Merhabalar. Aracıma double din teyp-navigasyon almak istiyorum. bu forumda ve şehrimdeki bazı yetkili servislerle ile iletişime geçerek bilgi almaya çalıştım.
en fazla 700-800 TL ödeyip alabileceğim bir cihaz almak istiyorum. yetkili servislerden birisi Piranha marka ürünlerin çok yavaş olduğunu ve müşterilerden çok fazla şikayet aldıklarını söylediler. kendileri jvs, xetec ve roadstarın yetkili satıcıları olduklarını söyleyip bana xetec marka 1200 TL'lik bir ürün tavsiye ettiler. Pahalı olduğundan düşünmediğimi söyledim.
Daha sonra Navitech yetkili servisi ile konuştum. onlara müşterilerden gelen en büyük şikayetin ne olduğunu sorduğumda, onlar da yine ürünlerin yavaş olmasını en büyük şikayet olarak gösterdiler.
benim cihazdan beklentilerim, navigasyonun hızlı çalışması, dokunmatik geçişlerin tatmin edecek düzeyde olması ve ekran hassasiyetinin iyi olması. ve tabi ki üründe meydana gelebilecek herhangi bir arızadan sonra sağlanan garanti ve tamir hizmeti. hız konusu sanırım işlemci ile alakalı. acaba bu cihazlarda en iyi işlemci hangisi?
Bu cihazları kullanan arkadaşlardan ve uzman olan kişilerden yardım istiyorum. hangi ürünü kullanıyorlar ve memnunlar mı? forumda benzer başlıkları takip ediyorum ama burada ikili diyaloglar kurarak daha derin bilgi sahibi olabileceğimizi düşündüğümden yeni bir başlık açmak istedim.