Şimdi Ara

Otobanda 120-132 km/s hiz araligindan ceza yiyen oldu mu hic?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
3.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otobanda 120 yi gecmiyor ortalamam ama 132 ye kadar ceza yazilmiyorsa ortalama 130 yapmak mantikli gibi geliyor.

Not: Hiz koridoru icerir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• su 200 ile giderken 6 litre sacmaligina bir aciklik getireyim.

kotu bir aliskanlik olarak yol eger uygunsa yuksek suratte seyahat ediyorum. 320d f30, e90, ve 520d f10 sahibi oldum. passat tdi kullandim sattim, 136hp insignia da kullaniyorum su an.

180-200 bandinda uzun sure seyahati dusunurseniz hicbiri 6 litre yakmiyor, yakmadi. e90 ve f30 8-8.2'nin altina inmedi. f10 8.5-9 arasi dolasti. passat tdi yazilimli idi, 8 litrenin altina inmedi. insignia da 8.5-9 litrelerde yakiyor o suratlerde.

Audi A8 4.2 benzinli ise o suratlerde 11-12 litre yakiyor. ben de konforu ve yuksek suratteki sessizligi sebebiyle genelde onu tercih ediyorum.
  • 132 km/s ortalamaya kadar ceza yazılmaz.
  • Ortalam 132km hızı geçmediğiniz sürece ceza yemezsiniz.

Telefonunuz adroid ise "Suruo" uygulamasını tavsiye ederim. Her gişe arası hızınıza göre gitmeniz gereken süreyi gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120 x 110/100 = 132 km/h.
  • 134e sabitle bak keyfine.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoğanGörünümlüToros

134e sabitle bak keyfine.
    Neden 134?

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Araba kadranı genelde gerçek hızının 3-4 üstünü gösterir (lastik aşınmaları , hava fln fln) ama yine de riskli olur 130 sabitlemek daha garanti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Sapma oluyor biraz. Aslında 134 gösterirken de 128-130 fln oluyor o yüzden. Yukarsı da risk biraz, bence optimumu bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o hızlara çıkmıyorum pek 80-90 maksimum 100...
  • Otobanda 80 le mi gidiyorsunuz ?
  • 120 km/h iyidir :-)

• ogzdrk O kullanıcısına yanıt
    evet. enayi miyim 6 küsür lira benzine vereceğim? koca arabayı 4.5 - 5.5 litrelerde yaktırıyorum bu sayede.. (mitsubishi asx)

acele giden ecele gider hem
  • Valla ben de onceden oyleydim; ancak uzun yolda sabrim tukeniyor bir noktadan sonra. Yakarsa yaksin felsefesine geciyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

evet. enayi miyim 6 küsür lira benzine vereceğim? koca arabayı 4.5 - 5.5 litrelerde yaktırıyorum bu sayede.. (mitsubishi asx)

Dizel alsaydin hocam 200 le bile gitsem arac 6 lt yakiyor. Bu da sizin asagi yukari 5 litre yakmaniza denk geliyor.

dizel araba pek sevmiyorum anlamıyorum da tamiratından benzinli işime geliyor hep belki tüp taktırırım ama bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

Bisiklet kullanın daha hızlı gidersiniz, hem yakıt yakmaz. Hocam zorunuza gidiyorsa benzine para vermek otobüse veya uçağa binin önceden bilet alıp daha kârlı olursunuz. Arabalara bi ton para verip sonra yakıt kasmaya çalışmak çok komik oluyor.
  • MaaşlıPatroon kullanıcısına yanıt
    sizden akıl alacak değilim... tonla para verip vermemek benim bileceğim bir iş... aynı şekilde yakıt tüketimine ister kasarım, ister kasmam. paşa gönlüm ne derse o olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaaşlıPatroon

Bisiklet kullanın daha hızlı gidersiniz, hem yakıt yakmaz. Hocam zorunuza gidiyorsa benzine para vermek otobüse veya uçağa binin önceden bilet alıp daha kârlı olursunuz. Arabalara bi ton para verip sonra yakıt kasmaya çalışmak çok komik oluyor.

Alıntıları Göster
    Benzinlinin çok yaktığı düşündüğü için; sadece 50 bin lira farkla dizel alan kişilerin sayısı görsen, ağzın gülmekten kapanmaz.

• Benim bildiğim 122 opsiyonlu sınır. 123 yaparsan yazarlar ki yemişliğim var. Hatta gösterge sapmasımdan yırtarım diye düşünürken yine de ceza gelmişti. Otoban değildi, otoban çıkışı şehirler arası yoldu. Otobanda da 135 ile yemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Dizel alsaydin hocam 200 le bile gitsem arac 6 lt yakiyor. Bu da sizin asagi yukari 5 litre yakmaniza denk geliyor.

Alıntıları Göster
    200'le gidince 6 mı yakıyor

Anlık en az 9.5 - 11 arası yakar. TSIcılar bitti bir de siz başlamayın.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.