Şimdi Ara

oto yıkamacıları nereye şikayet edebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evimizin çaprazında 2 tane arka arkaya oto yıkamacı var. gece gündüz sürekli araba yıkıyorlar ve su sesinden bıktık artık. kulaklarım uğulduyor artık bitsin diye dua ediyorum resmen. biri duruyor diğeri devam ediyor. gece uyuyamıyorum bile. bunları şikayet edip sonuç alabileceğim bir kurum var mı?

• Belediyeye şikayet dilekçesi vericeksinde pek bir sonuç cıkmaz. Adamların dükkanlarını kapatamazlar ki
  • gece bir saatten sonra gürültü çıkaramaz.polise şikayet et
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

arkadaşlar evimizin çaprazında 2 tane arka arkaya oto yıkamacı var. gece gündüz sürekli araba yıkıyorlar ve su sesinden bıktık artık. kulaklarım uğulduyor artık bitsin diye dua ediyorum resmen. biri duruyor diğeri devam ediyor. gece uyuyamıyorum bile. bunları şikayet edip sonuç alabileceğim bir kurum var mı?

Ruhsatlarında belli bi çalışma saati vardır onu geçemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belediye zabita bakar

• istanbuldaysan beyaz masa bürolarına git yardımcı olup yol gösteriyorlar çözüme de ulaştırıyorlar sorunu
  • doğal su sesi işte neresi rahatsızlık veriyor o sesin altında uyumak kadar güzeli var mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nereye Şikayet Edebilirim ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

doğal su sesi işte neresi rahatsızlık veriyor o sesin altında uyumak kadar güzeli var mı

Hayatında oto yıkamanın yanından geçmediğin belli. Şu ve benzeri tazyikli aletlerle araç yıkanırken nasıl ses çıkıyor bir tecrübe et

oto yıkamacıları nereye şikayet edebilirim?
  • anladım kötüymüş

Saat gece 1 den sonra rahatsız etmeleri yasak diye biliyorum ama eğer 1 den sonra da devam ediyorsa ilk bi uyar dikkate almazlarsa polis çağırırsın

• oto yıkamacılar derneğine şikayet et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.