Şimdi Ara

Otoban,şehir içi bol trafik,MAKAS (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
5.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • midnight club los angeles,Belirli saatlerde Tem yolunda Acayip trafik oluyor İstanbul sokakları gibi birde kamerayı pilot kamera yaparsan nefis bir adranelin yaşarsın
  • bende arkadaşa katılıyorum
    alarm für cobra diğer adıyla crash time
    oyunun grafikleri gayet iyi olup sistemi hiç kasmaması da cabası.
    ayrıca oyun kobra takibi adlı alman dizisinin oyunudur. çok zevkli görevleri vardır. ilk playstation a çıkan need for speed de hırsız yakalama görevi vardı bundada var benzeri görevler. makas olayı süper zaten.
    hatta benim otomobil oyunlarımda hep aradığım bi özellik vardı. bi bu oyunda gördüm hız sabitleme. bazı görevlerde çok işe yarıyo.
    yani bence çok güzel oyun
  • Alarm Für Cobra 11

World Racing 2

The Wheelman

Test Driver Unlimited

Arkadaşlar yukarda yazdığım 4 oyundan sadece TDU'yu oynadım. TDU'da ilk aldığım orta performanslı arabayla çok eğlendim. Ben hiç bir araba oyunun otomatik vites oynamam, düz vites kokpit görünümüyle oynarım. TDU bu yönden beni tam tatmin etmiş derken oyunda para biriktirip bi Corvette aldım ve oyun devam eden 10 dk içinde benim için tamamen bitti. Arabanın top speed'e ulaşması 5 sny felan sürüyor. Basıyosun gaza direk 250 km/h.

Şimdi benim yardım istediğim konu şu, ben bi simülasyon tarzı oyun arıyorum. Sürüş gerçekçiliği çok önemli, kokpit görünümü çok güzel olmalı. Şehiriçi otoban karışımı bir haritası olmalı, oyunda eften püften değil, gerçek güncel arabalar olmalı. Yani sadece yüksek performanslı sürat arabaları değil, bizim baya Türkiyede kullandığımız gibi Opel Corsa, Ford Fiesta, VW Golf gibi günlük görebilceğimiz arabalar.

Evet kısaca şöyle,

Kaliteli Grafikler
    Gerçek sürüş tekniklerine yakın olması
    Kokpit görünümü
    Şehiriçi Otoban karışımı harita ve
    Orta segment arabalar

Yardım olacak herhangi bir arkadaşla msn'den görüşebilirim. Yardım eden ilgilenen herkese teşekkürler.

Not: Bilgisayarım; Samsung R620 JS01TR, sanırım şuan için tüm oyunları çalıştırır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Midnight club los angleles tam bir makas atma oyunu ama pc'ye çıkmadı daha.Belki ilerde çıkar.Onun dışında tavsiye edecek olduğum test drive unlimited..

+1 Kesinlikle.Öyle bir oyun arıyorsan Midnight Club serisi tam istediğin gibi.Bilgisayar için Midnight Club 2'yi deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunnymn

Alarm Für Cobra 11

World Racing 2

The Wheelman

Test Driver Unlimited

Arkadaşlar yukarda yazdığım 4 oyundan sadece TDU'yu oynadım. TDU'da ilk aldığım orta performanslı arabayla çok eğlendim. Ben hiç bir araba oyunun otomatik vites oynamam, düz vites kokpit görünümüyle oynarım. TDU bu yönden beni tam tatmin etmiş derken oyunda para biriktirip bi Corvette aldım ve oyun devam eden 10 dk içinde benim için tamamen bitti. Arabanın top speed'e ulaşması 5 sny felan sürüyor. Basıyosun gaza direk 250 km/h.

Şimdi benim yardım istediğim konu şu, ben bi simülasyon tarzı oyun arıyorum. Sürüş gerçekçiliği çok önemli, kokpit görünümü çok güzel olmalı. Şehiriçi otoban karışımı bir haritası olmalı, oyunda eften püften değil, gerçek güncel arabalar olmalı. Yani sadece yüksek performanslı sürat arabaları değil, bizim baya Türkiyede kullandığımız gibi Opel Corsa, Ford Fiesta, VW Golf gibi günlük görebilceğimiz arabalar.

Evet kısaca şöyle,

Kaliteli Grafikler
    Kokpit görünümü
    Orta segment arabalar

Yardım olacak herhangi bir arkadaşla msn'den görüşebilirim. Yardım eden ilgilenen herkese teşekkürler.

Not: Bilgisayarım; Samsung R620 JS01TR, sanırım şuan için tüm oyunları çalıştırır.

Up

• TDU oynadım güzel ama trafik çok az :S
  • -Moto Racer 3
    -Midnight Club
    -Bornout
    -TDU
  • Middown madnes 2 =P

Şaka bi yana, "burn paradise" iyidir ;)
  • Aradağın oyun Burnout:Paradise
  • quote:

Evet kısaca şöyle,

Kaliteli Grafikler
    Kokpit görünümü
    Orta segment arabalar

tıpkı benim gibi düşünüyorsun oyun dediğin böyle olur

bide bunların dışında benzin, benzinlik olayı olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziya126 -- 13 Şubat 2010; 21:09:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ziya126

quote:

Evet kısaca şöyle,

Kaliteli Grafikler
    Kokpit görünümü
    Orta segment arabalar

tıpkı benim gibi düşünüyorsun oyun dediğin böyle olur

bide bunların dışında benzin, benzinlik olayı olacak..

Yok ben o kadar ayrıntılı düşünmedim. Sadece bu aradığım özellikler olsun yeter. Ne yapacam nerden bulacam böyle bi oyun bilmiyorum. Şuan en mantıklı tercih World Racing 2 sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Døn Juan

"alarm für Cobra 11 nitro" yu dene bence. Aradğın tüm özellikleri taşıyor. Otoban da makas atıyorsun trafik seviyesini belirleyebiliyorsun, makas atarken yaptığın kazaları tekrar tekrar izleyebiliyorsun. kazalarda gerçeklik payı gayet iyi derecede. istersen otoban da istersen virajlı orman yollarında dilersen de şehirde kullanabiliyorsun. birde fazla sistem gerektirmeyen bir oyun. işini görür.

ahanda böle bişey
    />

Otoban,şehir içi bol trafik,MAKAS

Süper bir oyunmuş gerçekten üstelik repack olarak 500 mb sadece

• burnout paradise
  • Kobra takibinin oyunları kücük boyutlu ama bazen eğlenceli olabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan
    Süper bir oyunmuş gerçekten üstelik repack olarak 500 mb sadece

riplimi fullmü? fullü varsa PM ile atabilirmi birisi bana arada dizisinide izliyorum gece kanalD de veriyor
  • Dostum ben torrent buldum öyle indirdim, 2.5 GB. Ama full yani ripli değil. Görüntülü kalitesi olsun sürüş zevki olsun süper. Şehir içi otoban trafik güzel. Acayip makas atma var Yalnız tek sorun kokpit görünümü yok. O da olsaydı süper olurdu.
  • quote:

Dostum ben torrent buldum öyle indirdim, 2.5 GB. Ama full yani ripli değil. Görüntülü kalitesi olsun sürüş zevki olsun süper. Şehir içi otoban trafik güzel. Acayip makas atma var Yalnız tek sorun kokpit görünümü yok. O da olsaydı süper olurdu.

pm ile gönderebilirmisin bana link
  • Yolladım kardeşim.
  • Banada Atabılırmısın bulamadım da
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.