Şimdi Ara

Oto Sektörü:Maçın sonuna geldik, Ekim'de satışlar %72 Azaldı, Ötv İndirimi Talep Ediyoruz! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
178
Cevap
1
Favori
13.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
24 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birçok üye hala çok miyop bakıyor konuya.
    İndirim olsun, olsun da millet tekrar yüklüce almaya başlarsa cari açık da paralelinde artınca ve kamu vergi gelirleri düşünce ne olacak peki?
    Dolar uçacak faiz kopacak neden hala herkes "hani bana hani bana" diyor?
    "Benim vergim düşsün, benim ithal malım ucuzlasın, benim emekliliğim erken gelsin... Kamu bütçesi başta olmak üzere kim batarsa batsın."
    :)
    Loose - loose
    Zaten insanlar da bu konuda sessiz tepki verip alım-satımı acil ihtiyaçlar dışında durdurmuş durumda. Misal ben, bazı alacaklarım, temin edeceklerim vardı. Param var ama almıyorum. Ödeme konusunda büyük sıkıntı yaşamam belki ama benim gibi düşünen çok var. Suyunu çıkarana kadar kullanma prensibindeyim.

Kredi oranları zaten belli. 3 lira alıp 10 yolda 12 lira ödemek istemiyorlar.

Herkes halinden memnun. Karistirip durmayin ortaligi.

Cop karistirip bok yiyen adam bile baskanligi savunuyor. Genetik hata milyonlarca insanin oldugu bir ulkede bu kosullar iyi bile. Nufustan cok Mercedes, Bmw, Audi var. Sikinti yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: astegon

Zaten insanlar da bu konuda sessiz tepki verip alım-satımı acil ihtiyaçlar dışında durdurmuş durumda. Misal ben, bazı alacaklarım, temin edeceklerim vardı. Param var ama almıyorum. Ödeme konusunda büyük sıkıntı yaşamam belki ama benim gibi düşünen çok var. Suyunu çıkarana kadar kullanma prensibindeyim.

Kredi oranları zaten belli. 3 lira alıp 10 yolda 12 lira ödemek istemiyorlar.
    Ev alacak durumum var ev alamıyorum. Araba alacak param var araba almıyorum. Telefon alacak param var alamıyorum dediğiniz gibi çok temel değilse herşeyi bekleme durumuna almış haldeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi help21 -- 24 Ekim 2018; 21:19:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: help21

Ev alacak durumum var ev alamıyorum. Araba alacak param var araba almıyorum. Telefon alacak param var alamıyorum dediğiniz gibi çok temel değilse herşeyi bekleme durumuna almış haldeyim

Alıntıları Göster
    Bu alamama değil bilerek ve isteyerek almamaktır.

İşin goygoyu "çarkları yavaşlatmaktan vatan hainliği" ne varacak diye korkmuyor değilim.

"Neden almıyorsunuz lan!" şeklinde

• quote:

Orijinalden alıntı: educationist

Valla arkadaşım haber yanlıştır düzeltilir bu ayrı, ama kimseyi vatanhainliği ile suçlayamazsınız. Mesajınız ayrıca şikayet edildi.
    Ya arkadaşım senim sıkıntın mi var anlama sorunun mu ben sana vatan haini misin dedim, vatansever lafinin tersini vatan hainliği olarak algiliyorsan o senin sorunun oluyor, ben diyorum elin yabancılarının yabancı ülkeden bizim ülkemizin içindeki haberleri algı yaparak yalan yanlış yazıyor diyorum itibar etmeyin diyorum kendi ülkenizin bir sürü medyası var onları irdeleyin diyorum vatansever biri bunlara dikkat eder diyorum adam beni ben onu vatan haini demisim gibi şikayet etmiş, ülkemin insanına bak ne hale gelmiş daha yazdığımi yorumlayamıyor kalkmış bana yazıyor ya.. Sözün bittiği yerdeyiz.. Komedi..

Bu alamama değil bilerek ve isteyerek almamaktır.

İşin goygoyu "çarkları yavaşlatmaktan vatan hainliği" ne varacak diye korkmuyor değilim.

"Neden almıyorsunuz lan!" şeklinde

Alıntıları Göster
    Şakası bir yana tabi ki almıyorum şu doların yükselip düşmediği kurda ne alınır ki

• quote:

Orijinalden alıntı: etkinus

http://m.finansgundem.com/yazarlar/binek-araclara-otv-artisi-nedeni-ile-zam-gelecek-midir-yazisi/1291746
    Arkadaşlar neyi anlamak istemiyorsunuz, sputnik kafasına göre bir haber yapmış dış basından aldığı yalan haberlerle gündem yaratmaya çalışıyor daha önce kaç kere burada buna şahit olduk, işin kötüsü milletin dış basını kaale alıp ülkemdeki bir dünya haber kaynağına itibar etmemesi ve bu haberi donanimhaber bile anasayfa haberlerinden kaldırdı çünkü haberin içeriği hatalı idi o yüzden haber devletimiz ötv gelirlerinden artış bekliyoruz diye beklentisini açıklıyor ama bu artışı sürümden karşılayacağı anlaşılıyor amaaaaa elin yabancı basını çıkıyor bu detayı devlet ötv ye zam yapacakmış gibi açıklıyor ya söyleyecek söz bulamıyorum.

