Şimdi Ara

Oto Lastik İhtiyacı Olanlar Mutlaka Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
1.172
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir süredir lastik araştırıyorum. Şu an en uygun fırsat kliksa'da özellikle paraf kredi kartınız varsa çok uyguna geliyor.
    Goodyear 205/55 R16 91V EfficientGrip 4 adet söyleyeceğim indirimlerle 550 geliyordu o yeni bitmiş.

örnek üzerinden indirim hakkında bilgi verecek olursak:
    http://www.kliksa.com/urun/nokian-20555-r16-91h-wr-g2-kis-lastigi-uretim-yili-2013-/901915450
    nokian wr g2 adet fiyatı 205 lira 4 tanesi 820 lira.

vodafone hattından 40 krş karşılığında alacağınız şifreyle yüzde on indirim sağlıyorsunuz yani 82 lira.
    820-82=738 lira paraf kartınız varsa yüzde on paraf para kazanıyorsunuz yani 73 lira
    738-73=665 lira
    Avantajix üzerinden siteye giderseniz 15 lira gibi para iadesi yapılıyor 665-15=650 lira
    Paraf kart paraf günüm kampanyasıyla 20 lira daha paraf para kazanıyorsunuz 630 liraya düşmüş oluyo :) paraf günüm kampanyası paraf para kampanyasıyla birleşmez diyen de var yani kullanamasak bile 650 lira avantajix kullanmıyorsanız 665 lira. Kışlık lastiğe göre bence çok iyi fırsat.
    Paraf kartınız olmasa bile yine piyasaya göre uygun oluyo 738 liraya almanız mümkün değil.

Benim siparişte son aşamada 3d ile onaylama kısmında bağlantıda sıkıntı oldu avantajixi kullanamadım paraf günü indirimi de olur mu bilmiyorum bunlar olmasa bile 669 liraya 4 adet nokian wr g2 almış oldum.

• Güzel fırsat, Michelin lastiklerinde aracım için uygun ebat yok maalesef, olsa alırdım. Takip etmek gerek, teşekkürler paylaşım için.
    2.Avantajixe yardım bölümündeki para iadesi bölümünden de başvurabilirsiniz. Hemen işlemlerinize yansıtırlar.

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

1.Paraf günü her türlü kampanya ile birleşir. Çok kampanya birleştirdim.
    2.Avantajixe yardım bölümündeki para iadesi bölümünden de başvurabilirsiniz. Hemen işlemlerinize yansıtırlar.

iki tane müşteri hizmetleri elemanıyla konuştum ikisi de birleşmiyo dedi forumda birleştirenler varmış. Bir tane müşteri hizmetleri elemanı da mı bilgili olmaz ya :) Avantajix te öyle bir şey olduğunu bilmiyodum teşekkürler geçmiş tarihe de yapabilir miyiz(4 ay) . Laptop almıştım onda da yansımamıştı.
  • Lastiklerin şıparişini vermeden önce;lastiklerin üretim tarihini sorayım dedim günlük telefondan aramama rağmen 10 gün sonra( ancak öğrenebildiler )geri dönüş yaptılar.1 yıl önceki yazdan kalma çürük vitrin lastikleri.iykide almadım.

Üretim tarihlerini sormadan almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.