyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.