Şimdi Ara

OTO PASTA CİLA BOYA KORUMA BEDAVA GİDİYOORRR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/metabond-starlight-2000-oto-boya-koruma-115722578

Yukarıdaki ürün 130 TL değerindedir ve 100 TL indirimle satılıyor. Son 1 ürün kaldı ve bugun saat 5e kadar sipariş veren ilk arkadaşa gönderilecektir. Buradanda duyurmak istedim yabancıya gitmedin dh li dostlarımdan ihtiyacı olan varsa diye

• Helper H kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün elde uygulamaya elverişli midir? Uygulama sonucunda iyi ki almışım deme ihtimalimiz yüksek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet hocam elverişli fakat satılmış şuan
  • Siparişi veren bendim

• şimdi bu üründen kaldı son 4 adet:

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/mxs-m3-oto-pasta-cila-cizik-giderici-118908721

ilgilenenler irtibata geçsin arkadaşlar bedavaya gidiyor ilk gelen 4 kişi alır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helper

şimdi bu üründen kaldı son 4 adet:

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/mxs-m3-oto-pasta-cila-cizik-giderici-118908721

ilgilenenler irtibata geçsin arkadaşlar bedavaya gidiyor ilk gelen 4 kişi alır :)

1 adet aldım bakalım işe yarayacak mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam merhaba bu foruma yeni girebildim demek alanlardan biri sizdiniz, hatırladım, gittigidiyordaki olumlu yorumlarınız içinde teşekkürler umarım memnun kalırsınız :)
  • quote:

hocam merhaba bu foruma yeni girebildim demek alanlardan biri sizdiniz, hatırladım, gittigidiyordaki olumlu yorumlarınız içinde teşekkürler umarım memnun kalırsınız :)

Evet telefon edip Adliyeye mi gönderelim diye sorduğunuz benim

İlgi için teşekkürler.

Daha uygulama fırsatım kalmadı. Derin çizikleri kapatır diyor ancak zaten inandırıcı gelmiyor, yüzeysel çizikleri kapatsa yeter.

Uygulayınca yazarım yine.
    Teşekkürler.
  • Almanca biliyor musunuz? Üzerinde mi yazıyor? Derin çizikleri kapatacağını bende sanmam, derin çiziği kapatan birşey olduğunu sanmam ama yüzeysel çizikleri boyayı incelttiği kadarıyla kapatır ben teşekkür ederim
  • quote:

Almanca biliyor musunuz? Üzerinde mi yazıyor? Derin çizikleri kapatacağını bende sanmam, derin çiziği kapatan birşey olduğunu sanmam ama yüzeysel çizikleri boyayı incelttiği kadarıyla kapatır ben teşekkür ederim

Üzerinde türkçe yazıyor. Bir kısmında.

Bakalım haftasonu yüzeysel çiziklerde denicem zaten, pasta ihtiyacım vardı kaliteli bir şey olması daha iyi oldu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.