Devlet ötv ye zam yapar, ev eşyalarına zam yapar ve bunun açıklaması yapılır tartışırız anlarım ama böyle içeriği boş olan gerçeği yansıtmayan haberleri ciddiye almayın artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 24 Ekim 2018; 21:28:30 >

• quote:

Kimin vatansever olduğunu sputnikten mi anlıyorsunuz? Zam tasarısını paylaşmak vatan hainliği mi sizin anlayışınıza göre? Anlayacağınız dilden yazayım Ayrıca sputnik Rus ve şuan Rusya ile aramız iyi yani buraya tıklamak vatan hainliği sınıfına girmiyor.
    Sen önce yalan gerçeği yansıtmayan paylaşımları sil önce de senin niyetini anlayalım üstüne bir de mesajını şikayet etmiş baktım mesajıma silinmiş millet forum iyice şaşırmış kendini size cevap verende kabahat ne haliniz varsa görün yeyin birbirinizi burada, yalan haberlerle yaşayın durun.

Bir arkadaşım iki akşam önce bu haberi duymuş face de paylaşan paylaşana geldi muhabbet ediyoruz beyaz eşyaya yüzde 47 zam gelecekmiş dedi şaşırdım bir kere nasıl diye sordum gösterdi ha dedim bu donanimhaber sitesinde haber yapıldı dedim ve bu haber yanlış anlaşılan bir durum diye anlattım olayı haberi defalarca okudu okudu ve son anda beyaz eşya almaya gidecekken vazgeçti adamın evlenmeye niyeti yok ne olur ne olmaz ileriye yatırım yapayım diye beyaz eşya almaya borca girmeye gidiyordu.

O yüzden sizlere bir şey anlatmaya gerek yok artık yeyin birbirinizi.

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Ülkede adam gibi gerçek haber yapan merkez medya yok ki. Merkez dediğim de insanların "evet bu haber doğru olabilir1" diyecekleri bir platform yok.

Fazla uzatmayacağım polemiğe gerek yok ama steve jobs'un "reality distortion1" gibi bir olguyu yaşıyoruz tüm dünyada. Gerçek haber ile yalan haberin ayrıştıralamadığı bir ortam.

Link seni destekliyor.

Sıkıntısı olan sizsiniz bence vatan severliğin tersi nedir sizce az vatanseverlik mi? Bir insana vatansever değil derseniz vatan haini dersiniz ve benim ne kadar vatansever bir insan olduğumu bilmeniz mümkün değil bu ithamınızı kabul etmiyorum. Gerçekten çok komik bir durum.

Sıkıntısı olan sizsiniz bence vatan severliğin tersi nedir sizce az vatanseverlik mi? Bir insana vatansever değil derseniz vatan haini dersiniz ve benim ne kadar vatansever bir insan olduğumu bilmeniz mümkün değil bu ithamınızı kabul etmiyorum. Gerçekten çok komik bir durum.
    Baksana arkadaş ceza alayım diye uğraşıyor anladım ben senin derdini, benim derdim merdim yok ama senin var belli birilerine kıl kapmışsın herkesi aynı görüyorsun, tekrar yazıyorum ben sana " vatan hainisin " kelimesini cümlesini açık açık yazmadığım sürece sen hiçbir şekilde ima edemezsin sadece vatansever olmanız için umursamaz olanlardan olmamanız için kaale almayanlardan olmamanız için dolmuşa binenlerden olmamanız için sputnik 'i okuduktan sonra acaba cidden doğru mu bu haber diye ülkene de bakasın haberi teyit ediniz diye öyle birilerinin kayığına binmeyeseniz diye birilerinin amacı sizi kullanmak bunu göresiniz diye anlayasınız diye akıl vermek değil ama yol gösterelim diye yazıyoruz adam beni ben ona vatansever olun dedim diye vatansever olmazsanız vatan haini olursunuz anlamını çıkarıyor ya bundan bu ülke de akp neden hala iktidar oluyor anladım bu ülke de muhalefet yapıyorum eletiriyorum diye orada burada geçinen bile bunu yapıyorsa akp daha çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk iktidar olur diyorum, ne haliniz varsa görün diye noktalıyorum artık ve artık ne yazarsan yaz ne halin varsa gör. Sizin gibi eleştiriyorum diyenlere muhalefetim diyenlere az bile yapılanlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: etkinus

Tutturmuşsun Sputnik de Sputnik. Amma laf yaptın. Bi link verdik istersen oku diye. Linke bakarak ne çok yorum yaptın.

