Şimdi Ara

@@@ OTOBIYOGRAFI @@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gecen carsamba sabahiydi. erkenden kalkip ucagin demir atacagi otogara yanasmistik. 8'i erkek 4'u bayan 11 kisiydik. Mavi konvoyla gelen mallari kirmizi sevkiyat ile gelecek ikinci parti mallarla harmanlayip milano trenine yukleyecektik. o sabah herkes gorevinin bilincindeydi.. Mallari Selim, Fahrettin ve Goksel indiriyordu. Hayrettin elindeki sayi boncugu ile mallarin agirligini hesapliyordu. Fikret kosede burnunu karistiriyordu ve son olarak ben de Cuneyt abi'den ogrendigim gibi maldan bir parmak tadip "nmm neroinn" diyordum. Hersey yolundaydi. Herkes gorevini layikiyla yapinca mavi konvoyun hangara nakli fazla surmedi. Cimento paketine sarili bu mallari ertesi sabah hangardan kagit gemilere yukleyip Patrick'in bogaza nazir dag evinin onunden akbillerimiz ile trene aktarma yapacaktik. Carsamba gunu ogleye dogru ilk partinin hangara nakil islemi bitti. Serhat ile Canan dikkat cekmemek icin Samatya sahiline yakartop oynamaya gittiler. Ali top atti. Seyit ile ben de hangar yazihanesinde bikac saat pispirik attik. Seyit, sari sacli mavi cekik gozlu zenci; karma felsefesini benimsemis bir adamdi. Mertti. Sozune itimat edilirdi. Ben pispirikte bunun kafasina verdikten sonra beraber feshane senliklerine katilip nargile fokurdattik. Durum Theater'da durum yedik. Aksam evimin yanindaki Rasim dayi'nin mekaninda cay ile biraz demlendikten sonra taksiye atlayip eve gittim ben. Evde 2 hafta onceki kahvaltidan kalan kuf kizartmasi haricinde yiyecek hicbirsey yoktu. Ntv'de Mahmut Tuncer Show vardi. Seyirciler ve studyodakiler haric herkesin keyfi yerindeydi. Akrep Nalan, Balik Ayhan, Cilgin Sedat ve tum sifat tamlamasi gorunumlu sarkicilar oradaydi neredeyse. Nuri Sesiguzel'in siyah kosele ayakkabisinin icinde "Neki" marka beyaz coraplari gorunuyordu. Hava biraz puslu olsa da guzel bir aksamdi. Show tv'de yayinlanan favori tv programim o gece yine yayinlanmamisti. 12 senedir oldugu gibi o gece de cikmamisti. Ama umudumu kaybetmemistim.. Azimliydim..


    (*) to be continuous...



    (*) devami bilahare...







  • quote:

    Orjinalden alıntı: ned johnlansen


    8'i erkek 4'u bayan 11 kisiydik.

    (*) to be continued...


    Hanginiz hermafroditti?
  • hello terrence...
  • giflerini unutmuşsun
  • Çok fazla karakter, olay, mekan var.Kimin eli kimin neyinde belli değil.
  • ulan iyi ki bi gif koymadik hemen sezercik muamelesi yapmissiniz topicime..



    aha butun duygu_somurusu.gif'lerim bunlar..









    alin serpistirin bunlari kafaniza gore..




  • Çok özgün bir adam ya bu.
  • ...

    gecenin ilerleyen saatlerinde hava oldukca sogumustu. evin icini 2500 hulusi kentmen tebessumu ancak isitabilirdi. odunluga gidip annemden kalma merdaneyi yakmak niyetiyle disari ciktim ve sabaha karsi 4 sularinda feci halde islandim. cunku disarda sakir sakir yagmur yagiyordu. 4 aydir da sular kesikti.. beynimde simsekler cakti.. firsattan istifade hemen haci sakir sabunum ile kopuklenerek iki kese atip durulandim. cok rahatlamistim. artik evime gidip mis gibi bir uyku cekebilirdim. ertesi sabah ormancinin tekmesiyle uyandim.. beni degil kapiyi tekmeliyordu iblis.. demesine gore gece yagmur altinda uzerimden akip giden kirler asagidaki dereye karismis ve deredeki tum baliklar telef olmustu. ormancinin gazina gelen ahali de evimin onunde birikmeye baslamisti. gecimini tarim ve raki-balikciliktan saglayan yore esrafi cok gecmeden evimi taslamaya basladi. uyanigin biri pirlanta 1 TL, cakil tasi 5 TL, kaldirim tasi 10 TL diye bagirarak tezgahi kurmustu bile.. orada daha fazla kalamazdim. "bi saniye geliyorum" diyip hemen gecekondumun yangin cikisindan kactim.. ekvator cizgisinin uzerindeki 3 saatlik kosturmacanin ardindan hala pesimdelerdi.. meksika sinirina yaklasmistim. eger oraya ulasabilirsem tum dertlerim sona erecekti.. son 4000 metresi maraton kosusu seklinde gecen yarisi burun farkiyla kazandim ve kapagi meksika'ya attim....




  • tu bi kontinyıd ?

  • Android_
    senin tarzın bu adamdan çalıntı
  • Asıl merak ettiğim konu sen başrol karakterini öldürttün ama yeni sezonda hemoridden ölen teyzesinin intikamını alması, var mısın yok musun a katılması ve sigortadan çeyiz parasını alabilmesi için nasıl dirilteceğin?
  • ayakta alkışlanacak yazı. ama şuan ayağım monitörün yanında olduğu için ayağa kalkmaya zahmet edemiyorum.
  • ne diyon lan sen yine...!
    uzun uzadıya yazıları okunası tek user...!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.