Bildirim
Oto Cam Çatlak Onarım Sistemleri.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2010 yılında cam çatlayınca(küçücük yıldız şeklinde) araştırmıştım 2-3 yere de gösterdim, "olmaz bu, şöye losaydı böyle olsaydı" diye
gevelediler, sonuca ulaşamayınca ön camı kaskodan camı değiştirdim. Şimdi teknoloji ilerledi mi bilemiyorum ama tamirat "hiç bir şey
olmamış" gibi olmuyor,camdaki mukavemet düşüyor, en ufak taş ile hemen çatlama ihtimali var. Hatta Cama şöyle bir sert vuruversen,
eski yerden çatlayarak yürür.
Bence en iyisi değiştirmek.
2010 dan sonra 3 defa daha taş sekmesi yüzünden cam çatladı(farklı araçlar), hiç uğraşmadım hemen değiştirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 2 Şubat 2016; 23:49:43 > -
Bir madeni parayı geçmeyen ve fazla parça kopmamis camları tamir ediyorlar fakat istedikleri para ilginç. Arkadaşımdan 150 TL istediler. E cam 200 TL deyince o zaman cam takalım dediler.
Hani çok değerli ve özel camı olan bir araca yaptırın ama ucuz cam için değmez bu fiyata. 30-40 tl deseler düşünürüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracı sıfır almıştım henüz 5 ay oldu... kaskodan ucretsiz değişim hakkimiz var ama küćük catlak icin bu hakkı kullanmak istemiyorum.. birde cam sökmek takmak üzerindeki sensörleri tekrar yeni cama sabitlemek baya bir iş.. o yuzden ilk tercihim onarım..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
değişen cam orjinalı gibi olmuyor.
silecekler silmiyor.
sensörler oturmuyor. en iyisi tamir. 20-30 liraya tamir eden yerler var.
madeni para kadar catlak, toplu iğne ucu haline dönüyor. -
Ben cam tamirini tavsiye etmiyorum belki benim firma kötüydü bilemiyorum ama hiç memnun kalmadım, eski aracımla otobanda giderken ön cama taş geldi yaklaşık 5-10 kuruş boyutunda içeri doğru çatlak oluştu. İzmirde kasko anlaşmalı bir firmaya ücretsiz tamir için gittim çatlak kaybolucak, iz kalmıycak bilmem kaç yıl garantili ayakları yaptılar iyi dedim içini reçineyle doldurup sertleştiriyorlar yarım saat falan sürdü, cama dıştan elini sürünce pürüz hiç yok ama iz aynen birebir kaldı hani yok olucaktı dediğimde ee sizin çatlak derindi o yüzden gözüküyor ayakları yaptılar iyi neyse dedim. Tam 1 yıl sonra doldurulan yerdeki malzeme çıktı yine boşluk tabi aynı firmaya gittim garantiliydi hani düzeltin diye eee siz camı çok tazzikli suyla yıkatmışsınız ondan çıkmıştır bizle alakası yok bla bla bla yaptılar sizin yapacağınız işe itekliyim diyerek çıktım. Özetle gittim yetkili serviste orjinal ücretsiz ön cam hakkımı kullandım tertemiz iş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X