Link seni destekliyor.
    Evet sputnik diyorum var mı itirazın, o sputnik kaç kere yaptı bu saçma haberleri ve kal kere konular kapandı burada bu haberin gerçeklik payı olmadığı içinde donanımhaber anasayfa haberini iptal etti yayından kaldırdı herhalde yeteri kadar açıktır sputnik 'in yaptığı saçmalık. Ama anladığım sizin işinize gelmiyor doğru olsa keşke de bize de ekmek çıksa diye mi sırada bekliyorsunuz artık bilemiyorum. Onu sizler daha çok biliyorsunuz. Millet bu oyunları yemiyor siz birilerinin hele hele yabancıların kayığına binin artık bakalım mültecilerin kaçarken verdikleri dandik botlar gibi sizinkiler de patlayacak mı patlamayacak mı göreceğiz ki görüyoruz da bu haber yalan yanlış algı haberi saçmalığın danişkası ve patlıyor patladığı içinde sizin elinizde kalmış oluyor, ha ben eğleniyormuyum sorun yok eğleniyorum. :) :)

• quote:

Ülkede adam gibi gerçek haber yapan merkez medya yok ki. Merkez dediğim de insanların "evet bu haber doğru olabilir1" diyecekleri bir platform yok.

Fazla uzatmayacağım polemiğe gerek yok ama steve jobs'un "reality distortion1" gibi bir olguyu yaşıyoruz tüm dünyada. Gerçek haber ile yalan haberin ayrıştıralamadığı bir ortam.
    Aynen sayın üyem polemiğe taşımaya gerek yok ama üzülüyorum birileri birinin kayığına biniyor ya onu dile getiriyoruz bizi şikayet ediyorlar kendi akıllarına göre ithamlar uyduruyorlar adama diyorum bu haber yalan dürüst isen o haberi silersin diyorum yok hala haber orada twitter 'i haber platformu olarak biat eder olmuşlar elin yabancısı çeviri yaparken bile ikileme düşüyor yanlışa düşüyor yanlış çeviri yapıyor onları da anlıyorum insanlık hali sonuçta yabancı bir platform çeviri sıkıntısı olabilir ama bu gerçek olsun diye dua edenler var anladığım kadarı ile ülkemizde öyle olmasın diye milletimdir inanmak istemiyorum böyle görmeye devam edersem çok yanılacaklar çok kandırılacaklar ve bize de gülmek düşecek gülüyoruz diye de daha da farklı bakacaklar.

Ülkemiz daha bu kafa ile 10 yıl daha kendine gelemez.

Arkadaşım aynı haberden dolayı beyaz eşya almaya gidiyordu yüzde 47 ötv gelecek diye sosyal medya da haber yayılmış anlattım anlamıyor çünkü muhalefet eyvallah anlarım defalarca iki arkadaş anlattım iki arkadaşız diye kabul etti sonunda. Vazgeçti yok yere beyaz eşyaya ihtiyacı yok 1 2 yıl içinde evlenirsem pahalı dan almayayım bari diye almaya gidecekti tamam zam gelecek yüzde 47 'yi duyunca o da demiş 10 k ya alacağım şey 15 k olacak diye alayım demiş anlıyorum ama akıl karı değil bir şeye yüzde 47 zam gelmesi birkaç ay önce de doğalgaza yüzde 50 zam haberleri yüzde 49 pardon haberleri dolandı bir inceledim adam akıllı meğer ki santral işletmelerine yüzde 49 zam gelmiş bunu halka yüzde 49 zam olarak haber yaptı belli malum yerler ne oldu millette yedi ha yiyen birileri var yok değil işte benim kızdığım bu kendini kullandıran bir kesim var.

• etkinus kullanıcısına yanıt
    Bir daha alıntı yapıyorum bu haberi Mart 'ta kaç kere tartıştık bu haber de yalan idi, bu haberin linkini twitter 'da paylaşan hesap kapandı üstüne donanımhaber 'de " kocaballı " isimli idi sanırsam adminimiz kaç kere açılan konuyu kapattı haberin gerçeklik payı yoktur bu ispatlanmıştır diye defalarca konu açanların konusunu kapattı ve sen hala bu habere inanıyorsan inanmaya devam et üye ne diyeyim sana ben. Sorgulamayan araştırmayan bir nesil var artık karşımızda diyeyim. Bir de bana link gönderiyormuş bakmamıştım bir bakayım dedim tam da aylar önce günlerce tartıştığımız konu komedi yaaa..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.